zpaf Μάρτιος 26, 2012 #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Μαθαίνουνε σιγά σιγά να clockάρουνε τα παιδιά GeForce GTX 680 Overclock Guide Πάλι καλά που δεν τους πήρε κανά official 20ήμερο να πάρουνε πρέφα πως κάνεις σωστά oc στην κάρτα Το κορυφαιο με σενα βρε Βασιλη ειναι οτι παροτι μας λες οτι εχεις ήδη δυο 680 και παιζεις με αυτες αρεσκεσαι στο να κριτικαρεις/σχολιαζεις τους αλλους χωρις να μας λες τιποτε για την εμπειρια σου ως τωρα με τα διδυμα. Keep going. Φιλικα παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 26, 2012 #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Το κορυφαιο με σενα βρε Βασιλη ειναι οτι παροτι μας λες οτι εχεις ήδη δυο 680 και παιζεις με αυτες αρεσκεσαι στο να κριτικαρεις/σχολιαζεις τους αλλους χωρις να μας λες τιποτε για την εμπειρια σου ως τωρα με τα διδυμα.Keep going. Φιλικα παντα. Το ωραίο με εμένα είναι ότι δεν είμαι μπλα-μπλάς. Όταν είναι να πω κάτι θα έχω εξαντλήσει όλα τα περιθώρεια λάθους, θα έχω φάει εκατοντάδες ώρες σε δοκιμές, μοντίφες και μη, μετρήσεις με ένα κάρο ρυθμίσεις και σως για να γλυστράει. Όταν θα τελειώσω όλα όσα θέλω να κάνω, και θα είναι έτοιμα και με δεδομένα για σύγκριση ( να σου πω τι ? πιάνω X min Y avg Z max fps στο Alan Wake ? με τι settings στο game, στους drivers της κάρτας, ποιόν driver, σε τι clocks, με πόση τάση, και σε σύγκριση με το τίποτα ? γιατί αυτή την στιγμή όλα όσα έχω είναι χύμα νούμερα σε χαρτιά, ένα "ποτάμι" σημειώσεων που θυμίζει το κλασικό "logo" του Matrix... ). Ότι είχα να πω μέχρι στιγμής σας το είχα πεί καιρό τώρα... και για τις επιδόσεις, και για το πότε θα το βρίσκατε στα ράφια ( εκτός Ελλάδος, με αυτή δεν ασχολούμαι, ούτε έχω "άκρες", αλλά ούτε θέλω κιόλας ), για τα specs, κλπ κλπ. Μια κάρτα έχω αυτή την στιγμή. Το E.S. έχει επιστραφεί στον "πάροχο". Για το overclocking με ένα δείγμα retail προσωπικά, ένα αρκετά πρώιμο E.S., και 2-3 άτομα συν-reviewers που γνωρίζω και εμπιστεύομαι ισούται με τίποτα. Στατιστικό δείγμα με μόλις 5 κομμάτια δεν σου δίνει ούτε η ΕΛΣΤΑΤ. Σας είπα πάντως όταν βλέπατε τα review με τα δήθεν max stable 1100...1130...1150...1170 να γελάτε και να περιμένετε σύντομα κωλοτούμπες από τον καθένα εφόσον επιτέλους πάρει χαμπάρι πως clockάρεις την κάρτα ή του το σφυρίξει κάποιος άλλος... ήδη αρχίσανε τα όργανα Παρά ταύτα, οι περισσότεροι έχετε φαγωθεί να βγάλετε την 7970 καλύτερη. TBH δεν με νοιάζει, είτε είναι είτε όχι. Τι θέλετε ? Να προσπαθήσω να σας πείσω ( χωρίς να είναι θέληση μου αυτό ) ότι η 680 είναι έστω και λίγο καλύτερη ? Ποσώς με ενδιαφέρει. Νομίζετε ότι κάθομαι όλη μέρα και σκέφτομαι για την 7970, την 680, την 780, τους Ivy Bridge και τους Piledriver ? ή ότι με νοιάζει προσωπικά ποιά κάρτα είναι η καλύτερη ή δεν είναι η καλύτερη, ή τι πιστεύει ο καθένας εκεί έξω για την κάθε κάρτα ? Άλλη δουλειά δεν είχαμε. Χαλαρώστε λιγάκι. Έχετε φαγωθεί οι μεν να βγάλετε καλύτερη την μια, και οι δεν καλύτερη την άλλη. Σκάσατε λεφτά για να πάρετε τις κάρτες και να κοντράρεστε στο Heaven και το 3D Mark11 ? Βλάκες είστε αν είναι έτσι, καλύτερη είναι η 580 μου που σας πατάει στο heaven χρονισμένη στα 1600. Αν δεν είναι έτσι, και τις πήρατε για να απολαμβάνετε καλύτερα τα games σας, λυπάμαι αλλά πιο πολλά benchmark runs σας στα synthetic