Jump to content

GTX680 reviews/επιδόσεις/εντυπώσεις

denz

Recommended Posts

:getlost: νομιζω οτι ξεφευγεις απο το θεμα μας...

ΤΟΣΟ καιρο εψαχνες να δεισ benches απο 680 κ τωρα με πασαρεισ αλλου...????:shout:

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ..!!!!

ΑΠΛΑ θελω να δω διαφορεσ ΟΠΩΣ κ αλλοι εδω μεσα...!!!

κ ΕΓΩ δεν ειπα οτι η καρτα μου @αμαει... ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ εδω κ τοσο καιρω...:T:

εαν δεν μπορεισ κατσε στην ακρη...:dance3:

:clap::clap::clap:

Καλοριζικη και παλι.

:baby::baby::baby:

tumblrlryc3m2f1t1qzdh5n.jpg

Uploaded with ImageShack.us

:thank_you2:

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply
Θα γλιτωσει το 570 SLI ή το καινουργιο γκομενακι του γειτονα σου χει παρει τα μυαλα ; :hehe:

Οτι ειναι θηριο ειναι θηριο, προσωπικα δεν την περιμενα τοσο δυνατη, στα 1250mhz που μπορει να δουλευει ανετα καθε μερα (δεν ξερω αν επεσε σε καλο κομματι η ετσι πανε ολες η reference) με μαμα τις 570 σχεδον παντου ειναι μπροστα και σε ορισμενα benches φτανει στα ιδια η σε αποσταση αναπνοης ακομη και αν παιξω με τις 570@850 πυρηνα:o

Οταν δουλευει 1300+mhz πρπει να κλοκαρω τεζα 900Mhz+ σε ορισμενα benches για να βγω λιγο μπροστα:drool:

Ειδωμεν, προς το παρον υπηρετω την μαμα πατριδα!

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] δωσε και συ κανενα bench σε dirt 3, f12010, f12011 σε 1080p, αχτι το εχει ο αλλος απο χθες:hehe:

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] δωσε και συ κανενα bench σε dirt 3, f12010, f12011 σε 1080p, αχτι το εχει ο αλλος απο χθες:hehe:

Πες στο φιλαρακι σου οτι κανεις δεν σκεφτεται να παρει 680 για να παιζει τους παραπανω τιτλους σε 1080p.

Ειναι ομως μια ευκαιρια φετος για αυτον να παρει αλλες δυο οθονουλες και να δει πραγματικα την δυναμη της καρτουλας του αλλα και την οπτικη μαγεια του surround που θα ελεγε και ο κολασμενος .

f120112012041623215225.jpg

Πες στο φιλαρακι σου οτι κανεις δεν σκεφτεται να παρει 680 για να παιζει τους παραπανω τιτλους σε 1080p.

Ειναι ομως μια ευκαιρια φετος για αυτον να παρει αλλες δυο οθονουλες και να δει πραγματικα την δυναμη της καρτουλας του αλλα και την οπτικη μαγεια του surround που θα ελεγε και ο κολασμενος .

καλα λες ΤΩΡΑ που δεν σε παιρνει να ποσταρεισ.... ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ...!!! μιας κ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΡΕΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ πχ15000Χ5000... :clap:

:fie::fie::fie::baby::baby::baby::p

ρε χαρειτε τις καρτες και αφηστε τους ανταγωνισμους μεταξυ σας.

ο σκοπος ειναι , οχι ποιος την εχει μεγαλυτερη αλλα τι συμφερει περισσοτερο αντικειμενικα και ρεαλιστικα

ο αλλος παιρνει αδεια για να λιωσει στα φπς αντι να λιωσει καμμια γκομενα κατω απο σεντονια :p

Το max ρολοι που πιανει η καρτα με τερμα το φαν και μπορει να χρησιμοποιθει για benches ειναι 1330mhz συμφωνα με το evga presicion με το fanακι τερμα (85%).

Κοίτα να δείς, και εγω ο γκαντέμης reviewer με τις 2 διαλεγμένες κάρτες... max stable 1320κάτι η μια, 1241 η άλλη :(

Για την ακριβεια να σου πω εγω τι επαιξε.

Οταν τα παιδια βαλανε 8xAA στον συγκεκριμενο τιτλο παιχνιδιου ειδανε την καρτουλα (680) να παθαινει κοκομπλοκο λογω ελλειψης VRAM και παρολο που το peak boost clock επιασε τα 1150Mhz οπως μας γραφεις και εσυ λιγο ποιο πανω η κοκκινη 7970 με τα 925MHz ηταν μπροστα.

Εεεε με αυτην την εικονα θα παραταγα και εγω το λαικο και θα το γυρνουσα στο εντεχνο(4xMSAA+4xTRSSAA) αν ημουν πρασινος. :D

Αποτυχημένη χιουμοριστική προσπάθεια και ταυτόχρονα ειρωνία που δεν πάει η 2η κάρτα μου μόνη της στα 1150 όπως πάνε οι περισσότερες (sic) :D

Δεν με τσαντίζεις, try harder :p

ο σκοπος ειναι , οχι ποιος την εχει μεγαλυτερη αλλα τι συμφερει περισσοτερο αντικειμενικα και ρεαλιστικα

Edit, αυτό φυσικά και δεν είναι σκοπός αφού ξέρουν ότι δεν τους παίρνει :p

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION]...

