grathk Απρίλιος 13, 2012 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2012 Υποθέτω εχεις μηχανικό δισκο(hdd)τον οποίο οταν πέρασες ξανά τα windows των έκανες quick format.Αν ειναι έτσι τα πράγματα ο δίσκος σου φταίει,όντας αργός δεν προλαβαίνει να φορτώσει τα δεδομένα οπότε το bf3 μοιάζει στοιχειωμένο.Λύση;Κανονικό format και εγκατάσταση παραθύρων απο την αρχή.:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Απρίλιος 13, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2012 Πως κανω κανονικο format μεσα απο τον δισκο των 7;;;Οταν παταω απλως φορματ κανει γρηγορο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Απρίλιος 14, 2012 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 Shift+F10 σου ανοίγει cmd.Γράφεις format C: πατάς enterπεριμένεις να τελειώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Απρίλιος 14, 2012 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 Καλημέρα , φίλε μου για ξανά ανέβασε το CPU σου εκεί που το είχες με O/C .Για εμένα δεν είναι στην γραμμή το πρόβλημα αλλά στο PC σου . Ιδικά στις χαμηλές αναλύσεις χρειάζεσαι CPU hz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Απρίλιος 14, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 Τελικα η καρτα ειναι,αλλα σε κατι φιλους μου που εδειξα το προβλημα δεν τους πειραζε (βεβαια κανενας δεν παιζει με σοβαρη καρτα,GS450 η καλυτερη απολες που εχουν) ,επειδη εμενα με ενοχλει τρελα ομως θα τους την δωσω και θα παρω μια καινουργια... Κατι σε 7950 οταν πεσει η τιμη της λιγο... (ή GTX670,ξερουμε ποτε θα βγει;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.