Jump to content

GTX680 reviews/επιδόσεις/εντυπώσεις

denz

Recommended Posts

Δουλεύει και στο Z68 μόνο με nVidia αλλά θέλει Force από το NVIDIA Control Panel

Να υποθέσω και αυτό με mvp είναι ε;

Οχι man.

Μονο το ποστ που εκανa στο 3dmark11 ειναι με mvp, oλα τα αλλα ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ :T:

Και το νόημα του να τρέχεις το Lucid MVP σε GTX 680 ? :hang3:

χουμορ bill χουμορ:p

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply
Δεν μπερδεομαι!

Για να ριξει τα ρολογια που λες πρπει να ανεβει η θερμοκρασια πανω απο 70βαθμους.

Με το fan profile(για tempes<70C) και τα offset που εχω δωσει στο precission σε οτι τρεχω μου δειχνει 1250 σταθερα το precission.

Αμα εχεις Z68 και εισαι mvp customer ολα γινονται:hehe::crazy_pilot:

Αν διαβάσεις καλύτερα το post μου θα δεις οτι η θερμοκρασία είναι ένας από τους παράγοντες που καθορίζουν το Peak Boost clock, ένας άλλος παράγοντας είναι το το GPU usage.

Στο crysis 1 μπορεί να είναι 1250 σταθερά για δοκίμασε 2-3 loops heaven με 8xAA και tess@extreme και χρησιμοποίησε το log file του gpuz να δεις αν θα έιναι το ίδιο σταθερό το Peak clock για όλα τα loops.

Τέλος το scoraκι του 3dm11 σε stock clocks είναι τελείως fake (ή χρησιμοποιεί τους 301.28 alpha drivers που δεν φαίνονται απο το screenshot του gpuz) :hehe:

Αν διαβάσεις καλύτερα το post μου θα δεις οτι η θερμοκρασία είναι ένας από τους παράγοντες που καθορίζουν το Peak Boost clock, ένας άλλος παράγοντας είναι το το GPU usage.

Στο crysis 1 μπορεί να είναι 1250 σταθερά για δοκίμασε 2-3 loops heaven με 8xAA και tess@extreme και χρησιμοποίησε το log file του gpuz να δεις αν θα έιναι το ίδιο σταθερό το Peak clock για όλα τα loops.

Τέλος το scoraκι του 3dm11 σε stock clocks είναι τελείως fake (ή χρησιμοποιεί τους 301.28 alpha drivers που δεν φαίνονται απο το screenshot του gpuz) :hehe:

το βραδυ man...:)

οσο για το σκορακι με stock clocks στο 3dmark11 το εξηγησα 1-2 ποστ πιο πισω:T:

nice sense of humor :getlost:

Αφου δεν σου αρεσει το χουμορ μου καιρος να σοβαρευτω.:smoke:

3dmark11gtx680oc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Bench που δεν έχω τρέξει ο ίδιος, tool που δεν χρησιμοποιώ και προφανώς δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο, πόσο σταθερό, κλπ είναι, εν σχολιάζω.
Τέζα oc on air είναι το score αυτό Διονύση.

P92xx είναι το μαμά score "κοινής" κάρτας ( max turbo 1084MHz @ untouched ) με 2600K @ 4.2GHz

Δηλαδη bill τεσταρες ο ΙΔΙΟΣ την καρτα σου τεζα on air OC και εβγαλες 14000gpu score να υποθεσω?:hehe:

Αφου δεν σου αρεσει το χουμορ μου καιρος να σοβαρευτω.:smoke:

3dmark11gtx680oc.jpg

Δηλαδη bill τεσταρες ο ΙΔΙΟΣ την καρτα σου τεζα on air OC και εβγαλες 14000gpu score να υποθεσω?:hehe:

Χαρακτήρισα το score αν είναι αληθινό ή "πειραγμένο" κλπ και δεν το κατάλαβα ?

