Jump to content

GTX680 reviews/επιδόσεις/εντυπώσεις

denz

Recommended Posts

Χρηστο ειχαμε συζητησει να βρισκομασταν ειτε σε μενα λογω eyefinity ειτε στον Αλεξ λογω Sandy.

Καιρο εχουμε μπροστα μας ορεξη υπαρχει οποτε ενα event zpaf(7970) VS Alexopus(680) μπορει να γινει.

Ειδωμεν.

Γιαννη αυτο θα ταν οτι καλυτερο να δουμε επιτελους 100% εγκυρα νουμερα σε τρια μονιτορ!:fun::T:

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply
Μολις μιλησα με @Alexopus6 στο κινητο.

Μεχρι το μεσημερι θα εχουμε και αλλα νουμερακια απο 680 οποτε δεν θα χρειαστει να ξυλωσεις τιποτε. :D

Καντο ντε απογευματακι, αμεσως μεσημερι :p

Aσε να παίξω λίγο με το γκομενάκι

dsc05039r.jpg

@Da_KiLLA πέρασε ένα 4 μήνο που εμείς παίζουμε με τα παιχνιδάκια μας, Όλα τα νούμερα υπάρχουν στο "καλό" το Thread, το μόνο που θέλουμε είναι να δούμε νουμεράκια από τα δικά σας τα φρέσκια παιχνιδάκια αλλά μόνο λόγια είστε. Από χθές σε παρακαλάει ο άνθρωπος και του ζητάς να τρέξει F1 που υπάρχει παντού. Άντε να δούμε, αλλά μου φαίνεται μόνο από Seb & peppa θα δούμε τίποτα σοβάρο άμα τελείωσει και αυτό το Review.

Και το Crysis, heaven, Alien, μια χαρά Bench είναι τα δικά σου δεν τα είδαμε ακόμα.

όσο για τον @zpaf μην ανχόνεσαι όταν πόσταρε εσύ και θα στο ανταποδώσει μην ζορίζεσαι!

ειδα ποσο ανταπεδωσε...:baby: 10 benches ετρεξα κ δεν εδωσε ουτε ενα...:smoke:απο αυτα που ετρεξα...!!!

Σε χαλασανε τα νουμερακια της σαπιας στο Crysis 1 εεε ;;;

Για ξεκινα να μας δινεις και τιποτε σαν αυτα εδω και τα ξαναλεμε.

μπα δεν με χαλασανε...:dance3: εσενα χαλασανε....:hehe::hehe::hehe:

ΑΚΟΜΑ δεν μασ εδειξεσ κατα ποσο δουλευουν τα ΑΑ στην σαπια οπως λες....:tomato:κ απ'οτι βλεπω δεν θα το κανεισ ποτε....:T: γιατι μαλλον κατι σε χαλαει..:bad: κ δεν θεσ να μασ το δειξεισ κ σε εμας....:T:

οσο για εμενα μπορω να παιζω με ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ απο 4χΑΑ κ χωρις να χανω ουτε μισο φραμε...με τα ΝΕΑ FEATURES της NV...:dance3::dance3::dance3:

Εdit: zpaf αμα θα πας στον Alexopus6 ΠΑΡΕ Κ 5-6 HDD μαζι σου που να εχουν windows με διαφορετικο driver για καθε bench...:p:T:

Ρε δεν την παλεύετε μια ..............:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Οι κάρτες έχουν τόσο μικρή διαφορά που ανάλογα τον τίτλο και τον driver άλλος θα βγαίνει παραπάνω και άλλος παρακάτω.

Μπαίνουν μέσα και τα turbo, μπαίνουν και τα κλοκια, κάθε ένας έχει και διαφορετικό λοιπό setup και το πράγμα γίνεται όλο και ποιο περίπλοκο.

Αγοράστε ότι σας κάνει κέφι. Και με τις δυο νεράκι θα πηγαίνουν όλα.

Λες και όποιος είναι Πράσινος δεν θα πάρει πράσινη, ενώ όποιος είναι κόκκινος δεν θα πάρει κόκκινη ότι και να πουν τα νούμερα ........... Τι το κουράζετε τόσο.

Ρε δεν την παλεύετε μια ..............:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Οι κάρτες έχουν τόσο μικρή διαφορά που ανάλογα τον τίτλο και τον driver άλλος θα βγαίνει παραπάνω και άλλος παρακάτω.

Μπαίνουν μέσα και τα turbo, μπαίνουν και τα κλοκια, κάθε ένας έχει και διαφορετικό λοιπό setup και το πράγμα γίνεται όλο και ποιο περίπλοκο.

Λες και όποιος είναι Πράσινος δεν θα πάρει πράσινη, ενώ όποιος είναι κόκκινος δεν θα πάρει κόκκινη ότι και να πουν τα νούμερα ........... Τι το κουράζετε τόσο.

