LazyGreek Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2012 Βρήκα αυτούς τους ανεμιστήρες SilverStone Technology Co., Ltd.- AP121στα 7-8 ευρώ περίπου από την κανονική τους τιμή 15-16 ευρώ.και λέω να πάρω 6 από αυτούς για να τους αλλάξω από του Bitfenix και τους (stock) nzxt που είχε το κουτί2 θα μπούνε στο πλάι 2 στο πάνω μέρος.-και λέω να πάρω και άλλους 2 και να τους βάλω στην Η80 κρίνοντας από το βίντεο λόγου του ότι έχουν direct airflow αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι έχουν καλα rpm (1500) αλλά με βάση τα άλλα 1500 fans της aerocool πιο συγκεκριμένα αυτούς : eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής που τα CFM είναι 83 με βάση "αυτά που λένε" ενώ της silverstone είναι μόνο 35. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάρτιος 21, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 να ξερεις οτι δεν ειναι καθολου silent! να παρεις και 1 controller εκτος και αν δεν σε ενδιαφερει ο θορυβος.εγω παντως εαν εξαιρεσεις τον θορυβο που κανουν ειμαι αρκετα ικανοπιημενος.μιλαω για τους air penetrator Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάρτιος 21, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 όχι με ενδιαφέρει ο θόρυβος αλλά με ενδιαφέρουν και τα CFM controller έχω.και έχεις τους silverstone? μπορείς να μας δώσεις καμιά φοτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάρτιος 21, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 http://www.thelab.gr/1063192763-post8226.htmlαυτη ειναι η μονο που εχω...και οι 2 που φαινονται ειναι AP και μαλιστα ο μπροστα ειναι με μπλε led. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.