Jump to content

GTX680 reviews/επιδόσεις/εντυπώσεις

denz

Recommended Posts

Αμα ειναι ευκολο ανεβαστε και συγκριτικες φωτος απο default settings και custom settings απο το control panel για να δουμε διαφορα σε ποιοτητα εικονας.
σιγα μη δεις.

Στοιχηματάκι ?

Ας δούμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ επιλογή, το Ambient Occlusion:

Πάμε τα βασικά και δίχως καν τους drivers με το Ambient Occlusion στο Quality, στο Performance δηλαδή...

Off

185.65-Beta-SSAO-Mouseover_03.png

On

185.65-Beta-SSAO-Mouseover_04.png

Off

185.65-Beta-SSAO-Mouseover_05.png

On

185.65-Beta-SSAO-Mouseover_06.png

Off

185.65-Beta-SSAO-Mouseover_01.png

On

185.65-Beta-SSAO-Mouseover_02.png

Κάντε τες save στο pc σας και ανοίξτε τες σε ζευγάρια δίπλα δίπλα.

Ψαχτείτε γατάκια :p

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Όπως και πριν, 1920x1080 4xAA 4xTrSSAA 16xAF Ambient Occlusion @ Quality

All game settings at Max ( Ultra ) except PostAA which is set to Medium ( high and ultra blurs the image quite a lot due to the nature of FXAA )

GTX 580 @ 800MHz - GDDR5-4096 = min 29fps - avg 43.349fps - max = 66.666fps

GTX 680 @ Stock = min 44.333fps - avg 58.613fps - max = 91fps

52.8% higher minimum FPS

35.2% higher average FPS

36.5% higher max FPS

Εγω λέω να βάλουμε scores με LoD tweak... και γιατί όχι και με MipMap tweak...

Βγείτε για κανά ποτάκι και διασκέδαση γιατί χαλιέστε μου φαίνεται.

Σιγα μην παω για ποτο ρε μαστορα Σαββατοβραδο, εδω περιμενω με αγωνια να δω το review με ->

HIGH QUALITY + SUPERSAMPLING X4 + AMBITIENT OCCLUSION λεεεμε!

:hehe:

Σιγα μην παω για ποτο ρε μαστορα Σαββατοβραδο, εδω περιμενω με αγωνια να δω το review με ->

HIGH QUALITY + SUPERSAMPLING X4 + AMBITIENT OCCLUSION λεεεμε! :hehe:

Μεταξύ της ειρωνίας και της *******ς υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή.

Την έχετε ξεπεράσει κατά πολύ.

Η λογική σας να κάνετε Quad-SLI ( LOL #1 ) για να παίζετε με τους drivers @ default, για να βγάζεις 150fps και να χαίρεσαι λες και δεν ξέρω και γω τι έγινε, με εξιτάρει αφάνταστα.

Η λογική σας να κάνετε Quad-SLI ( LOL #1 ) για να παίζετε με τους drivers @ default, για να βγάζεις 150fps και να χαίρεσαι λες και δεν ξέρω και γω τι έγινε, με εξιτάρει αφάνταστα.

To ποιος εχει ξεπερασει τι ασε το βλεπουμε... Ριξε και μια ματια στα Thanks που εχει ο Zpaf στο τελευταιο ποστ.

Περιττό να πω ότι το έχετε κάνει ****ί το θέμα, και γενικώς κάποιοι δεν συμπεριφέρονται ανάλογα της ηλικίας τους, αλλά τέσπα.

Αντε να μιλησω και λιγο σοβαρα.

Βρε αγορι μου Αν θες να προσφερεις κατι εδω στο φορουμ καντο αλλα καντο σωστα.

Θες να μιλησεις για HIGH QUALITY + SUPERSAMPLING X4 + AMBITIENT OCCLUSION ATI VS NVIDIA ανοιξε ενα θεμα και γραψε οτι θες περι αυτου.

Σε αυτο το θεμα ο κοσμος περιμενει να δει/συγκρινει πραγματα οπως

εδω http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/580gtx-sli-csaris-and-sebastian-86846.html

εδω http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/hd69xx-epidoseis-kai-entypwseis-88300.html

εδω http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/gtx580-benchmarks-and-performance-89431.html

και εδω http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/sapphire-hd7970-protes-entyposeis-metriseis-103617.html

Εμενα παλι με εξιταρει να σε βλεπω να γραφεις τις διαφορες με ή χωρις SUPERSAMPLING X4 εδω

89006847.jpg

Καλη συνεχεια.