benchmarks βλέπω, περισσότερες ώρες να αναλώνεστε στο ποιά είναι γρηγορότερη πού, γιατί, τι θέλει πάνω από 2GB Vram και ούτω καθ' εξίς, παρά στο να παίζετε games και να σχολιάζετε τα νέα games, game mods για καλύτερο ρεαλισμό στα γραφικά κλπ. Εντελώς φιλικά όλα τα παραπάνω, δεν παρεξηγώ κανέναν, και ελπίζω το ίδιο να ισχύει και για εσάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Μάρτιος 27, 2012 #83 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 α) Το ωραίο με εμένα είναι ότι δεν είμαι μπλα-μπλάς. ...περιτό να πω οτι γελάν και τα τσιμέντα!β)Όταν είναι να πω κάτι θα έχω εξαντλήσει όλα τα περιθώρεια λάθους, θα έχω φάει εκατοντάδες ώρες σε δοκιμές, μοντίφες και μη, μετρήσεις με ένα κάρο ρυθμίσεις και σως για να γλυστράει. ... δηλαδή για να πάρουμε μια άποψη τελικά θα εχει βγεί η καινούργια σειρά,έλεος!γ) Όταν θα τελειώσω όλα όσα θέλω να κάνω, και θα είναι έτοιμα και με δεδομένα για σύγκριση ( να σου πω τι ? πιάνω X min Y avg Z max fps στο Alan Wake ? με τι settings στο game, στους drivers της κάρτας, ποιόν driver, σε τι clocks, με πόση τάση, και σε σύγκριση με το τίποτα ? γιατί αυτή την στιγμή όλα όσα έχω είναι χύμα νούμερα σε χαρτιά, ένα "ποτάμι" σημειώσεων που θυμίζει το κλασικό "logo" του Matrix... ). και μετά απο λίγο... Νομίζετε ότι κάθομαι όλη μέρα και σκέφτομαι για την 7970, την 680, την 780, τους Ivy Bridge και τους Piledriver ? ή ότι με νοιάζει προσωπικά ποιά κάρτα είναι η καλύτερη ή δεν είναι η καλύτερη, ή τι πιστεύει ο καθένας εκεί έξω για την κάθε κάρτα ? Άλλη δουλειά δεν είχαμε.Ριζος Νο2...Δλδ κάνουμε τα σεντόνια με τα αποτελέσματα απλά για να έχουμε τους αριθμούς? Αλλα τι,... άλλη δουλειά δεν είχαμε ! (Οχι για μένα ,για τη φουκαριάρα τη μάνα μου)δ) Θεικό .... Σκάσατε λεφτά για να πάρετε τις κάρτες και να κοντράρεστε στο Heaven και το 3D Mark11 ? Βλάκες είστε αν είναι έτσι, καλύτερη είναι η 580 μου που σας πατάει στο heaven χρονισμένη στα 1600.κλαίω ... χωρίς σχόλια!ε) Αν δεν είναι έτσι, και τις πήρατε για να απολαμβάνετε καλύτερα τα games σας, λυπάμαι αλλά πιο πολλά benchmark runs σας στα synthetic benchmarks βλέπω, περισσότερες ώρες να αναλώνεστε στο ποιά είναι γρηγορότερη πού, γιατί, τι θέλει πάνω από 2GB Vram και ούτω καθ' εξίς, παρά στο να παίζετε games και να σχολιάζετε τα νέα games, game mods για καλύτερο ρεαλισμό στα γραφικά κλπ.Ρε παλήκαρε κοίτα... TheLab.gr > Βασικό Hardware & Υπερχρονισμός > Κάρτες Γραφικών Καλός η κακός τα μετροπρογράματα ειναι ενας εύκολος και γρήγορος τρόπος να πάρουμε κάποια αποτελέσματα για το τί σκ@τ@ αγοράσαμε και τι θα αγοράσουμε για να μπορούμε να παίξουμε αυτά τα Γ@μοgames( έστω και άν αυτα ειναι γραμένα με σκ@τοκώδηκα ) με όσο το δυνατόν πιό όμορφο τρόπο (παράγοντας και το VFM)!Αν είναι να περημένουμε τα απομνημονεύματα του NIO μ@μ@τα φίλος! Μην ξεχνάμε οτι αυτα τα μετροπρογράματα πολλές φορές τα δίνουν τα ίδια τα games άρα όντως αναφερόμαστε και σ'αυτα! Στο διατάυτα , ενώ χτες, προχτές σε είδα να βγάζεις ενα πανέμορφο θέμα ... driver immature κλτ κτλ..και πραγματικά ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για αυτή την ιδέα!Σήμερα σε ρωτάει ενας συμφωρουμήτης κατι που πραγματικά ενδιαφέρει όσους διαβάζουν αυτό το φόρουμ και βλέπω να απαντάς με όλα τα αποπάνω που στην τελική δεν βοήθησαν πουθενά... τελικά ειναι immature ο Driver?