Διόνυσος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2004 Καλημέρα σε όλους. Σήμερα ανακάλυψα ένα πρόβλημα με την MSI 5600ΧΤ που έχω. Ενώ η καρτέλα MSI CLOCK από τις ιδιότητες οθόνης, το πρόγραμμα 3D!Turbo Experience της ΜSI και το RIVA TUNER μου δείχνουν κανονικά τις συχνότητες πυρήνα και μνήμης, τα προγράμματα 3DMark03, Powerstrip, aida32 και Everest Home Edition μου δείχνουν τις συχνότητες στο 1/4!!! Μπορεί να μου πει κανείς τι συμβαίνει και τι φταίει; :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2004 γιατι τι σε πειράζει?σε χαλάει κάπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Ιούλιος 17, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2004 Αν το 3dmark σου βγάζει το 1/4 από ότι θα έπρεπε να βγάζει τότε κάτι τρέχει , αλλιώς συμφωνώ με τον overclocker τι σε πειράζει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούλιος 17, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2004 To αποτέλεσμα μετράει Τι να πώ που εμένα ολα τα προγράμματα ακόμα και οι drivers μου βλέπουν την 9500pro σαν 9700 pro Οχι οτι με χαλάει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Ιούλιος 18, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2004 Δεν με χαλάει καθόλου. Το θέμα είναι οτι τα προγραμμάτα αυτά, όταν πρωτοπήρα την κάρτα, μου έδειχναν τα πάντα κανονικά. Οι μετρήσεις πάντως σε όλα τα benchmarks είναι ίδιες. Απλώς αναρωτιέμαι... Ευχαριστώ πάντως.:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.