Αντε να μιλησω και λιγο σοβαρα.

Βρε αγορι μου Αν θες να προσφερεις κατι εδω στο φορουμ καντο αλλα καντο σωστα.

Θες να μιλησεις για HIGH QUALITY + SUPERSAMPLING X4 + AMBITIENT OCCLUSION ATI VS NVIDIA ανοιξε ενα θεμα και γραψε οτι θες περι αυτου.

Σε αυτο το θεμα ο κοσμος περιμενει να δει/συγκρινει πραγματα οπως

εδω http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/580gtx-sli-csaris-and-sebastian-86846.html

εδω http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/hd69xx-epidoseis-kai-entypwseis-88300.html

εδω http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/gtx580-benchmarks-and-performance-89431.html

και εδω http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/sapphire-hd7970-protes-entyposeis-metriseis-103617.html

Ο τίτλος λέει GTX 680 review/επιδόσεις/εντυπώσεις.

Αν διαβάζεις κάτι άλλο είναι λόγο ηλικίας μάλλον, έχω έναν καλό οφθαλμίατρο αν θες :)

Το τι κάνατε εσείς πως συγκρίνετε και σε τι settings παίζετε ποσώς με ενδιαφέρει.

Αν θέλετε παίχτε και σε Ultra Low details.

Το τι κάνω εγω, πως settάρω τα games και τους drivers είναι θέμα δικό μου, και δεν πέφτει κανενός ο λόγος πάνω σε αυτό.

Αν γουστάρεις βλέπεις τα νούμερα και τις συγκρίσεις μου, αν όχι, δεν τις βλέπεις.

Δεν σε ανάγκασε κανείς.

Αλλά θα μου κάνεις την χάρη επειδή δεν κάθεσαι εσύ 15 ώρες την μέρα πάνω στο PC τρέχοντας ένα σωρό benchmarks & automated & non-automated game tests να μην κάνεις σαν 8χρονο παιδάκι και να μας λες τρέχτε στα settings που γουστάρω εγω ο Zpaf για να συγκρίνουμε μπλά μπλά μπλά.

Όλα όσα κάνω είναι για δικό μου review, που θα γίνει με την μεθοδολογία που θέλω και πρέπει, και τις λεπτομέρειες που θέλω.

Αν θες να συγκρίνεις την κάρτα σου με την 680 στον τρόπο που θες υπάρχουνε 150 reviews εκεί έξω ήδη.

Όταν θελήσω εγω να βγάλω απολύτως συγκρίσιμα νούμερα μεταξύ 680 & 7970 θα βγούνε στο review μου με μετρήσεις που έχω κάνει ο ίδιος και στις 2 κάρτες στο ίδιο σύστημα, με τα ίδια game settings, τον ίδιο τρόπο και όλες τις λεπτομέρειες.

Ο τίτλος λέει GTX 680 review/επιδόσεις/εντυπώσεις.

Αν διαβάζεις κάτι άλλο είναι λόγο ηλικίας μάλλον, έχω έναν καλό οφθαλμίατρο αν θες :)

Το τι κάνατε εσείς πως συγκρίνετε και σε τι settings παίζετε ποσώς με ενδιαφέρει.

Αν θέλετε παίχτε και σε Ultra Low details.

Το τι κάνω εγω, πως settάρω τα games και τους drivers είναι θέμα δικό μου, και δεν πέφτει κανενός ο λόγος πάνω σε αυτό.

Αν γουστάρεις βλέπεις τα νούμερα και τις συγκρίσεις μου, αν όχι, δεν τις βλέπεις.

Δεν σε ανάγκασε κανείς.

Αλλά θα μου κάνεις την χάρη επειδή δεν κάθεσαι εσύ 15 ώρες την μέρα πάνω στο PC τρέχοντας ένα σωρό benchmarks & automated & non-automated game tests να μην κάνεις σαν 8χρονο παιδάκι και να μας λες τρέχτε στα settings που γουστάρω εγω ο Zpaf για να συγκρίνουμε μπλά μπλά μπλά.

Όλα όσα κάνω είναι για δικό μου review, που θα γίνει με την μεθοδολογία που θέλω και πρέπει, και τις λεπτομέρειες που θέλω.

