Jump to content

GTX680 reviews/επιδόσεις/εντυπώσεις

denz

Recommended Posts

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Τουλάχιστον βρείτε κανα άλλο Ευρωπαικό κράτος... :p 'μω τη θεία τους τους Γερμανους! Κανονικότατο προτεκτοράτο τους γίναμε.

Το μόνο που με ησυχάζει, η κλεψιά του Πλαισίου κάνει τα 400ευρώ που έδωσα για την 7950 windforce να φαίνεται δίκαιη αγορά :S αχαχα!

Δικαιώθηκα που περίμενα με την 8800gts και δεν τσίμπησα την 580GTX, βγήκε 680GTX!!!!!

Ρε αδελφέ... Εσύ το ψιλό-παρά΄κανες με το «περίμενε»! Αν είναι άραξε λίγο ακόμη να βγουν οι φουλ και βελτιωμένες εκδόσεις :S

Εγώ από XFX 7950 GTX ( Nvidia ) είχα πάει σε GTX460. Θέλω να πω, μια κάρτα της σειράς 400/500 άξιζε σίγουρα αλλά εφόσον άντεξες ( πλέον δε τρέχαν ούτε με Low Settings τα παιχνίδια ), ασυζητητί, ακόμη καλύτερα.

Στο pixmania με τα 30 ευρω μεταφορικά?Τρέχωωωω! (Διόρθωση 16 ευρω)

Προσωπικά περιμένω τις "custom" 680 και ίσως μια πιθανή (ή απίθανη για μερικούς) "προσαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής" της AMD

Αντε ρε παιδιά ακόμα να τσιμπήσετε καμία να δούμε νουμεράκια, με τις 7970 τις είχατε 5 -10 μέρες πριν το release!

Μας έπιασε η κρίση και στο thelab Μου φαίνεται...... :p :p :p

Πηγαν αγορασαν πολλοι τις 7970 και δεν εμεινει τωρα φραγκο για τις 680 :p

anyway πολυ τουμπανο η 680 αλλα δεν υπαρχει κανενας λογος να αφησει καποιος μια 7970 για μια 680

για λιγα fps παραπανω

Πηγαν αγορασαν πολλοι τις 7970 και δεν εμεινει τωρα φραγκο για τις 680 :p

anyway πολυ τουμπανο η 680 αλλα δεν υπαρχει κανενας λογος να αφησει καποιος μια 7970 για μια 680

για λιγα fps παραπανω

Ποσο μαλλον οταν αρχιζει και κλοκαρει η 7970 και τα παραπανω fps της 680 γινονται παρακατω. :D

χμ να δω οταν βγουν ωριμοι οδηγοι, που εκτος της σταθεροτητας σε γενικη μονη χρηση και sli που να επιτρεπουν να τρεχει η 680 σε pciex 3.0 καθως τωρα τρεχει σε 2.0 (οταν βγει ειδικα η 4gb)...που θα τρεχει η weak 7970 να "σωθει".

χμ να δω οταν βγουν ωριμοι οδηγοι, που εκτος της σταθεροτητας σε γενικη μονη χρηση και sli που να επιτρεπουν να τρεχει η 680 σε pciex 3.0 καθως τωρα τρεχει σε 2.0 (οταν βγει ειδικα η 4gb)...που θα τρεχει η weak 7970 να "σωθει".

Αστα τοτε θα τις πουλαμε για ενα κομματι ψωμι. :hehe:

Εσύ έλειπες καιρό ή μου φαίνεται? καλώς ξαναήρθες! :p

σε 1080p η 680 είναι όντως δυνατή, για πιο πάνω και για o/c επικρατεί η 7970 άνετα.

Επειδή όμως πάνω κάτω είναι ισοδύναμες, η τιμή παίζει πολύ μεγάλο ρόλο... και νομίζω η AMD πρέεπι να πέσει ένα 50ζρικο minimum... ειδικά η 7950 στα 400++ με την 680 στα 500- είναι no-go.

και νομίζω η AMD πρέεπι να πέσει ένα 50ζρικο minimum... ειδικά η 7950 στα 400++ με την 680 στα 500- είναι no-go.

Δεν υπάρχει λόγος να ρίξουν τις τιμές.

και ειδικά 50 ευρώ minimum κάτω δεν πρόκειται να δείς

και όποιο κομμάτι βγάλει η AMD εκτός από dual Gpu θα είναι ακρυβότερο.

και για την 7950 ούτε καν γιατί δεν υπάρχει αντίπαλος σε αυτήν την κατηγορία.

Ουτε λογω υπαρξης σε αυτη τη τιμη με την 680 κατω απο 500ευρω

εγώ θα στο κάνω και με εικόνες για να το δεις καλύτερα.

680

gtx680plaisio.png

7950

hd7950plaisio.png

και - 10 ευρώ στην 7970

hd7970plaisio.png

το κάτω από τα 500 ευρώ δεν ξέρω που το είδες

άμα το είδες στα σκρουτζομάγαζα, ή μόνη κάρτα γραφικών που είδα

με 499 είναι της Gainward και από το pixmania που το πιο πιθανόν να μην φτάσει ποτέ στην πόρτα σου.

τώρα άμα μιλάς για την ξένη "αμερικάνικη" αγορά νταξ πάω πάσο.

υπάρχει και το ebay που την βρίσκεις και με 325$.

βαριεμαι να βαζω φωτογραφιες απο de τωρα...

ελπιζω να καταλαβαινεις οτι βγηκε προχθες το απογευμα.. και δεν περασαν 3 μηνες να στρωσει η τιμη.

παλι καλα που δεν μου δειξες τιμες προπαραγγελιας απο 10 μερες.

το avatar μου, εχει ξεμεινει, μην ζοριζεσαι..

βαριεμαι να βαζω φωτογραφιες απο de τωρα...

ελπιζω να καταλαβαινεις οτι βγηκε προχθες το απογευμα.. και δεν περασαν 3 μηνες να στρωσει η τιμη.

παλι καλα που δεν μου δειξες τιμες προπαραγγελιας απο 10 μερες.

το avatar μου, εχει ξεμεινει, μην ζοριζεσαι..

Μα καταρχήν γιατί παιδεύεσαι και μπερδεύεσαι?

Όταν είχε βγει η 7970 η Gtx 580 που ήταν ο βασιλιάς

ήδη έκανε 500 ++

και μόλις τώρα ρίξανε τις τιμές στις 580 στα 400

και η 7950 που είναι καλύτερη είναι ήδη στα ίδια λεφτά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.