mellodos Απρίλιος 12, 2012 #521 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 λεγε τα να παρηγοριεσαι... Άμα χρειαστώ παρηγοριά θα αρχίζω και εγώ να θάβω την nvidia, στο thread της 7970... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Απρίλιος 12, 2012 #522 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Άμα χρειαστώ παρηγοριά θα αρχίζω και εγώ να θάβω την nvidia, στο thread της 7970... και να θελες θα γελουσαν και τα πλητρα...τι να συγκρινεις την καρταρα...(γρηγοροτερη, λιγοτερο ρευμα, physx, 3d, καλυτεροι οδηγοι ερχονται συντομα για την τελειοτητα...ετοιμαζεται εκδοση 4gb στα 749 ευρουλακια...απολαυση...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 12, 2012 #523 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 και να θελες θα γελουσαν και τα πλητρα...τι να συγκρινεις την καρταρα...(γρηγοροτερη, λιγοτερο ρευμα, physx, 3d, καλυτεροι οδηγοι ερχονται συντομα για την τελειοτητα...ετοιμαζεται εκδοση 4gb στα 749 ευρουλακια...απολαυση...)THN ΠΑΛΕΥΕΙΣ? 749 Euro KAI ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ AΠΟΛΑΥΣΗ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 12, 2012 #524 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Αλλος το τρωει και ζοριζεται, αλλος το τρωει και δροσιζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 12, 2012 #525 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Αλλος τον τρωει και ζοριζεται, αλλος τον τρωει και δροσιζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Απρίλιος 15, 2012 #526 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 Εσκασε μυτη και η MSI GTX 680 TWIN FROZR III OC EDITION its here........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 15, 2012 #527 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 THN ΠΑΛΕΥΕΙΣ? 749 Euro KAI ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ AΠΟΛΑΥΣΗ?Βασικά ήθελε να πεί πως είναι Value for money επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_KiLLA Απρίλιος 15, 2012 #528 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 "Δυστυχώς για την AMD η πολύ καλή αρχιτεκτονική του Tahiti δεν υποστηρίζεται όπως θα έπρεπε από τους Catalyst. Ακόμα και τέσσερις μήνες μετά την αρχική τους κυκλοφορία βλέπουμε την απόδοση σε αρκετά παιχνίδια να μην είναι η πρέπουσα ενώ τραγική ήταν η διαπίστωση πως, τουλάχιστον με τους Catalyst 12.2, δεν λειτουργούσε το Crossfire μεταξύ της HD7970 και HD7950. Επειδή είμασταν και είμαστε αντικειμενικοί, δεν θα χαϊδέψουμε τα αυτιά ούτε θα δικαιολογήσουμε την AMD. Αν και έχουμε δει όμοιες κάρτες να λειτουργούν σε crossfire θεωρούμε ανεπίτρεπτο να υπάρχουν τέτοιες παιδαριώδεις δυσλειτουργίες σε επίσημους οδηγούς μετά από τόσο καιρό. Δεν είναι υποχρεωμένος ο τελικός καταναλωτής να γνωρίζει τα πάντα σχετικά με τους Catalyst ούτε να αλλάζει τρεις drivers την ημέρα για να κάνει τις κάρτες που πλήρωσε αδρά να δουλέψουν. Αυτό έπρεπε να είναι δεδομένο. Δείτε και θα καταλάβετε."http://www.thelab.gr/vgas-motherboards-cpus-ram-reviews/amd-hd7970-and-hd7950-review-107992.html?garpg=17#content_start Δεν ξερω αν θα επρεπε να δουλευει το crossfire 7970+7950 μιας και μιλαμε για διαφορετικες καρτες. Ουτε ειδα σε καποιο review προσπαθεια για τετοια υλοποιηση. Κοιτα εδω ενα παραδειγμα με το F1 2011. ZOTAC GeForce GTX 680 Graphics Card SLI Performance Review - F1 2011 Βλεπεις οτι ο συγκεκριμενος τιτλος πασχει σε multigpu setup. Θα ηθελα βεβαια οπως ολοι μας σε αυτην την παρουσιαση να βλεπαμε νουμερακια και απο την GTX580 αλλα και απο την φρεσκια GTX680. Οσο για τα διαγραμματα νομιζω οτι η παραπανω εικονα με νουμερακια και καρτουλες απο το F1 2011 ειναι πολυ ποιο ξεκαθαρη στα γερικα μου ματια. Μπραβο και παλι για την προσπαθεια. Mιας και σημερα επαιζα f1 2011, οσο λεει ο το review οτι εχει average framarate μια 680 τοσο βλεπω εγω min framerate 