Απο την στιγμη που και οι δυο καρτες εχουν πανω κατω την ιδια αποδοση (αν και η 680gtx ειναι 10% ταχύτερη με χαμηλοτερη καταναλωση και θορυβο) και την ιδια τιμη. Τα λεφτα θα πανε σε αυτη με τα περισσότερα FEATURES!!! Τα Features στην ΑΤΙ ειναι αγνωστη λεξη, μαλλον τυπωμένα σε καποια slides αλλα μεχρι εκει

Οποιαδήποτε αγορα εαν γινει τωρα και δεν ειναι 680gtx αλλα 7970 παίζουν τα εξης:

1. Fanboy του κερατα που του αρεσουν τα κόκκινα. (αφηστε το zpaf γιατι αυτος αγορασε πρωτος πρωτος, οποτε εφαγε την χλαπάτσα εν γνωση του)

2. Καταναλωτής που εχει άγνοια το τι παίζει.

Δεν ειδατε το ρουμανο με το eyefinity ? Με τα προβληματα tearing & vsync θα μεινει! γιατι ? Ας μας πει ο zpaf!

Δεν ειδατε τον αλλο που θελει 3D με ΑΤΙ ? Δεν ηξερε! δεν ρωταγε! .....εδωσε 550 ευρω καρτα γραφικων για να του πουνε οτι το 3D της ΑΤΙ ειναι ΚΟΥΤΣΟ!

To Ταhiti ειναι ο αντίστοιχος Bulldozer στις κάρτες γραφικών, κοστίζει περισσότερο στην ΑΤΙ λόγο 800+ trans, επισης 1gb μνήμης παραπανω αλλα και ειναι πιο ακρυβο συστημα τροφοδοσιας, ΑΛΛΑ καίει παραπάνω ρευμα απο τον ανταγωνισμό και αποδίδει κατω απο αυτον. Τι σας θυμιζει ?

TAHITI = ΒULLDOZER = M-A-K-Ρ-Ι-Α

Μου θυμίζετε τον theblade ο οποιος μας τα εκανε νταούλια με τον Bullodozer και πριν αλλα και μετα την κυκλοφορία του και μετα ρώταγε την αποψη μας για το ποια μητρικη να παρει για να χώσει τον τετρακαναλο Sandybridge Χ79 Intel.

Δεν ειδατε το ρουμανο με το eyefinity ? Με τα προβληματα tearing & vsync θα μεινει! γιατι ? Ας μας πει ο zpaf!

Εγω του εκανα και προταση να παμε σε SLI αλλα αυτος τιποτε.

Εχεις σκεφτει να δωσουμε τις καρτουλες και να παμε στην πρασινη ;

Σκεφτομουν μηπως γλιτωναμε κανα death λογω της dropας. :hehe:

bf3b.png

ZOTAC GeForce GTX 680 Graphics Card SLI Performance Review - Battlefield 3

Παρε και δευτερη ΑΤΙ να κανεις CFola σε EYEFINITY . Ω ρε γλεντια....Csaris, Spartangr ακούτε!!!!!

Μην ξεχασεις να του ταχυδρομήσεις και σακούλες εμετού για το stuttering! :p

...αλλα στο γκρεμο θα πεσεις μονο σου έτσι και αλλιώς μυαλό δεν βάζεις.

...εγω θα σωσω οσους μπορω και οσους ΣΕΒΟΝΤΑΙ τα λεφτα τους πανω απο ολα.

Zpaf με τον πονο των κόκκινων παιζεις :hehe: σε εχω παρει χαμπαρι :p

Άκουσα καλά ή είπε ο Sebastian να αφήσω την 7970 (a.k.a Rott)

rottweiler4133.jpg

Επειδή έχω Tearing σε μια οθόνη.

Και να πάω στην 680 (a.k.a chiuaua / aouuua!)

funnychihuahua5.jpg

Μπορώ να σου πω το μόνο λάθος που κάναμε εγώ και ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] ήταν που δεν περιμέναμε λίγο ακόμα να πάμε στην Lightning

Ενώ εσείς "υποτίθεται" θα "σας" ερχόταν το GK104 στα 299$ και το πληρώνεται στα 499$,

όπως είπε και ο zpaf σε προηγούμενο post αν το GK110, θα έρθει ποτέ και θα σπέρνει τότε ναι, ευχαρίστως να πάμε!

Μέχρι τότε το δικό μου (rott)

(είναι και θηλυκό δεν είναι τόσο δυνατό όσο τα άλλα)

Δεν το αλλάζω.

dscn1128i.jpg

41992535263939811330410.jpg

Και όπως είπε και ο zpaf με την ευλογία του θεού κιόλας

ΣΩΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ!

