Jump to content

GTX680 reviews/επιδόσεις/εντυπώσεις

denz

Recommended Posts

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] αμα γινεται τρεξε και ενα στο extreme quality για να συγκρινουμε με την 680 του zenonn...

Θα εχει διαφορα στο av. fps, το extreme απο το ultra και αν τι διαφορα περιπου σε fps?

Στο times square η 680 "πιάνεται" σχετικά εύκολα. Σε downtown και central park ρίχνει στα αυτιά... Τσεκαρισμένο.

ultra>extreme

Sry Παιδες τωρα ειδα το extreme.

Επανερχομαι.

Εδω ειμαστε νοικοκυρεμενα. :D

adrenalina1.png

cr2680.jpg

http://www.thelab.gr/1063232567-post414.html

Μην ξεχνάς ότι έχω και εγώ 7970 και με το adrenaline δεν κατάφερα ποτέ να ενεργοποιήσω σωστά το 4xMSAA και Edge AA στο συγκεκριμένο bench ενώ με την 680 παίζει σίγουρα το 4xMSAA:T:.

Αν θές τρέξε άλλο ένα με τα ίδια settings αλλά με το AA και το edge AA οff να δείς αν θα έχεις διαφορά.

Επίσης παίζωντας το παιχνίδι σε 2560x1600 η διαφορά που έχει η 680 είναι αισθητή

Μην ξεχνάς ότι έχω και εγώ 7970 και με το adrenaline δεν κατάφερα ποτέ να ενεργοποιήσω σωστά το 4xMSAA και Edge AA στο συγκεκριμένο bench ενώ με την 680 παίζει σίγουρα το 4xMSAA:T:.

Αν θές τρέξε άλλο ένα με τα ίδια settings αλλά με το AA και το edge AA οff να δείς αν θα έχεις διαφορά.

Επίσης παίζωντας το παιχνίδι σε 2560x1600 η διαφορά που έχει η 680 είναι αισθητή

μην ξυνεις πληγες και να ει τανε μονο σε αυτο το bench....

Αλλα σε καποιους μονο το νουμερο κοιτάνε και οχι το μαγείρεμα (εικόνα σαλάτα)

Δεν αντέχω άλλα Bench δυο μέρες τώρα έχω "ξεσκιστεί" :confused:

Θες να στη στήλω να παίξεις; :hehe:

Την καρτούλα θα την έχω μέχρι τις 9μμ σήμερα. Από αύριο επιστρέφω στα "κόκκινα" χωράφια μου.

Για την ιστορια και μονο ειμαι 5% πανω χωρις ΑΑ.

Αλλα τι να λει στα νουμερα θα κολλησουμε ; :D

9000rpm για τρέξε ένα unigine στα ίδια settings που έτρεξε ο billpeppas κάποια post πιο πριν ( με high quality στους drivers) :

Βγάζει αρκετά καλό νουμεράκι , βέβεαια τρέχει και καλό o/c.

Η ουσία είναι πως ανεξάρτητα του αποτελέσματος δεν βγάζεις άκρη με dual gpu. Όταν πρωτοδοκίμασα την 7970 stock στο unigine , έτρεχε πολύ πιο smooth τα δύσκολα σημεία ,με ομαλότερο rendering παντού, και όμως ήταν πίσω 6 fps απο το πρώην 6950cf setup... Είναι πως το βλέπει ο καθένας.

Tωρα που ξεψαχνιζα λιγο το λαπτοπακι που εχω μαζι μου , βρηκα ενα screenshot απο ενα run που ειχα κανει πριν λιγες μερες στην προηγουμενη αδεια αλλα με λιγο διαφορετικα settings απο αυτα που ζητας...

Βασικα ολα τεζα (extreme tess, 8xAA, 16xAF) αλλα driver settings default και εβγαλα 66,6 fps..

Aν θελει ας δωσει και ο billpepas η καποιος αλλος με 680oc ενα unigine με αυτα τα settings...

zpaf σε περιμενω:p

post-11419-1416076012,7493_thumb.jpg

Περισσοτερα στην αδεια :dance3:

Μάλλον βρήκα λύση για το θεματάκι με το performance drop.

