Jump to content

mchls

Recommended Posts

^^Ποια δευτερη? Η τριτη εννουν γιατι αρχικα ηταν να κυκλοφορησει το Μαρτιο, μετα Αυγουστο, μετα Οκτωβρη και τωρα Ιανουαριο 2013…

Οτι να ναι…Μαλλον φοβηθηκαν τα Cod και Halo….

^^Ποια δευτερη? Η τριτη εννουν γιατι αρχικα ηταν να κυκλοφορησει το Μαρτιο, μετα Αυγουστο, μετα Οκτωβρη και τωρα Ιανουαριο 2013…

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στον μήνα Ιούλιο!!!

Υ.Γ Καλώς Ήρθες!

• 7 months later...

Αν δεν εχει αυτη τη βλακεια του πρωτου, που απαξ και εριχνες μια σφαιρα ηταν λες και αναβαν προβολεις και νεον φωτα πανω σου που εγραφαν "εδω ειναι" οποτε ολοι οι npcs ηξεραν ακριβως που εισαι, θα του ριξω μια ματια. :p

Λοιπόν, το game μου έπαιξε στα very high και μερικά στα ultra χωρίς να κολλάει. Πανέμορφα γραφικά τα οποία με συγκίνησαν αλλά το game το έκανα unistall επειδή μόλις αστόχησα ξαφνικά μου την πέσανε όλοι και όταν έφαγα 1 σφάιρα ψόφησα σαν το σκυλί. Να διευκρινήσω ότι ήταν στο πιο εύκολο mode. Αυτά απο εμένα. Κρητικές.

Gameplay 5/10

Graphics 9/10

Sound 9/10

Story 4/10

ναι οντως τα γραφικα ειναι πολυ ομορφα ειδικα οι τοποθεσιες που συναντας ειναι παρα πολυ καλες !!

προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο απο το πρωτο παιχνιδι !!

SniperGhostWarrior2_2013_03_15_14_00_24_782.jpg

SniperGhostWarrior2_2013_03_15_12_38_00_037.jpg

Λοιπόν, το game μου έπαιξε στα very high και μερικά στα ultra χωρίς να κολλάει. Πανέμορφα γραφικά τα οποία με συγκίνησαν αλλά το game το έκανα unistall επειδή μόλις αστόχησα ξαφνικά μου την πέσανε όλοι και όταν έφαγα 1 σφάιρα ψόφησα σαν το σκυλί. Να διευκρινήσω ότι ήταν στο πιο εύκολο mode. Αυτά απο εμένα. Κρητικές.

Gameplay 5/10

Graphics 9/10

Sound 9/10

Story 4/10

Συμφωνω σε ολα εκτος απο ενα πραγμα,την δυσκολια του παιχνιδιου! Το βρηκα τραγηκα ευκολο σε hard mode και το τερματισα μεσα σε μια μερα.Οπως καταλαβαινεις ξενερωσα απιστευτα!

Επαιξα και εγω κανα 2ωρο.

αρκετα ωραια γραφικα.το παιζω ανετα στα high.

αλλα εχει ακομα αυτο που σε βρισκουν με τη μια.

και παει στο καλο εαν δεν το πετυχεις να καταλαβει που εισαι αλλα βρισκει το πτωμα και καταλαβαινουν ολοι που ειμαι??wtf??

μου φαινεται αρκετα ευκολο επισης.ενα στοιχειωδες stealth να κρατησεις και τους σκοτωνεις ολους χωρις να ριξουν σφαιρα.

Το τελειωσα.μετριο.αρκετα ευκολο.το ΑΙ για τα μπαζα.η που θα σε καταλαβουν η που θα τρεχουν περα δωθε μεχρι να ερθουν διπλα σου και να σε σκοτωσουν.

Αυτα ειναι. Βαρας καποιον τη νυχτα, με σιγαστηρα, στη ΖΟΥΓΚΛΑ και οι αλλοι ξερουν ακριβως απο που ηρθε. Ευχαριστω δε θα παρω.

• 10 months later...

μαλλον στο επόμενο θα μας πούνε οτι όλοι αυτοί που σκοτώσαμε ήταν νεφελίμ με υπερδυνάμεις δεν εξηγείτε αλλιώς :tomato:

ακόμα και να σου δίνανε κάποιο χρόνο μέχρι να σε πάρουν χαμπάρι θα ήταν καλύτερο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.