Jump to content

GTX680 reviews/επιδόσεις/εντυπώσεις

denz

Recommended Posts

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply
Μα και εγώ σε αυτήν την περίπτωση αναφερόμουν πως θα χαθεί η μπάλα και όχι σε matchαρισμένα settings. Τέσπα , θα δούμε ,καλή συνέχεια.

Apples to Apples ( Matched settings ) = βλέπεις πια είναι πιο γρήγορη

Apples to Oranges ( Best Image Quality & Effects για την κάθε κάρτα ) = βλέπεις πια είναι πιο γρήγορη, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί αυτή που έχει τα πιο πολλά εφέ να είναι ταυτόχρονα και πιο γρήγορη, αλλά και πιο αργή σε όλα να είναι, βλέπεις τι διαφορές έχουνε στα fps, αν εν τέλει παίζεις άνετα στα fps που δίνει αυτή που έχει τέζα quality, και αν σε ικανοποιούνε την παίρνεις, αν θες και το παραμικρό fps παίρνεις απλά την πιο γρήγορη εκ των 2.

Postάρετε scores στα default γιατί δεν βλέπω να πουλάει η nVIDIA...

να απαντήσω σοβαρά σε αυτό ?

1) Τι μας νοιάζει αν πουλήσει η nVIDIA ή όχι.

2) Θέλει σώνει και καλά να δεί νούμερα που περνάει η 680 την 7970... πας σε reviews που έχει στο net.

Και στο κάτω κάτω, λέμε, αν π.χ. η 7970 είναι τελικά καλύτερη, τι πρέπει να κάνω δηλαδή ? Να κάνω κάτι για να βγάλω από πάνω την nVIDIA για να χαρεί ο csaris ?

ήμαρτον.

Φιλε μου εμενα στα @@ μου ποια καρτα θα βγει επανω... δεν μου χαριζει καρτες η πρασινη ή κοκκινη. Το οτι πικαρει ο ενας τον αλλο ειναι και ολο το νοημα εδω. Δηλ. γουσταρω να μου λεει ο zpaf για τις γριες μου, να του τη λεω και γω, να με κραζει ο Τακης που δεν μπορω να τον πιασω στο vantage κοκ. Ολα αυτα γινονται στο χαβαλε και οχι στα σοβαρα οπως την ειδες εσυ.

Ρε τσακαλια δεν δινετε και νουμερα με default settings μπας και παει και παρει κανεις 680, γιατι δεν την βλεπω την πρασινη να πουλαει!:p

Σου γραφω αυτο με smiley, οτι κανω χουμορ δηλαδη, αστειευομαι (στα Ελληνικα) και εσυ μου απαντας αυτο->

Εγω λέω να βάλουμε scores με LoD tweak... και γιατί όχι και με MipMap tweak...

Βγείτε για κανά ποτάκι και διασκέδαση γιατί χαλιέστε μου φαίνεται.

Δηλ. οτι χαλαστηκαμε ολοι(Β' πληθυντικο), μαλλον χεστηκ@με λεω εγω και πρεπει να βγουμε για ποτο για να χαλαρωσουμε και να ξελαμπικαρουμε.

Μαν αν εσυ τα παιρνεις σοβαρα τα πραγματα με τις καρτες και τα reviews μαλλον θα πρεπει να το κοιταξεις, γιατι εμεις (Α' πληθυντικο) το παιρνουμε εντελως στο χαβαλε.

Δεν το συνεχιζω αλλο.

Καλη συνεχεια!

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειστε FANS τον κοκκινων...???? οπου κ να διαβασεις κατα 99,9% οοολλλλοοοοιιιιι εχουν καποιο προβλημα... π.χ μαπα drivers, o ταδε driver δεν πεζει με εκεινο το παιχνιδι κλπ κλπ κλπ κλπ...!!!! κ περιμενετε απο ενα ατομο να λυσει τα χιλιαδες προβληματα....(ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη...) οσο για την συγκριση που θελετε μερικοι 7970 vs 680 δεν μπορει να γινει... ΓΕΝΙΚΑ καμια καρτα amd δεν μπορει να συναγωνιστει μια καρτα nvidia... γιατι η nvidia θα πρεπει να βγαλει OFF τισ μισες λειτουργιες τησ για να ειναι ισαξια με την ΑΜD (A)νθρωπος (Μ)ονιμος (D)υστυχισμενος...:fie::fie::fie::fie::wall:

OTI οπλα εχεις στον (πολεμο) τα χρησιμοποιης... δεν περιμενεις να δεις με τι θα σου ρηξει ο αλλος :tomato: για να ρηξεισ κ εσυ...:tomato: ΕΛΕΟΣ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΗΜΑΡΤΟΝ...

AMD :tomato: and NVIDIA :triniti: AYTH ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ:lock:

Plaisio/multi κτλ εχει φερει κανενα κομματι εκτος απο το κατοπιν παραγγελιας?