Αν θες να συγκρίνεις την κάρτα σου με την 680 στον τρόπο που θες υπάρχουνε 150 reviews εκεί έξω ήδη.

Όταν θελήσω εγω να βγάλω απολύτως συγκρίσιμα νούμερα μεταξύ 680 & 7970 θα βγούνε στο review μου με μετρήσεις που έχω κάνει ο ίδιος και στις 2 κάρτες στο ίδιο σύστημα, με τα ίδια game settings, τον ίδιο τρόπο και όλες τις λεπτομέρειες.

Ειμαι πεπεισμένος πια οτι ελάχιστοι θα καταλαβουν το παραπανω ποστ... οι πιο πολυ θα συνεχίσουν στο γνωστό τέμπο -> γιατι σπας το αμαξι ? Γιατι εχει Αθηναϊκές πινακίδες..

Το ποσες ωρες καθεσαι πανω στο PC δεν με ενδιαφερει αλλα την ειρωνια που αφηνεις σε αυτους που παιζουν drivers @ default μαθε να την δεχεσαι και εσυ απο τους αλλους.

Το ποσες ωρες καθεσαι πανω στο PC δεν με ενδιαφερει αλλα την ειρωνια που αφηνεις σε αυτους που παιζουν drivers @ default μαθε να την δεχεσαι και εσυ απο τους αλλους.

Πού ακριβώς ειρωνεύτικα κάποιον που παίζει με defaults ( αν λες τον csaris προφανώς και το έκανα επίτηδες αφού προκάλεσαι και ειρωνεύτηκε πρώτα ).

Εγω βλέπω ότι κάθησα και εξήγησα τι κάνουνε τα settings, εσύ είδες ειρωνία.

Ok.

Από κει και πέρα δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα και η οποιαδήποτε συζήτηση.

Νομίζω πως είμαι παραπάνω από ξεκάθαρος.

Edit: παρεπιπτόντως θα ήθελα να μου πείς πως θα έβαζες Anisotropic Filtering σε game που δεν το έχει στα options.

ή όποιο game δεν το έχει δεν χρειάζεται, γιατί να το ανοίξει κανείς ? μια χαρά είναι η θωλούρα ?

Η ουσία είναι πως για max image quality settings , η μόνη ασφαλής σύγκριση μπορεί να γίνει με την 580.

Με την 7970 και τους διαφορετικούς αλγόριθμους ΑΑ + την διαφορετική επίπτωση που έχει ο καθένας στο framerate (πχ ssaa) , προβλέπω στο τέλος να χάνεται η μπάλα και να αναλωνόμαστε σε άσκοπα debates με άπειρα screenshots κλπ...

Πού ακριβώς ειρωνεύτικα κάποιον που παίζει με defaults ( αν λες τον csaris προφανώς και το έκανα επίτηδες αφού προκάλεσαι και ειρωνεύτηκε πρώτα ).

Εγω βλέπω ότι κάθησα και εξήγησα τι κάνουνε τα settings, εσύ είδες ειρωνία.

Ok.

Από κει και πέρα δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα και η οποιαδήποτε συζήτηση.

Νομίζω πως είμαι παραπάνω από ξεκάθαρος.

Edit: παρεπιπτόντως θα ήθελα να μου πείς πως θα έβαζες Anisotropic Filtering σε game που δεν το έχει στα options.

ή όποιο game δεν το έχει δεν χρειάζεται, γιατί να το ανοίξει κανείς ? μια χαρά είναι η θωλούρα ?

Ο Χρηστος χθες σου γραφει αυτο

Ρε τσακαλια δεν δινετε και νουμερα με default settings μπας και παει και παρει κανεις 680, γιατι δεν την βλεπω την πρασινη να πουλαει!:p

Και εσυ του απαντας αυτο

Εγω λέω να βάλουμε scores με LoD tweak... και γιατί όχι και με MipMap tweak...

Βγείτε για κανά ποτάκι και διασκέδαση γιατί χαλιέστε μου φαίνεται.

Οκ Βασιλη μην το τραβαμε αλλο.

Καλη συνεχεια και παλι.

Καλά ας δώσει όποιος έχει και μπορεί (και ευχαριστώ προκαταβολικά όποιους το κάνουν γιατι θέλει απίστευτο χρόνο και όχι μονο) έστω και raw data απο μετρήσεις, αναφέροντας ακριβώς τις ρυθμίσεις και απο εκει και πέρα ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

Οποιος θέλει να κάνει debate ας κάνει, τα νουμερα δεν λένε ουτε αλήθεια ουτε ψέμματα...το πρόβλημα συνήθως είμαστε "εμείς" που τα "επεξηγούμε" (φυσικά ο καθένας απο την δική του οπτικη and so forth and so on)...

