Jump to content

GTX680 reviews/επιδόσεις/εντυπώσεις

denz

Recommended Posts

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Ανιψιε αραξε και περιμενε το hardocp να παιξει με καμμια 680 στα 4GB vram για να δεις τι πραγματικα προσφερει η παραπανω μνημη.

1336013022rgiwkkc9ya34.gif

HARDOCP - Battlefield 3 - NVIDIA GeForce GTX 690 Dual GPU Video Card Review

• 3 weeks later...

Για σας έχω κάτι απορίες σχετικά με το oc τις 680!!

Όταν λέει ότι ο driver σταμάτησε και επανήλθε πάει να πει ότι δεν σηκώνει το oc?

εμενα το έβγα precision δεν με αφήνει να παο το power πάνω από 111+ ξέρει κάποιος πως ξεκλειδώνει?

τι τιμές βάζουμε περίπου στο gpu clock και στο mem clock για stable oc?

Το adjust voltage το πειράζουμε ποτε?

Yes.

Χαμήλωσε το OC και ξαναδοκιμασε.

Το είδα το PM αλλά όλη μέρα είμαι εκτός PC γιατί έχω συγγενείς από Αμερική εδώ και έχουμε βόλτες, φαγητομαζώξεις, τούρ, κλπ κλπ.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Και ναι...γκρεμιστηκε φουρνος.... :hehe:

Να μας γραψεις ομως και εντυπωσεις, τι διαφορες ειδες αν ειδες,οσο το δυνατον αντικειμενικα, γιατι ομολογω οτι και εμενα θα μ αρεσε να δω μια 7970 στο συστημα μου για καποιες ημερες.

Να μας γραψεις ομως και εντυπωσεις, τι διαφορες ειδες αν ειδες,οσο το δυνατον αντικειμενικα, γιατι ομολογω οτι και εμενα θα μ αρεσε να δω μια 7970 στο συστημα μου για καποιες ημερες.
Πρεπει να κανω μια καθαρη εγκατασταση Windows πρωτα απ'ολα και μετα θα κανω δοκιμες...

Οσον αφορα τη lightning οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αριστες...

Τακις πα.. λεει πες μας εντυπώσεις..

σαν να εννοεί.... πες μας την Clockarες? από θερμοκρασίες πως πάει?

φτάνει στον θεό? βάλε μας καμιά φοτο να δούμε και εμείς..

Λαζυ ντογκ .. εντυπωσεις αριστες...

και κανονιά έπρεπε να υπάρχει από κάτω..

zPTBK.jpg

• 1 month later...
και για να μην ξεχναμε τους πρασινους φιλους μας. :p

Σημερα και με stock τασεις οπως ζητησε ο φιλος [MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION]. :fun:

dirt3b.png

Nταξ καλος εισαι:D

dirt3y.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Πως ;

Aκου να δεις πως εχει η ιστορια..

Χθες επαιζα λιγο το game (το οποιο παντα το παιζω απο inside cam, που δεν φαινεται το αμαξι, ετσι παιζω σε ολα τα ραλακια γενικα) και πριν λιγο που ετρεξα το bench κρατησε την camera που επαιζα το παιχνιδι εχθες, και το ετρεξε ετσι...Οτι καμερα θα ορισεις ingame την κραταει και στο bench (τυχαια ανακαλυψη:p), και επειδη μου φανηκαν λιγο ανεβασμενα τα νουμερα μου σε σχεση με το προηγουμενο run, τυχαια ανακαλυψα οτι εχει 4-5 καρεδακια διαφορα προς τα πανω (σε εμενα τουλαχιστον) με την inside camera...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.