Φιλικά πάντα και χωρίς παρεξήγηση! PS : μια απλή απάντηση του τύπου " Κατσε ρε Γιαννο να σου στείλω κάποια αποτελέσματα αλλα μή τα λάβης 100 % υπόψην σου γιατί δεν τα έχω επεξεργαστεί πλήρως" και θα τελίωνε το παραμύθι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 27, 2012 #84 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Καπου το εχασα μαλλον αυτο που ειπατε για τη Vram, τελικα τα 2GB ειναι αρκετα για τα συνχρονα παιχνιδια σε αναλυση 1920*1200 ή οχι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάρτιος 27, 2012 #85 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Καπου το εχασα μαλλον αυτο που ειπατε για τη Vram, τελικα τα 2GB ειναι αρκετα για τα συνχρονα παιχνιδια σε αναλυση 1920*1200 ή οχι??Παραειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 27, 2012 #86 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 α) ...περιτό να πω οτι γελάν και τα τσιμέντα!Λυπάμαι που θα σε ενημερώσω πως τα τσιμέντα δεν γελάνε.Αν τα ακούς να γελάνε φοβάμαι ότι θα πρέπει να επισκεφθείς έναν ψυχίατρο το συντομότερο δυνατό.β) ... δηλαδή για να πάρουμε μια άποψη τελικά θα εχει βγεί η καινούργια σειρά,έλεος!Για να δω αν το κατάλαβα καλά...Σου/σας έχω καμμία υποχρέωση ?Είσαι το αφεντικό μου και μου λες πότε θα πω πότε θα δείξω και πότε θα κάνω κάτι ?Με πληρώνετε για να κάνω κάτι και δεν το κάνω ?Αν η καινούργια σειρά βγαίνει κατά τα μέσα Απρίλη μου έχουνε δώσει λάθος πληροφορίες, ευχαριστώ για την ενημέρωση!Ριζος Νο2...Δλδ κάνουμε τα σεντόνια με τα αποτελέσματα απλά για να έχουμε τους αριθμούς? Αλλα τι,... άλλη δουλειά δεν είχαμε ! (Οχι για μένα ,για τη φουκαριάρα τη μάνα μου)Είσαι μεγάλο μυαλό.Το ότι τα σεντόνια με τις μετρήσεις γράφονται γιατί αυτή είναι η δουλειά μου για το site μου δεν είναι λογικό πράγμα ε ?ε) Ρε παλήκαρε κοίτα... TheLab.gr > Βασικό Hardware & Υπερχρονισμός > Κάρτες Γραφικών Καλός η κακός τα μετροπρογράματα ειναι ενας εύκολος και γρήγορος τρόπος να πάρουμε κάποια αποτελέσματα για το τί σκ@τ@ αγοράσαμε και τι θα αγοράσουμε για να μπορούμε να παίξουμε αυτά τα Γ@μοgames( έστω και άν αυτα ειναι γραμένα με σκ@τοκώδηκα ) με όσο το δυνατόν πιό όμορφο τρόπο (παράγοντας και το VFM)!Αν είναι να περημένουμε τα απομνημονεύματα του NIO μ@μ@τα φίλος! Μην ξεχνάμε οτι αυτα τα μετροπρογράματα πολλές φορές τα δίνουν τα ίδια τα games άρα όντως αναφερόμαστε και σ'αυτα! Στο διατάυτα , ενώ χτες, προχτές σε είδα να βγάζεις ενα πανέμορφο θέμα ... driver immature κλτ κτλ..και πραγματικά ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για αυτή την ιδέα!Σήμερα σε ρωτάει ενας συμφωρουμήτης κατι που πραγματικά ενδιαφέρει όσους διαβάζουν αυτό το φόρουμ και βλέπω να απαντάς με όλα τα αποπάνω που στην τελική δεν βοήθησαν πουθενά... τελικά ειναι immature ο Driver?Αν το Heaven και το 3D Mark11 αντιπροσωπεύουνε τις επιδόσεις των καρτών στα games, εγω είμαι μάλλον από άλλο πλανήτη...Υπάρχουνε στο internet δεν ξέρω και γω πόσα reviews αν βιάζεστε να δείτε τις επιδόσεις των καρτών.Εγω όταν είμαι έτοιμος να βγάλω συμπεράσματα μόνο τότε θα τα postάρω.