Jump to content

GTX680 reviews/επιδόσεις/εντυπώσεις

denz

Recommended Posts

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply
Ναι στην περίπτωση προβληματικού driver στην Nvidia την τελευταία περίοδο, έπαιρνε φωτιά η κάρτα, οπότε ποιος ο λόγος να γράψει κανείς ........ για το πρόβλημα ... :offtopic2:

Τέτοια παραπληροφόρηση ούτε το PR της AMD σε απάντηση PR της nVIDIA, τι είσαι εσύ ρε man.

Παίρνανε φωτιά οι κάρτες από τον driver... ποιές ? αααα, λες για τις reference 570 & 590 που καίγονταν επειδή δίνανε ρευματάκι οι χρήστες παρά τις προειδοποιήσεις ότι οι κάρτες έχουνε αδύναμα ( ίσα ίσα λίγο περίσσευμα από τα default ) VRM ?

Τέτοια παραπληροφόρηση ούτε το PR της AMD σε απάντηση PR της nVIDIA, τι είσαι εσύ ρε man.

Παίρνανε φωτιά οι κάρτες από τον driver... ποιές ? αααα, λες για τις reference 570 & 590 που καίγονταν επειδή δίνανε ρευματάκι οι χρήστες παρά τις προειδοποιήσεις ότι οι κάρτες έχουνε αδύναμα ( ίσα ίσα λίγο περίσσευμα από τα default ) VRM ?

Όχι λέω για αυτές που σταμάταγε ο ανεμιστήρας να ανεβάζει στροφές !! Πολύ ασθενική μνήμη έχεις βλέπω...........!!! Η ίδια η Nvidia τράβηξε πίσω τον driver .

Από εκεί και πέρα για το ποιος φαίνεται να είναι το PR και ποιου, επέτρεψε μου να διαφωνήσω .... Καθρέπτη έχεις και φαίνεται σε ποιον- ποιους κάνεις πλάτες.

Πιστευεις οτι αν υπηρχε καποιος αναλογος του atiman στο θεμα τις nvidia Θα ειχε μονο τoσο λιγα post?

με λιγες φορες που κοιταξα το θεμα το 80% των post ειναι για νεους οδηγους τις nvidia παρα για προβληματα . . .

οπως το λες δεν ειχε σχεδον καθολου προβληματα...:) κ εαν εχει τα λυνει πριν βγουν οι driver's...που ειναι κ το σωστο κ δεν περιμενει απο ενα ατομο να τα λυσει ΟΛΑ..:p

Το Πλαίσιο θα φέρει 10 κάρτες Palit κατά τις 10-15 του μήνα, αλλά είναι όλες κλεισμένες ( μόνο αν ακυρωθούνε κρατήσεις, αν δεν έχουνε κρατήσει "extra συμμετοχές" στην λίστα αναμονής/κρατήσεων ).

Μετά μάλλον θα αργήσουνε πάλι.

Την Παρασκευή 6/4 θα έρθουν 20 κομμάτια, δεν ξέρω πόσες κρατήσεις υπάρχουν αλλά χτυπήστε αλύπητα μπας και δούμε κανά review πριν "καλοκαιριάσει"...

οπως το λες δεν ειχε σχεδον καθολου προβληματα...:) κ εαν εχει τα λυνει πριν βγουν οι driver's...που ειναι κ το σωστο κ δεν περιμενει απο ενα ατομο να τα λυσει ΟΛΑ..:p

Προβλήματα έχουν όλες οι εταιρίες !

Κάθε driver που λύνει ένα πρόβλημα έχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργεί ένα άλλο. Το συναντάς παντού και πάντα.

Την Παρασκευή 6/4 θα έρθουν 20 κομμάτια, δεν ξέρω πόσες κρατήσεις υπάρχουν αλλά χτυπήστε αλύπητα μπας και δούμε κανά review πριν "καλοκαιριάσει"...

10, 20 δεν ξέρω ( εμένα μου είπε 10 ο άνθρωπος που "γνωρίζω" ).

Εγω τι να χτυπήσω βρε ?

Δεν παρακολουθείς τις προηγούμενες 5-6 σελίδες του θέματος μάλλον :p

2 retail κάρτες έχω.

Προβλήματα έχουν όλες οι εταιρίες !

Κάθε driver που λύνει ένα πρόβλημα έχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργεί ένα άλλο. Το συναντάς παντού και πάντα.

Δεν το συναντας παντου και παντα.

Το συναντας σε συγκεκριμενα στεκια :p

Μα βέβαια και σοβαρολογεί... Προσωπικά δεν βλέπω την ώρα να :

troll :tomato: Mοderator :triniti:

sorry για το off τέλος απο μένα

οτι δεν μας αρεσει τον λεμε troll ετσι...?????????

που ειμαι λαθος εεεε...????

Η 2η κάρτα μάλλον έτυχε φόλα μεγάλη ( καμμία από τις 2 δεν είναι διαλεγμένη από τον κατασκευαστή ).

Max stable @ stock cooler 1215MHz μέχρι στιγμής.

Ζήτημα να βγάλει το 3D Mark11 στα 1250.

Η 1η τραβάει καλά πάντως ( 1352MHz ).

To E.S. πήγαινε λίγο πολύ σαν την 2η μου.