1920x1080+8AA+ULTRA SETTINGS GTX 680 stock Uploaded with ImageShack.us Για δωσε και συ ενα run με την 7970 stock στα ιδια settings:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 15, 2012 #529 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 ψαχνω εδω και μερες για αυτην αλλα...Palit GeForce GTX 680 JetStream review Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Απρίλιος 15, 2012 #530 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 Mιας και σημερα επαιζα f1 2011, οσο λεει ο το review οτι εχει average framarate μια 680 τοσο βλεπω εγω min framerate Για δωσε και συ ενα run με την 7970 stock στα ιδια settings:D Εγω φιλε μου δεν εχω το F1 2011. Για τις διαφορες που βλεπεις των δικων σου μετρησεων σε σχεση με του review καλο θα ηταν να μας ελεγες και καποια πραγματα απο το υπολοιπο συστημα σου. Τι επεξεργαστη εχεις ; To run που βλεπω ειναι με μαμα την cpu ή o/c ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_KiLLA Απρίλιος 15, 2012 #531 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 Εγω φιλε μου δεν εχω το F1 2011.Για τις διαφορες που βλεπεις των δικων σου μετρησεων σε σχεση με του review καλο θα ηταν να μας ελεγες και καποια πραγματα απο το υπολοιπο συστημα σου.Τι επεξεργαστη εχεις ;To run που βλεπω ειναι με μαμα την cpu ή o/c ;2500K στα 4,5 ghz που τον δουλευω καθε μερα..Στο Review απο οτι ειδα χρυσιμοποιουν i7-3960X... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Απρίλιος 15, 2012 #532 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 2500K στα 4,5 ghz που τον δουλευω καθε μερα..Στο Review απο οτι ειδα χρυσιμοποιουν i7-3960X... Ωραιος και καλοριζικη. Θα μου κανεις μια χαρη να τρεξεις το ιδιο bench οπως πριν αλλα αυτη την φορα με τον 2500Κ στα μαμα του ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_KiLLA Απρίλιος 15, 2012 #533 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 Ωραιος και καλοριζικη. Θα μου κανεις μια χαρη να τρεξεις το ιδιο bench οπως πριν αλλα αυτη την φορα με τον 2500Κ στα μαμα του ; Aυριο γιατι τωρα ετοιμαζομαι για εξοδο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Απρίλιος 15, 2012 #534 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 Aυριο γιατι τωρα ετοιμαζομαι για εξοδο! Αυριο θελω και Crysis απο την 680 οπως μας εδωσες και με την 570. ΕΥΡΗΚΑΑΑ...:smoke: ειχα old κξγκξ :man_in_love:gtx570 920/2100 = gtx580 920/2100 :clap: Uploaded with ImageShack.us καλος ετσι...:smoke: edit Το μυστηριο λυθηκε μιας και στο review εδω ZOTAC GeForce GTX 680 Graphics Card SLI Performance Review - F1 2011 ο τυπος δεν χρησιμοποιησε το ingame benchmark οπως εσυ και αυτος εδω Google Μετάφραση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_KiLLA Απρίλιος 15, 2012 #535 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 Αυριο θελω και Crysis απο την 680 οπως μας εδωσες και με την 570.edit Το μυστηριο λυθηκε μιας και στο review εδω ZOTAC GeForce GTX 680 Graphics Card SLI Performance Review - F1 2011 ο τυπος δεν χρησιμοποιησε το ingame benchmark οπως εσυ και αυτος εδω Google Μετάφραση Zpaf αφου βλεπω οτι το κατεχεις καλα το ιντερνετ, δεν κανεις και ενα donwload το f1 2011 να δω ποσο βγαζει μια 7970 απο πρωτο χερι? Και μετα ακολουθουν και υπολοιπα benchmarks.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 16, 2012 #536 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2012 Ρε παιδια τι το κουράζεται, η 680gtx ειναι σαφως η ταχυτερη καρτα στην αγορα. Με το καλυτερο και πιο ολοκληρωμένο software απο καθε αποψη. Υπερέχει (η 680gtx) σε σχεση με τον αντιπαλο σε:1. Active 3D (3d vision 2)2. Physx3. Cuda4. Drivers με special sets (FXAA, TXAA, Supersamplng, Ambitient Occl κ.