Δεν νομίζω να έχεις την εντύπωση πως λέγοντας οτιδήποτε θα με κάνεις να δημοσιεύσω πράγματα που δεν θέλω και δεν μπορώ να δημοσιεύσω ακόμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Μάρτιος 27, 2012 #87 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Καπου το εχασα μαλλον αυτο που ειπατε για τη Vram, τελικα τα 2GB ειναι αρκετα για τα συνχρονα παιχνιδια σε αναλυση 1920*1200 ή οχι?? Αν σκεφτεις οτι με το που ξεκινας στην πρωτη πιστα το Crysis 2 βλεπεις αυτο τοτε ειναι οριακα για μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάρτιος 27, 2012 #88 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 και στο bf3 εξαρτάτε την πίστα βέβαια είναι ανάμεσα στα 1500 με 2300 mem usage στην 7970. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 27, 2012 #89 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Αν σκεφτεις οτι με το που ξεκινας στην πρωτη πιστα το Crysis 2 βλεπεις αυτο τοτε ειναι οριακα για μενα. pre-allocated είναι τα textures στο Crysis 2. Με άλλα λόγια μόλις φορτώσει ένα level, έχει προ-φορτώσει στην μνήμη όλα τα textures για αυτό το level. Από καθαρή περιέργεια, τι settings έχεις και δεσμεύει όλη αυτή την μνήμη στα 1080p ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 27, 2012 #90 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Eχω μπει στον προβληματισμο γιατι για καποια παιχνιδια, οπως το Skyrim, υπαρχουν texture packs που ειναι τεραστια."In addition, your graphics card should have a minimum of 1GB vRAM and more is recommended, especially if you want to use the 4096k mountain textures." Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Μάρτιος 27, 2012 #91 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 pre-allocated είναι τα textures στο Crysis 2.Με άλλα λόγια μόλις φορτώσει ένα level, έχει προ-φορτώσει στην μνήμη όλα τα textures για αυτό το level. Από καθαρή περιέργεια, τι settings έχεις και δεσμεύει όλη αυτή την μνήμη στα 1080p ? 1920x1080 ολα τεζα. Για αυτο μαλλον στα 2560x1600 η πρασινη παθαινει κοκομπλοκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 27, 2012 #92 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Εσεις ρε ομορφαντρες μου παιζετε με 3 μονιτορ 2 πληκτρολογια κ 4 ποντικια απ οσο θυμαμαι, δε μετραει Για 1920*1200 διερωτηθην. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάρτιος 27, 2012 #93 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Εσεις ρε ομορφαντρες μου παιζετε με 3 μονιτορ 2 πληκτρολογια κ 4 ποντικια απ οσο θυμαμαι, δε μετραει Για 1920*1200 διερωτηθην. Μα και εμείς για 1920χ1080/1200 μιλάμε. Σε 3ις οθόνες όλα Ultra σε BF3 η 7970 χρησιμοποιεί και τα 3GB Για την ακρίβεια 2935? Κάτι τέτοιο. Και η 680 σίγουρα και τα 2 η 6970 τόσο πήγαινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάρτιος 27, 2012 #94 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Παιζω σε 5760χ1200 και το 1.5gb δεν τελειωνει σχεδον ποτε. Στα μονα games που τελειωνει ειναι το bf3 και crysis 2 οταν τα μαξαρεις με ΑΑ & dx11 textures, που ουτως ή αλλως ειναι unplayable. H ATI τωρα πως σε 1080ρ τελειωνει την μνημη ειναι αλλο θεμα! Συμπερασμα: Η μνημη δεν τελειωνει ουτε στην ΑΤΙ ουτε στην Νvidia! xoxoxo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 27, 2012 #95 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Μα και εμείς για 1920χ1080/1200 μιλάμε.