Οι υπολοιπες συζητήσεις προσωπικά μου είναι αδιάφορες, δεν ημουν ποτέ σε φαση Ολυμπιακός-Παναθηναϊκος...

Προτιμώ το "just the facts mam"...

Billpeppa αρκετα ενδιαφεροντα αυτα που λες....

Στον CCC εχει στην λειτουργια εξομαλυνσης κορυφων και μια μεσσαια λειτουργια " πολλαπλα δειγματα με δυνατοτητα προσαρμογης" Αυτη;

Η ουσία είναι πως για max image quality settings , η μόνη ασφαλής σύγκριση μπορεί να γίνει με την 580.

Με την 7970 και τους διαφορετικούς αλγόριθμους ΑΑ + την διαφορετική επίπτωση που έχει ο καθένας στο framerate (πχ ssaa) , προβλέπω στο τέλος να χάνεται η μπάλα και να αναλωνόμαστε σε άσκοπα debates με άπειρα screenshots κλπ...

Πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό man.

Γιατί βιάζεσαι να σχολιάσεις και να καταλήξεις σε συμπεράσματα ?

Σαφώς και μπορείς να κάνεις σύγκριση AMD-nVIDIA ασφαλής.

Μπορείς να matchάρεις τα settings ( αναγκαστικά κλείνεις το Ambient Occlusion στην nVIDIA, κλείνεις το Catalyst A.I. και αντίστοιχα το Trilinear Optimization στην nVIDIA, βάζεις το AA @ MultiSampling και στις δύο με το Adapt. Enabled, κλπ κλπ )

Υπομονή και θα βγεί review που θα έχει και σως για να γλιστράει.

Και 2ον, εννοείται πως κάνεις σύγκριση και στα Max Image Quality που μπορούνε να σου δώσουνε και οι 2.

Το αν θα είναι μπροστά η AMD λόγω λιγότερων image quality features δεν έχει σημασία, γιατί αν είναι κοντά η nVIDIA ή παίζει άνετα το game στα settings αυτά, το ότι θα είναι όπου είναι κάτω από την AMD δεν λέει κάτι, γιατί θα παίζεις άνετα το game εκεί, οπότε απολαμβάνεις "for free" την καλύτερη ποιότητα εικόνας και τα effects.

Δηλαδή αν βγάλει η Ferrari μια FXX που στο φρενάρισμα εκτός από την αεροτομή βοηθάει και ένα άλλο σύστημα ( αλεξίπτωτο που ανοίγει και μαζεύει αμέσως μόνο του π.χ., λέμε τώρα ) δεν θα κάνεις test κόντρα στην Porsche και με το σύστημα αυτό enabled ?

Ο Χρηστος χθες σου γραφει αυτο

Postάρετε scores στα default γιατί δεν βλέπω να πουλάει η nVIDIA...

να απαντήσω σοβαρά σε αυτό ?

1) Τι μας νοιάζει αν πουλήσει η nVIDIA ή όχι.

2) Θέλει σώνει και καλά να δεί νούμερα που περνάει η 680 την 7970... πας σε reviews που έχει στο net.

Και στο κάτω κάτω, λέμε, αν π.χ. η 7970 είναι τελικά καλύτερη, τι πρέπει να κάνω δηλαδή ? Να κάνω κάτι για να βγάλω από πάνω την nVIDIA για να χαρεί ο csaris ?

ήμαρτον.

Ειμαι πεπεισμένος πια οτι ελάχιστοι θα καταλαβουν το παραπανω ποστ... οι πιο πολυ θα συνεχίσουν στο γνωστό τέμπο -> γιατι σπας το αμαξι ? Γιατι εχει Αθηναϊκές πινακίδες..

Γιατι το λεει ο μπαμπης ο σουγιας :)

Και 2ον, εννοείται πως κάνεις σύγκριση και στα Max Image Quality που μπορούνε να σου δώσουνε και οι 2.

Μα και εγώ σε αυτήν την περίπτωση αναφερόμουν πως θα χαθεί η μπάλα και όχι σε matchαρισμένα settings. Τέσπα , θα δούμε ,καλή συνέχεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.