Το Πλαίσιο θα φέρει 10 κάρτες Palit κατά τις 10-15 του μήνα, αλλά είναι όλες κλεισμένες ( μόνο αν ακυρωθούνε κρατήσεις, αν δεν έχουνε κρατήσει "extra συμμετοχές" στην λίστα αναμονής/κρατήσεων ).

Μετά μάλλον θα αργήσουνε πάλι.

Plaisio/multi κτλ εχει φερει κανενα κομματι εκτος απο το κατοπιν παραγγελιας?

Μιλησα σημερα με Πλαισιο και μου ειπαν αυτην την τεταρτη περιμενουν 20 κομματια.

Τα 8 απο αυτα εχουν ηδη κλεισει με προπαραγγελια.

Fan των ευρω που δινω ειμαι και οχι των πρασινων , κοκκινων , πορτοκαλι .

καλα ξεκινησες για 1 ποστ χααχαχαα

ΑΜΑ εισαι fan των ευρω που λες θα τα επενδουσες καλυτερα...:dance3:

για του λογου το αληθες του παραπανω μου ποστ τσεκ δισ αουτ...:getlost:

The ATi Catalyst Driver thread. 6.971 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ εκ τον οποιων 6.900 ειναι απαντησεις ΑΠΕΛΠΗΣΙΑΣ:hang3: και ΜΟΝΟ 71 ειναι απαντησεις :magic: ( περιπου πανω κατω κλπ ετσι) ενω

The nVidia ForceWare Driver Thread μονο 995 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ οι 0 ειναι ΑΠΕΛΠΗΣΙΑΣ....

γουαη δισ χαπεν..?????

AMD :tomato: & NVIDIA :triniti:

ΑΜΑ εισαι fan των ευρω που λες θα τα επενδουσες καλυτερα...:dance3:

για του λογου το αληθες του παραπανω μου ποστ τσεκ δισ αουτ...:getlost:

The ATi Catalyst Driver thread. 6.971 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ εκ τον οποιων 6.900 ειναι απαντησεις ΑΠΕΛΠΗΣΙΑΣ:hang3: και ΜΟΝΟ 71 ειναι απαντησεις :magic: ( περιπου πανω κατω κλπ ετσι) ενω

The nVidia ForceWare Driver Thread μονο 995 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ οι 0 ειναι ΑΠΕΛΠΗΣΙΑΣ....

γουαη δισ χαπεν..?????

AMD :tomato: & NVIDIA :triniti:

H μικρη λεπτομερια ειναι οτι στο Ati catalyst υπηρχε ενας atiman που εδινε beta driver και βοηθουσε , αλλα δεν συμβαινει κατι παρομοιο στο αντοιστιχο θεμα τις nvidia

H μικρη λεπτομερια ειναι οτι στο Ati catalyst υπηρχε ενας atiman που εδινε beta driver και βοηθουσε , αλλα δεν συμβαινει κατι παρομοιο στο αντοιστιχο θεμα τις nvidia

brv στον ατιμαν... οσο για την nvidia δεν ειχε προβληματα γιαυτο δεν υπαρχει nvman..:yu:

brv στον ατιμαν... οσο για την nvidia δεν ειχε προβληματα γιαυτο δεν υπαρχει nvman..:yu:

Ναι στην περίπτωση προβληματικού driver στην Nvidia την τελευταία περίοδο, έπαιρνε φωτιά η κάρτα, οπότε ποιος ο λόγος να γράψει κανείς ........ για το πρόβλημα ... :offtopic2:

Μα καλά τώρα σοβαρολογείς με όσα γράφεις παραπάνω ?:...:

Από εκεί και πέρα η ποσότητα των απαντήσεων δείχνει και το πλήθος των χρηστών !!!! Προσοχή εκεί γιατί κοντεύει να γίνει μονοπώλιο η κόκκινη με τον συντελεστή απόδοσης/ τιμής που έχει σχεδόν σε κάθε κατηγορία καρτών!

Πιστευεις οτι αν υπηρχε καποιος αναλογος του atiman στο θεμα τις nvidia Θα ειχε μονο τoσο λιγα post?

με λιγες φορες που κοιταξα το θεμα το 80% των post ειναι για νεους οδηγους τις nvidia παρα για προβληματα . . .

Παιδες πολυ ενταση για τις καρτουλες βλεπω :p

Νομιζω αδικα εφοσον δεν εχει καποιος ποσοστο απο ati or nvidia χαχα :p

Παντως παραξενο που δεν εχουν πεσει ακομα sceenshots απο παιχνιδια benchmarks etc

Με τις 7970 χαμος ειχε γινει οταν ανοιξε το θεμα ισως υπαρχουν πιο πολλοι φαν της κοκκινης μαλλον

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.