Ξερεις ο χαβαλες με τους πρασινους (οχι ολους) ειναι οτι δεν ποσταρουνε ποτε νουμερακια που τυγχανουν ανταγωνισμου. :hehe:

Τυχαιο θεωρεις οτι φετος ανακαλυψαμε την πραγματικα κρυσταλλινη εικονα της πρασινης ; :D

Μα αυτο δεν σου λεω τοση ωρα ;

Οτι παρολο του turbo boost που παει την καρτα απο τα μαμα της μεχρι 1200MHz βρισκετε πισω εως μια η αλλη απο την κοκκινη με τα 925MHz σε αρκετους τιτλους. (F1 2010/2011-AvP-Metro2033-Crysis-Stalker CoP-Civilization-...)

Μπλα μπλα μπλα ...

Αντι για να μας δωσεις εσυ με την φρεσκια καρτουλα σου κανα νουμερακι ψαχνεις να βρεις τα δικα μου νουμερακια.

Ακομα περιμενω να δω ποσο καλυτερη ειναι η 680 απο την 570 στο Crysis 1.

Ο ανθρωπος ηρθε απο το σπιτι μου και τρεξαμε τα benches...

Εσυ ειπες πιο πανω οτι σε καποιιος benches (F1 2010/2011, Crysis) οτι ακομη και με turbo στα 1200 η 680 και μαμα η 7970 (925mhz) η 7970 θα κερδιζει....

Τα αποτελεσματα ολα συμαζεμενα νοικοκοιρεμενα εδω

Eυκαιρια να αποδειξεις τα λεγομανα σου λοιπον..

Επισης δεν του αρεσει το σαραουτν προτιμα το 3d gaming που απολαμβανει στην οθονη που εχει:D

Ασε που οι 99% των χρηστων ενδιαφερονται για 1080p..

Κοίτα να δείς, και εγω ο γκαντέμης reviewer με τις 2 διαλεγμένες κάρτες... max stable 1320κάτι η μια, 1241 η άλλη :(

Η καρτα του παντος ουτε διαλεγμενη ουτε τιποτα ειναι και κοντευει τα 1350mhz για benches :hehe:

καλα λες ΤΩΡΑ που δεν σε παιρνει να ποσταρεισ.... ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ...!!! μιας κ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΡΕΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ πχ15000Χ5000... :clap:

:fie::fie::fie::baby::baby::baby::p

Εχεις δικιο ρε ΑΛΕΚΟ τελικα.

Βιαστηκα που απο περσι πηρα την καρτουλα επρεπε να περιμενω να καλοκαιριασει πρωτα. :D

crysism.png

crysis1 1920x1080+veryhigh+4AA

crysis1r.jpg

Το καψε το cpuδακι ο [MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] στα 5ΜHz για να πατσισει η μαυρη τα νουμερακια της σαπιας. :hehe:

Αποτυχημένη χιουμοριστική προσπάθεια και ταυτόχρονα ειρωνία που δεν πάει η 2η κάρτα μου μόνη της στα 1150 όπως πάνε οι περισσότερες (sic) :D

Δεν με τσαντίζεις, try harder :p

ΜΕΓΑ reviewer.... ολο λες λες λες λες λες....:confused: ΑΛΛΑ εργο μηδεν.... μονο ΓΡΑΦΕΙΣ... EIKONA δεν εχεισ..????

Βιαστηκα που απο περσι πηρα την καρτουλα επρεπε να περιμενω να καλοκαιριασει πρωτα. :D

Το καψε το cpuδακι ο [MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] στα 5ΜHz για να πατσισει η μαυρη τα νουμερακια της σαπιας. :hehe:

Zpaf

Δεν εκαψα κανενα cpu δακι εκει δουλευει για 24/7, πιανει και 5,6ghz για benches:D

Επισης δωσαμε 10benches, δεν δωσαμε μονο crysis1 του 2006..

ο αλλος παιρνει αδεια για να λιωσει στα φπς αντι να λιωσει καμμια γκομενα κατω απο σεντονια :p

Φαντάσου τι έχουμε να υποστούμε όταν βγουν οι πραγματικές κάρτες σε λίγους μήνες :p

κ φετοσ δουλεψε ""σωστα""

για δωσε κ χωρισ ΑΑ να δουμε κατα ποσο δουλευουν στην σαπια οπωσ λεσ...:clap:

εχει πολλα benches τρεξτα ολα... :dance3::dance3::dance3:

Zpaf

Δεν εκαψα κανενα cpu δακι εκει δουλευει για 24/7, πιανει και 5,6ghz για benches:D

Εγω αλλο ηθελα να πω αλλα μαλλον δεν το καταλαβες.

Τεσπα.

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION], sorry man αλλά γιατί με τους 11.12; Οι 12.ΧΧ δεν λένε από επιδόσεις;

Εχω παιξει και με αλλους και για μενα μεχρι στιγμης ειναι οι ποιο καλοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.