Αλλά επειδή είμαι και μισός μισός εγώ παράγγειλα μια GTS 450 για PhysX Για το άμεσο μέλλον!

images1qye.jpg

Απο την στιγμη που και οι δυο καρτες εχουν πανω κατω την ιδια αποδοση (αν και η 680gtx ειναι 10% ταχύτερη με χαμηλοτερη καταναλωση και θορυβο) και την ιδια τιμη. Τα λεφτα θα πανε σε αυτη με τα περισσότερα FEATURES!!! Τα Features στην ΑΤΙ ειναι αγνωστη λεξη, μαλλον τυπωμένα σε καποια slides αλλα μεχρι εκει

Οποιαδήποτε αγορα εαν γινει τωρα και δεν ειναι 680gtx αλλα 7970 παίζουν τα εξης:

1. Fanboy του κερατα που του αρεσουν τα κόκκινα. (αφηστε το zpaf γιατι αυτος αγορασε πρωτος πρωτος, οποτε εφαγε την χλαπάτσα εν γνωση του)

2. Καταναλωτής που εχει άγνοια το τι παίζει.

Δεν ειδατε τον αλλο που θελει 3D με ΑΤΙ ? Δεν ηξερε! δεν ρωταγε! .....εδωσε 550 ευρω καρτα γραφικων για να του πουνε οτι το 3D της ΑΤΙ ειναι ΚΟΥΤΣΟ!

To Ταhiti ειναι ο αντίστοιχος Bulldozer στις κάρτες γραφικών, κοστίζει περισσότερο στην ΑΤΙ λόγο 800+ trans, επισης 1gb μνήμης παραπανω αλλα και ειναι πιο ακρυβο συστημα τροφοδοσιας, ΑΛΛΑ καίει παραπάνω ρευμα απο τον ανταγωνισμό και αποδίδει κατω απο αυτον. Τι σας θυμιζει ?

TAHITI = ΒULLDOZER = M-A-K-Ρ-Ι-Α

Μου θυμίζετε τον theblade ο οποιος μας τα εκανε νταούλια με τον Bullodozer και πριν αλλα και μετα την κυκλοφορία του και μετα ρώταγε την αποψη μας για το ποια μητρικη να παρει για να χώσει τον τετρακαναλο Sandybridge Χ79 Intel.

Επειδή από την μια σε άλλο θέμα μας τα έχεις πρ[ξ@ι με τις επιδόσεις στο 64bit compute της ενσωματωμένης κοίταξε λιγάκι τι προσφέρει στον τομέα αυτό η λύση της μιας και της άλλη εταιρίας .

Τα παραπάνω transistors του ΤΑHITI πήγαν στο 32 και 64bit compute εκεί που το gk104 δεν υπάρχει γιατί του τα κόψανε με αποτέλεσμα να σέρνεται απέναντι στην προηγούμενη γενιά της ίδιας της Nvidia. Ναι όπως σέρνεται ο B/d απέναντι στον thuban σε ορισμένες εφαρμογές... Ετσι είναι και εδώ ....

Αν δεν της τα έκοβε δεν θα είχε καμιά τύχη στο performance / watt απέναντι στην 7970.

Υπάρχει δηλαδή ένα πεδίο και ένα αγοραστικό κοινό το οποίο η 7970 το καλύπτει ενώ η 680 όχι. Βέβαια θα πρέπει η AMD να κοιτάξει λίγο τους driver της σε εφαρμογές αυτού του τομέα.

Αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων γιατί οι διαφορές στον τομέα αυτό είναι τραγικές ! .

Compute Performance

Compute, or using the GPU to perform calculations that would traditionally be done by CPUs, isn't something a lot of people think about, but it's been a serious part of the reality of the video card market for a few years now. And given the overall power that video cards wield these days, we can see why. In our tests, the 7970, well, trounced its competitor in this department:

On the 64-bit LuxMark 2.0 benchmark, the 7970 scored 1,591 on the Medium test and 987 on the Complex test—compared with the GTX 680's 622 and 281 respectively. In the SiSoftware Sandra GP Processor test using OpenCL, the 7970 managed a rate of 2.2 gigapixels per second to Nvidia's 756.4 megapixels per second; in Sandra's GP Cryptography test, the 7970 managed a rate of 26.6GBps compared with the GTX 680's 7GBps. Nvidia's stumbling in this area is partially understandable, as it removed some of the GPU's compute capabilities to make the cards using it more efficient. And chances are that compute won't be at the top of your list of reasons to buy most any card. But if general-purpose computing matters to you, the choice is clear this time around.

Advantage: AMD

περιμενε computing απο την ΑΤΙ!!!... μήπως θα πρεπει να περασουμε και windows 8 για να δουμε ανεβασμα επιδοσεων!!! :hehe:

Αστείες καταστάσεις!!!

Αστείες απαντήσεις .......

