Jump to content

GTX680 reviews/επιδόσεις/εντυπώσεις

denz

Recommended Posts

Υπάρχουνε ήδη μερικές.

Αλλά αυτές που έχουνε βγεί μέχρι στιγμής δεν διαφοροποιούνται στο πιο μείζον θέμα, τον έλεγχο της τάσης του πυρήνα.

Έχουνε βγεί με 5 phase VRM ( reference design, με τα υλικά που λείπουνε από το 5ο phase ), έχουνε βγεί με 6-7-8-12-16 phase εντελώς custom PCB από Zotac, Gainward.

Καθώς και custom PCB με 4GB VRAM ( Palit JetStream ).

Η eVGA συνδυάζει υποτίθεται το καλύτερο κύκλωμα τροφοδοσίας με τα 4GB VRAM με την GTX 680 FTW, αλλά ενώ υποτίθεται πως σύντομα θα βγεί, ξαφνικά βγήκε και από το site της eVGA και δεν ακούω να αναφέρεται και τίποτα από τα πουλάκια της eVGA που ξέρω.

:OT:πρεπει να ναι στοκος :wall: καποιος για να παρει τη ftw...ενώ θα βγει η classified που θα ναι αλλο φρουτο...:fun:

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply
:OT:πρεπει να ναι στοκος :wall: καποιος για να παρει τη ftw...ενώ θα βγει η classified που θα ναι αλλο φρουτο...:fun:

FTW = για τον gamer, 4GB ( έχουν νόημα, δεν έχουν, θα δούμε )

Classified = για τον αζωτάκια, 2GB, features χρήσιμα μόνο σε extreme overclocking

FTW = για τον gamer, 4GB ( έχουν νόημα, δεν έχουν, θα δούμε )

Classified = για τον αζωτάκια, 2GB, features χρήσιμα μόνο σε extreme overclocking

η σελιδα τους λεει 4γιγα για την απορρητη οποτε μαλλον ακυρωσαν τη 2γιγα οπως είχαν παλαιοτερα στη σελιδα 2 εκδοσεις...δηλαδη σε αερα λες ειναι βλακεια να πληρωσει καποιος την classified έναντι την ftw...??? μονο oc'ers.?

Σε αέρα η Classified είναι σαν να παίρνεις Ferrari Enzo για να πηγαίνεις γρήγορα από το σπίτι σου στο περίπτερο όταν το περίπτερο απέχει 50μ από την εξώπορτα σου.

Αν η FTW δίνει Voltage Control δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να πας στην Classified για αέρα/νερό γιατί πολύ απλά τα ίδια πραγματα θα πιάνουνε.

@billpeppas

Μήπως για το OC της δεύτερης καρτούλας σου πέφτεις πανω σε Power Limit;

Τι αντιστασούλες φοράει η καρτούλα στο κυκλωματάκι του Power Sensor (Λογικά πρέπει να φοράει 3x 5 mOhm).

Στο volt mod που έκανες πώς(αν) το έκανες override;

Δεν είναι θέμα Power Limit.

Τα ίδια clocks πιάνει και με μεγαλύτερο Power Limit, ανέβασα και το board power ( που σε συνδυασμό και με το μεγαλύτερο Power Limit δίνει ακόμα μεγαλύτερο περιθώρειο ).

Τα ίδια.

Με μαμά Board Power ( 170 ) & τεζαρισμένο μαμίσιο TDP Limit ( +132% ) δεν κουνάει παρά μόνο αν αυξήσω την τάση του πυρήνα.

Με άλλα λόγια έχω πέσει σε πολύ σκράπα πυρήνα.

Θα μοντάρω και την άλλη κάρτα όταν μου την φέρει ο φίλος μου πίσω, στοιχηματίζω τα πάντα ότι με την ίδια τάση θα είναι 100MHz μπροστά η άλλη από αυτή εδώ :D

Το Volt Mod στην ουσία παρακάμπτει τον έλεγχο της τάσης, αποσυνδέω κυριολεκτικά την GPU από το PWM controller, και ελέγχω εγω τι τάση λές στο PWM να δώσει.

Μόλις τελείωσα τις δοκιμές με μια ακόμα 680 ( Palit φίλου αγορασμένη από Πλαίσιο ).

Τελικά είμαι υπερ-γκαντέμης.

Αυτουνού πάει:

1110MHz Max Boost ( απείραχτη τελείως ) [ μέσος όρος με το fan μαμά γύρω στα 1090MHz ] { πέρναγε τους 70C οπότε και έριχνε κατά 13 εώς και 26MHz κάποιες στιγμές το clock }

Max stable clocks από precision = 1284MHz

Η 2η δικιά μου ( η κακή ) θέλει 1.36V για να είναι απολύτως σταθερή στα 1284MHz, ενώ του φίλου μου τρέχει με το μαμίσιο 1.175V εκεί ( 1.208V in real-life με το πολύμετρο )

Την επόμενη φορά θα την volt-moddάρω την κάρτα του να δούμε που στο Δία θα φτάσει με 1.3V - 1.35V

Την επόμενη φορά θα την volt-moddάρω την κάρτα του να δούμε που στο Δία θα φτάσει με 1.3V - 1.35V

Το voltmod στις 680 γινεται με "παρεμβαση" στο bios της καρτας η χρειαζεται hardware mod, να "παρεμβεις" δηλαδη πανω στην πλακετα της καρτας?

BF3: B2K

Μια χαρά την πάμε την Gulf of Oman:

2600K @ 4.3GHz

GTX 680 @ 1306MHz ( κάποιες στιγμές κάνει μια βολτίτσα στα 1293MHz και ξανα-ανεβαίνει πάλι στα κατά τα άλλα σταθερά 1306MHz )

301.10 WHQL

1080p All Max Except PostAA @ Medium, 2xAA 16xAF

gulfofomani1cwo.png

Λύστε μου μια απορρία please

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] [MENTION=10015]csaris[/MENTION] [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION] [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION]

Λέτε πως θέλετε bench με τους drivers στα μαμά τους.

Ωραία.

Σε game που δεν έχει επιλογή για Anisotropic Filtering ή για Anti-Aliasing πως ακριβώς θα βάλω AF ή AA αφού δεν υπάρχει στο game και δεν μπορώ και να πειράξω τους drivers ?

Δεν θα βαλεις.

Simple.

Maxed out ο,τι δινει το παιχνιδι.

-και γω με AF16X ελιωσα το Crysis 2/Crysis 1 αλλα οταν κανω benchmarking κανω benchmarking.-

Μην με ξεχασεις ε.

Στο χω γράψει εκεί.

Δεν μου τρέχει αυτό το χαζό-bench tool see 3rd post

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.