Σε 3ις οθόνες όλα Ultra σε BF3 η 7970 χρησιμοποιεί και τα 3GB Για την ακρίβεια 2935? Κάτι τέτοιο. Και η 680 σίγουρα και τα 2 η 6970 τόσο πήγαινε Αν ήταν έτσι δεν θα βλέπαμε αυτά τα νούμερα από την 680 πάντως. Κάτι δεν πάει καλά με το indication ή το game απλά κάνει pre-allocate όση μνήμη γουστάρει και ας μην έχει data να την γεμίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Μάρτιος 27, 2012 #96 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Αν ήταν έτσι δεν θα βλέπαμε αυτά τα νούμερα από την 680 πάντως. Κάτι δεν πάει καλά με το indication ή το game απλά κάνει pre-allocate όση μνήμη γουστάρει και ας μην έχει data να την γεμίσει. Ο anandtechας υποθετει οτι μπορει να ειναι θεμα memory bandwidth. "When it comes to the latest generation of cards it appears that Crysis loves memory bandwidth, and this is something the Radeon HD 7900 series has in spades but the GTX 680 does not" AnandTech - NVIDIA GeForce GTX 680 Review: Retaking The Performance Crown Και στο Warhead ιδια εικονα με την 7970 να ριχνει 20% πανω στην 680 στα 2560x1600. Το δημιουργημα της πρασινης CryEngine ζητα απεγνωσμενα το μεγαλο kepler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 27, 2012 #97 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Πληγες ανοιξα μαλλον Τελικα οι αποψεις διιστανται απ οτι καταλαβα αλλα μαλλον τα 2GB ειναι αρκετα για την ωρα...Αν και κακως εβαλε μονο 2 η nvidia, δε νομιζω να εχει κανενα τραγικο κοστος η ram... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάρτιος 27, 2012 #98 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Αν ήταν έτσι δεν θα βλέπαμε αυτά τα νούμερα από την 680 πάντως.Κάτι δεν πάει καλά με το indication ή το game απλά κάνει pre-allocate όση μνήμη γουστάρει και ας μην έχει data να την γεμίσει.Εκτός το BF3 σε όλα τα άλλα παιχνίδια (μιλάμε για Maxed out τα settings) είναι κομπλέ η μνήμη είναι ανάμεσα στα 2300/200 αλλά όλα κινούνται smooth. Στο BF3 όμως δεν είναι και τόσο smooth η μνήμη είναι έτσι όπως είπα είτε σε Potrait είτε σε Landscapeαλλά μόλις κλήσεις το Motion blur είναι κάπως καλύτερα, άμα χαμηλώσεις και AA σε χ4/χ8 είναι αρκετά καλύτεραάμα από HBAO το ρίξεις σε SSAO (έτσι λέγονται μου φαίνεται) όλα είναι τέλεια.Αλλά μπορείς να παίξεις σε 5760χ1200 όλα ultra στην Caspian για παράδειγμα με 10 παίκτεςΑλλά στην Metro με 64 δεν βολεύει καθόλου. (εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει)Και όσο για το quote και η 6970 που είχα πάλι Full μνήμη χρησιμοποιούσε αλλά σκάλωνε ακόμα πιο πολύ σε όλα Ultra, με την 7970 είναι πολύ πιο smooth άμα τις συγκρίνουμε.Για την 680 δεν ξέρωεσύ θα μας πεις πόσο playable είναι άμα μπορείς σε αυτήν την ανάλυση.(άντε γιατί βρίσκω την EVGA στα 500 μπαμ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάρτιος 27, 2012 #99 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 ρε παιδια τα περισσοτερα review ειναι με footage 20''-1' τι να προλαβει να φορτωσει...Ας κατσει καποιος να παιξει 40' συνεχομενα και βλεπουμε ποσο φορτωνει η μνημη.Παντως στο crysis 2 οσο περναει η ωρα τοσο αυξανεται η χρηση μνημης,παρολο που ο πεπ λεει οτι ειναι pre allocated. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάρτιος 27, 2012 #100 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Δεν θα βγούνε και 680 με 4 GB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.