Παρεπιπτόντως δεν μίλαγα για το GPU Score, το GPU Score δεν το κοιτάω ποτέ, το total score μετράω και μόνο σε αυτό δίνω σημασία πάντα.

Εξυπνάδες ?

Για να πικαρω τον dakilla??

Πραγματικα είσαι σοβαρος??

Νομίζεις οτι εχω την ορεξη να κατσω να βγαλω μετρο και να μετρησω ποιος την εχει μεγαλυτερη?

Δεν το κανω αυτο τοσο καιρο μη συμμετεχοντας σε αυτες τις συζητησεις που γινονται εδω.

Απλα ποσταρω καποια bench ετσι ωστε να δει οποιος ενδιαφερεται περαν των review που κυκλοφορουν ανα το νετ

το τι κανει η καρτα σε πραγματικες συνθηκες σε ενα pc 24/7.

To tool ειναι αυτο που εχει δωσει και ο zpaf σε προηγουμενο post του στο 7970 thread.

To game ειναι αυθεντικο απο steam περασμενο 1.21 Patch ingame build 1.1.1.6156.

thnx man...:T:

Μου στοιχισε λιγο να λυσω αυτη την απορια, αλλα τουλαχιστον μου λυθηκε, γιατι ειχα καψει 10 λαμπες:hang3:

steam

steamxn.jpg

Gtx680 stock

crysis1gtx680stock.jpg

Gtx680 OC

crysisgtx680oc.jpg

Δεν ξερω γιατι, αλλα στην εκδοση του steam βγαζει περισσοτερα fps:hang3:

uniginek.png

και ενα κανονικο

unigineorg.png

Αντίστοιχα stock GTX 680 ( Stock Driver Settings, 4.2G 2600K ) [ η μπουρουχοκάρτα είναι αυτή που δεν turbίζει σχεδόν καθόλου ]

heaven3stock_zpafqbkbz.jpg

Clock Details:

0xAA Run

Avg Frequency = 1071.3MHz

Max Frequency = 1084.4MHz ( 0-33 seconds & 35-36 seconds του run )

1071.3MHz για τα seconds: 34 & 37-86

1058.2MHz για τα seconds: 87-90

1045.2MHz για 2 ή 3 seconds

Log file attachment #1

8xAA Run

Avg Frequency = 1071.3MHz 3m32s

Max Frequency = 1084.4MHz = 46 seconds

Log file attachment #2

GPU-Z Sensor Log Heaven 0xAA.txt

GPU-Z Sensor Log Heaven 8xAA.txt

Loading "screens" πιθανόν.

Τα run είναι κυριλέ, τα κοίταγα όλη την ώρα man.

Τα log γράφουνε πριν ανοίξω το heaven και αφού τελειώσει και το heaven, καθώς και στο χρονικό περιθώρειο μεταξύ έναρξης του heaven και την εκκίνηση του bench sequence.

Συμπέρασμα : μιλάμε πάνω κάτω για ίδιες κάρτες ... οποτε τσάμπα σκοτώνεστε , δεν νομίζω κάποιος που αγόρασε την 7970 να μετάνιωσε που δεν περίμενε την 680!!! και κάτι που είχε πει ο sebastian για το eyefinity Με τα προβληματα tearing & vsync δεν ισχύει !! αυτά ήταν προβλήματα στην γενιά 5 τις ati , με την 7970 μια χαρά κάνει lock το vsync και παίζει τέλεια όσα game έχω δοκιμάσει ως τώρα!!!

ΥΓ: μετά από 35 σελίδες βλέπουμε επιτέλους σύγκρισης τον 2 καρτών :p

Λογικα η κοκκινη θα αρχιζει σιγα σιγα να την ριχνει την τιμη της.

το χει ανακοινώσει ήδη...η amd δηλωσε πτωση τιμων...το θέμα είναι αν θα εφαρμοστούν στο έλλαδιστάν-φορολογιστάν:magic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.