Άντε να τελειώσουνε οι μετρήσες ( ατελείωτες είναι οι άτιμες ) να τις volt-moddάρω και τις 2 να γίνει το πανηγύρι γιατί με το auto voltage control δεν γίνεται προκοπή.

Άνετα αντέχουνε 1.3V με το μαμά cooler, τι σκατά σκέφτονταν και το κλείδωσαν στα 1.175V... :wall:

Εγώ θα ήθελα να θέσω μερικά ερωτήματα και όποιος έχει την διάθεση ας απαντήσει.

1) Συμφωνούμε ότι κανένας που παίζει σε ανάλυση μέχρι και 1920 X 1080 (δλδ των 90% των χρηστών) δεν χρειάζεται αυτές τις κάρτες?

2) Συμφωνούμε ότι οι κάρτες (680, 7970) είναι όσο δεν πάει υπερκοστολογημένες?

3) Ισχύει ότι κανείς από μας δεν είναι μέτοχος καμιάς από τις δύο εταιρίες?

4) Πιστεύουμε όλοι ότι οι nvidia καίγονται από drivers και ότι ο catalyst είναι για τα μπάζα ή τα θεωρούμε και τα δύο φαινόμενα μεμονωμένης και φυσιολογικής δυσλειτουργίας?

Δεν το συναντας παντου και παντα.

Το συναντας σε συγκεκριμενα στεκια :p

Φαίνεται βαράει επιλεκτικά εσένα , γιατί εμένα σαν σταθερό χρήστη των catalyst και των ΑΤI καρτών από την εποχή των ATI RAGE FURY PRO και ATI EXPERT 32Mb τουλάχιστον σε ένα από τα συστήματά μου δεν με έχει χτυπήσει παραπάνω από τους αντίστοιχους Nvidia.

Φαίνεται βαράει επιλεκτικά εσένα , γιατί εμένα σαν σταθερό χρήστη των catalyst και των ΑΤI καρτών από την εποχή των ATI RAGE FURY PRO και ATI EXPERT 32Mb τουλάχιστον σε ένα από τα συστήματά μου δεν με έχει χτυπήσει παραπάνω από τους αντίστοιχους Nvidia.

Το "στεκι" που σου εδειξα εχει 6972 posts, δεν νομιζω να "βαραει" επιλεκτικα εμενα. :p

Επισης google is your friend:p

Εγώ θα ήθελα να θέσω μερικά ερωτήματα και όποιος έχει την διάθεση ας απαντήσει.

1) Συμφωνούμε ότι κανένας που παίζει σε ανάλυση μέχρι και 1920 X 1080 (δλδ των 90% των χρηστών) δεν χρειάζεται αυτές τις κάρτες? (Εξαρτάται τι παίζει και σε τι ρυθμίσεις, πως είναι γενικά συνηθισμένος )

2) Συμφωνούμε ότι οι κάρτες (680, 7970) είναι όσο δεν πάει υπερκοστολογημένες? (Ναι είναι )

3) Ισχύει ότι κανείς από μας δεν είναι μέτοχος καμιάς από τις δύο εταιρίες? (Είμαστε :fun: )

4) Πιστεύουμε όλοι ότι οι nvidia καίγονται από drivers και ότι ο catalyst είναι για τα μπάζα ή τα θεωρούμε και τα δύο φαινόμενα μεμονωμένης και φυσιολογικής δυσλειτουργίας? (Φυσιολογικές δυσλειτουργίες)

Το "στεκι" που σου εδειξα εχει 6972 posts, δεν νομιζω να "βαραει" επιλεκτικα εμενα. :p

Επισης google is your friend:p

Αφού το 80% των καρτών που αγοράζονται για desktop χρήση είναι AMD/ATI τα τελευταία 3 χρόνια + στην Ελληνική αγορά.... και ειδικότερα εδώ μέσα

Ακριβως το ίδιο συμβαίνει και στην αντίστοιχη ενότητα INTEL και AMD !

Αφού το 80% των καρτών που αγοράζονται για desktop χρήση είναι AMD/ATI τα τελευταία 3 χρόνια + στην Ελληνική αγορά....

Tωρα για να καταλαβω, τον εαυτο σου προσπαθεις να κοροιδεψεις η ζεις σε ενα ουτοπικο κοσμο οπου υπαρχει ο τελειος catalyst?

Eπισης για το 80% που λες, εχουμε λινκ που να το αποδυκνυει, η αυθαιρετο συμπερασμα και αυτο?

Tωρα για να καταλαβω, τον εαυτο σου προσπαθεις να κοροιδεψεις η ζεις σε ενα ουτοπικο κοσμο οπου υπαρχει ο τελειος catalyst?

Eπισης για το 80% που λες, εχουμε λινκ που να το αποδυκνυει, η αυθαιρετο συμπερασμα και αυτο?

Οσο αυθαίρετο συμπέρασμα είναι το δικό μου άλλο τόσο είναι και το δικό σου !

Ο πολύ υψηλός συντελεστής απόδοσης / κατανάλωσης / τιμής που έχουν οι κάρτες της AMD στις χαμηλές κατηγορίες, τις έχει οδηγήσει να κατακλύσουν την αγορά !

Σε οποιαδήποτε γκάλοπ σε όλα τα φόρα που συμμετέχω τα τελευταία χρόνια η AMD παίζει τουλάχιστον στο 60-40 ! Νομίζω και εδώ μέσα υπήρξε κάτι ανάλογο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.