Jump to content

GTX680 reviews/επιδόσεις/εντυπώσεις

denz

Recommended Posts

Μετα απο 2 βδομαδες εχω να πω τα εξής...

Η καρτα δεν μασάει πουθενά! στο BF3 - SWTOR - EVE όλα τέρμα 2560χ1600, AA κλπ, τρέχει τα πάντα νεράκι.

Την εχω παει 1200 και για να κρατήσει 65 βαθμους δυστυχώς κανει πολυ φασαρία με τον ανεμιστήρα στο 70% περιπου.. πρεπει κατι να κανω με αυτο το θεμα...

Στέφτηκα την Accelero Twin Turbo II

Τι γνώμη εχετε?

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply
Στο χω γράψει εκεί.

Δεν μου τρέχει αυτό το χαζό-bench tool see 3rd post

Bill, πες τα συμπτώματα (κρασάρει, δεν ξεκινάει κλπ κλπ) μπας και ριξουμε καμια ιδεα...

Μετα απο 2 βδομαδες εχω να πω τα εξής...

Η καρτα δεν μασάει πουθενά! στο BF3 - SWTOR - EVE όλα τέρμα 2560χ1600, AA κλπ, τρέχει τα πάντα νεράκι.

Την εχω παει 1200 και για να κρατήσει 65 βαθμους δυστυχώς κανει πολυ φασαρία με τον ανεμιστήρα στο 70% περιπου.. πρεπει κατι να κανω με αυτο το θεμα...

Στέφτηκα την Accelero Twin Turbo II

Τι γνώμη εχετε?

1200 max εννοείς ή 1200 "base clock" ?

Γιατί τουλάχιστον στις δικές μου για να κρατήσω την κάρτα σταθερή ( ακατέβατα, δηλαδή να μην πιάνει 70C ) στα 1202MHz δεν χρειάζεται το fan πάνω από 50%.

1200 max εννοείς ή 1200 "base clock" ?

Γιατί τουλάχιστον στις δικές μου για να κρατήσω την κάρτα σταθερή ( ακατέβατα, δηλαδή να μην πιάνει 70C ) στα 1202MHz δεν χρειάζεται το fan πάνω από 50%.

Max λεω, 1189 για την ακρίβεια.

Δες...

af680.jpg

[MENTION=4091]angel_f[/MENTION]

Τι εννοείς οτι δεν την "παλεύει" η καρτούλα σου πάνω από τα 110; (TDR, Throttle, ...)

+110Mhz offset δίνει 1116Mhz Base clock και 1169Mhz Boost clock.

Εφόσον η καρτούλα σου λες οτι πάει 1189Mhz ή 1202Mhz max Boost clock, αυτό δίχνει ότι υπάρχει περιθώριο.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θες να κρατήσεις το temp του Gpu στους 65C σταθερά; Στη χειρότερη περίπτωση άντε να πέσει το gpu clock στα 1169Mhz (@80C) οπότε δεν αξίζει τον κόπο ο θόρυβος με τόσο aggressive fan profile.

Δοκίμασε με χαμηλότερο mem offset πχ. <=+300Mhz και Core offset +130Μhz (1136Μhz base clock - 1189Mhz boost) και το Power Limit στο 120% και με το default fan profile.:T:

Δώσε μια το fan curve σου Άγγελε ( μάλλον το πας πολύ χαλαρά και ανεβάζεις απότομα όταν ήδη είναι "αργά" ) [ κατά τα άλλα το target σου θα πρέπει να είναι να είσαι full load @ 68-69C, ή να δώσεις +13MHz offset και να αφήνεις την κάρτα να πιάνει τους 70-79C, οπότε πάλι θα έρχεσαι στα target clocks σου ].

Neph Θα το ήθελα και εγω αλλά θα φαω μια μέρα να το κάνω και βαριέμαι :p ( επιφυλάσσομαι )

[MENTION=15588]bluescorpion[/MENTION] Ειναι Beta οι 301,24 , τους κατέβασα απο nvidia

[MENTION=22589]zenonn[/MENTION]

Οταν λέω οτι δεν την παλεύει, εννοώ οτι κρασαρει ο driver

Κατι εχεις λαθος για τα +110

af6801.jpg

Απο οτι ειδα δουλεύει και 1200 :D , θα δοκιμάσω λιγότερο aggressive fan profile εαν δεν υπάρχει θεμα να ανέβει γυρο στους 80c .

@angel_f

Μάλλον δεν κατάλαβες το Post μου

+110 οffset = 1116Μhz Βase Clock - 1169 Boost Clock. Τα 1189Mhz ή 1200Mhz που βλέπεις έιναι το Max Boost Clock που πιάνει η καρτούλα σου.

Κάνε μια δοκιμή με τα settings πoυ "Postαρα" (@ Post #790)

110vw.jpg

Xεχ, εντελως αχρηστη/περιττη στο gaming.

H 4%-6% αυξηση επιδοσεων που ισχυριζεται το site μπορει καλλιστα να οφειλεται στο factory overclock και οχι στην extra μνημη.

Για να ηταν crystal clear το αποτελεσμα θα επρεπε να ειχαν ενα ακομα run ολα τα benches με την galaxy underclocked στη reference συχνοτητα.

Βγάζω results στα ίδια clocks με την 4αρα άμα λάχει.

Αλλά νομίζω πως είναι πέραν από φανερό ότι δεν παίρνει κάτι από τα 4GB.

Λέτε να ήτανε τόσο χαζή η nVIDIA και να μην ήξερε να υπολογίσει τι βάζει στην κάρτα ?

στο metro την πατανε οι 680 την 7970

http://en.expreview.com/2012/04/25/galaxy-geforce-gtx-680-4gb-graphics-card-review/22634.html/5

που μας εχουν ζαλισει

μαλλον στα τεστ που δειχνουν μπροστα την 7970 θα εχουν ενεργποιημενα τα physix:hehe:

Λεωνιδα περιμενε να δεις αν αυτα τα 2GB+ βοηθανε στο να μην εχεις αυτη την εικονα.

1335262440whkup6xmvw33.gif

HARDOCP - Battlefield 3 Singleplayer - GeForce GTX 680 3-Way SLI & Radeon 7970 Tri-Fire Review

Στο BF3 multiplayer όμως τα πράγματα αλλάζουν, για δες και το συμπέρασμα που βγάζει ως προς το "smoothness" των 3x7970

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.