Μου αρέσει που συνεχίζεις να μιλάς για FEATURES!, για ολοκληρωμένη κάρτα (680) και για performance / watt.

Εγώ για τον πολύ κόσμο θα συνεχίσω να λέω:

Άκουσα καλά ή είπε ο Sebastian να αφήσω την 7970 (a.k.a Rott)

rottweiler4133.jpg

Επειδή έχω Tearing σε μια οθόνη.

Και να πάω στην 680 (a.k.a chiuaua / aouuua!)

funnychihuahua5.jpg

Μπορώ να σου πω το μόνο λάθος που κάναμε εγώ και ο @zpaf ήταν που δεν περιμέναμε λίγο ακόμα να πάμε στην Lightning

Ενώ εσείς "υποτίθεται" θα "σας" ερχόταν το GK104 στα 299$ και το πληρώνεται στα 499$,

όπως είπε και ο zpaf σε προηγούμενο post αν το GK110, θα έρθει ποτέ και θα σπέρνει τότε ναι, ευχαρίστως να πάμε!

Μέχρι τότε το δικό μου (rott)

(είναι και θηλυκό δεν είναι τόσο δυνατό όσο τα άλλα)

Δεν το αλλάζω.

dscn1128i.jpg

41992535263939811330410.jpg

Και όπως είπε και ο zpaf με την ευλογία του θεού κιόλας

ΣΩΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ!

Αλλά επειδή είμαι και μισός μισός εγώ παράγγειλα μια GTS 450 για PhysX Για το άμεσο μέλλον!

images1qye.jpg

στα ΛΟΓΙΑ κ στις απατεωνιες ειστε ΟΛΟΙ πολλοι καλοι... BRV...!!! :T::T::T:

εγω μιλαω με νουμερα κ screenshoot... AMA μπορειτε αποδειξτε και εσεις:baby::baby::baby:...!!!

εμεις οι πρασινοι οπως λες φοραμε ΜΟΝΟ γυαλια για 3D:smoke:.... ΕΝΩ εσεισ οι κοκκινοι μυωπιας...:toomuchne γιατι ειστε foul απο 4χΑΑ,8χΑΑ, δεσαλεσιον ON κλπ...:hehe::hehe::hehe:

να και τι παθαινουν τα rottweiler vs chihuahua ....:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

[ame]

[/ame]

παίδες αφήστε τους φανμποισμους κ δείτε λίγο την τσέπη σας.

το μόνο λάθος από μεριάς amd είναι που δεν έχει ρίξει ακόμα την τιμή αν κ λέει θα το κάνει.

αν πάει στα 100ευρώ η διαφορά με την 680 είναι αστείο να μιλάμε για 10% διαφορά (που δεν είναι τόσο....) αλλά λέμε τώρα.

Καντο ντε απογευματακι, αμεσως μεσημερι :p

Aσε να παίξω λίγο με το γκομενάκι

dsc05039r.jpg

680bg.jpg

NVIDIA GeForce GTX 680 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8P67 EVO score: P10544 3DMarks

Για αρχη φαινεται να πηγαινει καλα ~210/220 offset core

Κρυα καρτα , ευχαριστημενος απο o/c αν και ακομα θελει ψαξιμο πρωτη μερα ειναι, αθορυβη.

Bench απο games δεν θα ποσταρω εδω (εχει γινει λιγο κ#λος εδω) , επειδη είναι μπολικα και θελει δουλεια μολις τελειωσουν θα ανοιξω ενα thread και θα μπουνε μαζι με όσα ειχα κανει με την 580 για να δουμε και διαφορες.

680bg.jpg

NVIDIA GeForce GTX 680 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8P67 EVO score: P10544 3DMarks

Για αρχη φαινεται να πηγαινει καλα ~210/220 offset core

Κρυα καρτα , ευχαριστημενος απο o/c αν και ακομα θελει ψαξιμο πρωτη μερα ειναι, αθορυβη.

Bench απο games δεν θα ποσταρω εδω (εχει γινει λιγο κ#λος εδω) , επειδη είναι μπολικα και θελει δουλεια μολις τελειωσουν θα ανοιξω ενα thread και θα μπουνε μαζι με όσα ειχα κανει με την 580 για να δουμε και διαφορες.

Βάλε το refresh rate @ Monitoring του eVGA Precision X 3.0.2. στα 500ms και βάλε να δείχνει στο OSD ( in-game ) το Power Utilization, GPU Usage & Core frequency να δείς που παίζει η κάρτα στο κάθε test & game που τρέχεις plz :)

παιδια πρωτου αρχισουμε τα reports σεβαστειτε ορισμενοι οτι καποιοι θελουν να μαθουν για την καρτα και τις αποδοσεις της σε σοβαρο επιπεδο και οχι να διαβαζουμε ενα θρεντ φαγωμαρας μεταξυ σας.ενταξει κατανταει κουραστικο πια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.