Βάζοντας την κάρτα να δουλεύει συνέχεια σε PState 2 ( Performance State 2 ) το Turbo Poost "απενεργοποιείται" ( το Turbo Poost δεν δρά στα άλλα states πλήν του Performance 3D ) και έτσι αν η κάρτα είναι stable εκεί δεν έχεις την πτώση επιδώσεων/σκάλωμα driver.

Φυσικά αν βάλεις την κάρτα να παίξει σε clocks που δεν είναι stable θα έχεις θέμα και με αυτό το trick εννοείται.

zpaf σε περιμενω:p

Εγω εδω http://www.thelab.gr/1063194959-post1288.html ειμαι εδω και καιρο αλλοι κρυβονται. :T:

Ξερεις ο χαβαλες με τους πρασινους (οχι ολους) ειναι οτι δεν ποσταρουνε ποτε νουμερακια που τυγχανουν ανταγωνισμου. :hehe:

Τυχαιο θεωρεις οτι φετος ανακαλυψαμε την πραγματικα κρυσταλλινη εικονα της πρασινης ; :D

Πάρτε περίπου 2 ώρες ( 108 λεπτά ) min-avg-max frames log ( 4 minutes per log file ) από BattleField 3 @ Caspian Border Conquest @ 32p, 1920x1080 όλα Ultra εκτός από το PostAA που είναι στο Medium, παρέα με 4x Def. Anti-Aliasing ( MSAA ) και 16x Anisotropic Filtering.

Driver settings για max quality.

2600Κ @ 4.2GH

32GB DDR3-1600

Single GTX 680 @ 1202MHz Core ( ακούνητο εντελώς ) - MEM: 1778MHz ( GDDR5-7114 )

Drivers v301.10 WHQL

Τα στατιστικά από περίπου 2 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού στην Caspian Border:

minimum fps: 46.666 --- average fps: 70.426 --- maximum fps: 138.444

BF3_108minutes.rar

και με tessellation!

να πουμε για την ιστορια για να ξεχωριζουν οι π@υτσες απο τις βούρτσες οτι η ATI 7970 με tessellation ( οχι amd optimized αλλα ουτε και κλέιστο απο το driver, παλευει για τα 12k-13κ με LN2. Αυτη ειναι η καρταρα της ΑΤΙ...

To αστειο ειναι οτι συνεχιζει και εχει τις καρτες της 500+ ευρω και ειναι και σε hardware αλλα και σε software πισω.... για κατα κοκκινες ντοματες ειναι!

To αστειο ειναι οτι συνεχιζει και εχει τις καρτες της 500+ ευρω και ειναι και σε hardware αλλα και σε software πισω.... για κατα κοκκινες ντοματες ειναι!

Πρασινη καρτουλα 680 στο ραφι μιλαει σε πελατη :

Σας παρακαλω καλε κυριε παρτε με ειμαι σε ολα καλυτερη και ποιο φτηνη απο την προστυχη (7970) απεναντι απλα δεν θελω να το δειχνω. :hehe:

και με tesselle, σας παει καβαλα η nvidia...

Ελπιζω να γνωριζεις οτι τα σκορια της ΑΤΙ ειναι χωρις tesselle και κομμένα απο τον driver.

...και δεν το λεω εγω, οι ocers το λενε... 3D MARK 2011 on tessellation και απο τον driver της ΑΤΙ Off!!!

7970 vs 680 = X

σε γενικές γραμμές παίρνεις αυτό που σου αρέσει ποιο πολύ

και εμπιστεύεσαι περισσότερο

θα συμφωνησω απολυτα!

ειμαι σε φαση αναβαθμισης και το ψαχνω εδω και 2 βδομαδες το θεμα!

καπου λιγο μπροστα η μια, καπου λιγο μπροστα η αλλη...

εχουν και οι 2 τα θετικα και τα αρνητικα τους, αλλα γενικα υπαρχει μια ισορροπια!

το καλο ειμαι οτι οποια και να παρω δεν θα εχει "λαθος" επιλογη :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.