λ)5. Surround ( 4 Οθονες, 3εις σε surround + 1 οθονη αυτοτελή) 6. adaptive vsync7. Καταναλωση σε σχεση με αποδοση8. Αποδοση κορυφαία9. ΑθόρυβηΜπορει καποιοι να μοιρασαν 95%αρια στην ΑΤΙ, αλλα συνειδητοποιημένοι καταλανωτες ειμαστε και αναγνωρίζουμε την π@υτσα απο την βουρτσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Απρίλιος 16, 2012 #537 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2012 Ρε παιδια τι το κουράζεται, η 680gtx ειναι σαφως η ταχυτερη καρτα στην αγορα.Με το καλυτερο και πιο ολοκληρωμένο software απο καθε αποψη. Μπορει καποιοι να μοιρασαν 95%αρια στην ΑΤΙ, αλλα συνειδητοποιημένοι καταλανωτες ειμαστε και γνωρίζουμε.... Συμφωνω. Γιατι σε κουραζει ομως να το δεις και εδω στο TheLab δεν καταλαβα ; Ασε θα σου πω εγω. Φετος η δευτερη καλυτερη καρτουλα 7970 ειναι μπροστα σε αρκετους τιτλους παιχνιδιων απο τα 925MHz οταν η αγαπημενη σου πρασινη tourbιζει στα 1200MHz για να βγει μπροστα στους υπολοιπους. Οπως εγραφες και εσυ εδω Στην μνημη τσιγκουνιά, στις θυρες τσιγκουνιά, να μου εχει τα φρου φρου και αρωματα φαση (physx & cuda) ξερει να τα πλερώνει! .....και να κανω encoding με badaboom! θα αργήσω λιγο...αλλα οταν ερθει στα χερια μου θα γινει reviewαδακι πληρες! Nvidia καληνυχτα! υπαρχουν και καποιοι αλλοι που δεν θελουν τα φρου φρου και αρωματα της πρασινης μαζι με την τσιγκουνια της στην μνημη. Ολοι συνειδητοποιημενοι καταλανωτες ειμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 16, 2012 #538 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2012 Συμφωνω.Γιατι σε κουραζει ομως να το δεις και εδω στο TheLab δεν καταλαβα ; Ασε θα σου πω εγω. Φετος η δευτερη καλυτερη καρτουλα 7970 ειναι μπροστα σε αρκετους τιτλους παιχνιδιων απο τα 925MHz οταν η αγαπημενη σου πρασινη tourbιζει στα 1200MHz για να βγει μπροστα στους υπολοιπους. Τα συνδεσες καλα τα βυσματα απο πισω ? Προσεχε το tearing & stuttering με τους adaptores.... Μια καινοτομία εκανε η ΑΤΙ πριν 2 χρονια και εσπειρε τον τρομο στους κατοχους καρτων ΑΤΙ (csaris, spartangr, εγω, takispa) που βγηκαν να πουλανε monitors και cf καρτες... τυχαιο δεν νομιζω! Ρεεεε μακρια λεμε.... ευτυχώς με την nvidia φτιαξαμε τα surround και βρηκαμε την ηρεμια μας! Τωρα εσυ πεισε τον εαυτο σου οτι εχεις την δευτερη καλυτερη καρτα....γιατι overall δεν ειναι ουτε ΚΑΝ δευτερη, τραγικό! Εκτός εαν νομίζεις οτι η benchoκαρτα σου αξιζει παραπάνω από την 580Gtx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Απρίλιος 16, 2012 #539 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2012 Τωρα εσυ πεισε τον εαυτο σου οτι εχεις την δευτερη καλυτερη καρτα....τραγικο!Τραγικο ειναι να εχω καρτα απο τις 28/12/11 και η πρασινη 4 μηνες μετα και εναμιση χρονο περιπου μετα την 580 να προσπαθει να μας πεισει να παρουμε καλοκαιριατικα την 680 οταν ετοιμαζει ηδη την 780 για το φθινοπωρο.Θα δανειστω τα λογακια σου :Nvidia καληνυχτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 16, 2012 #540 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2012 Τραγικο ειναι να εχω καρτα απο τις 28/12/11 και η πρασινη 4 μηνες μετα και εναμιση χρονο περιπου μετα την 580 να προσπαθει να μας πεισει να παρουμε καλοκαιριατικα την 680 οταν ετοιμαζει ηδη την 780 για το φθινοπωρο.Θα δανειστω τα λογακια σου :Nvidia καληνυχτα!Θες να σου πω ποτε θα βγει το 780 gtx ? Κατα 99% παει για Νοεμβριο.... και αυτο για η ΑΤΙ δεν υπαρχει πουθενά! Οταν σαν ελεγα για gpu designers που έφυγαν βράδυ το Σεπτεμβριο απο την ΑΤΙ, λέγατε οτι ολα πανε καλά, πάρε τoν Bulldozer σε εκδοσή gpu και χώνεψε τον! Με μικρότερο chip (kepler) κατά 800 Mil trans και λιγότερη μνήμη σας γλέντησε η Nvidia..Στην επομενη άδεια μου αρχες Ιουνιου θα παρω ivy + 680gtx μαζι πακετακι... θα το ειχα κανει αλλα πούλησα τον επεξεργαστή μου πριν 2 μήνες οταν και μπήκα στρατό!Θα σε αφήσω ελευθερο για ενα μηνα μπας και πείσεις κανένα να παρει 7970! Χλωμότατο, γεμίσανε οι αγγελίες. Στα 300 με 350 ευρω βαρια κατι γίνεται για την ΑΤΙ. Για παραπάνω -> No way! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.