peopas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2012 Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω το pc σαν συσκευή τηλεφώνου (ακουστικά-μικρόφωνο); Δεν εννοώ τηλεφώνημα μέσω internet με κάποια υπηρεσία τύπου skype κτλ (οι οποίες χρεώνουν κιόλας) αλλά μέσω της υπηρεσίας τηλεφώνου-internet που ήδη έχω (το τρίτο πακέτο Προγράμματα WIND Double Play! | WIND ). Το router μου είναι το Netgear DGN 2200. Χρειάζομαι κάποιο συγκεκριμένο software; Το έχει επιχειρήσει ποτέ κανείς σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Μάρτιος 21, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Pc/τηλέφωνο δεν νομίζω να έιναι δωρεάν.. Πάντως το Skype συμφέρει πολύ...Skype, ειδικά για σταθερά.. με 5 ευρώ το μήνα έχεις απεριόριστα.. Και οι ποιότητα κλήσης ειναι εξαιρετική..έπαιρνα τηλ στην άλλη άκρη στης ελλάδας και σε χωριό μάλιστα και με ακούγανε καμπάνα...μόνο να ξέρεις ότι είναι 3μηνες συνδρομές Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 22, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2012 Μπορείς να βάλεις μία FXO κάρτα και να βρεις κάποιο softphone πρόγραμμα που να την υποστηρίζει. Αλλά είναι πολλή μανούρα. Αν δεν παίξει έτσι στήνεις έναν asterisk που σίγουρα θα υποστηρίζει την FXO και εγκαθιστάς ένα sοftphone που να συνδέεται με sip στον asterisk. Αν δεν κατάλαβες τίποτα από όσα γράφω πάρε μία τηλεφωνική συσκευή καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 31, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2012 Μπορείς να βάλεις μία FXO κάρτα και να βρεις κάποιο softphone πρόγραμμα που να την υποστηρίζει. Αλλά είναι πολλή μανούρα. Αν δεν παίξει έτσι στήνεις έναν asterisk που σίγουρα θα υποστηρίζει την FXO και εγκαθιστάς ένα sοftphone που να συνδέεται με sip στον asterisk. Αν δεν κατάλαβες τίποτα από όσα γράφω πάρε μία τηλεφωνική συσκευή καλύτερα.Αυτό ακριβώς θα σου έλεγα και εγώτο έχουμε στη σχολή δοκιμαστικά και θα εντάξουμε σε λίγο σε πλήρη χρήση μάλιστα το έχουμε με ένα σύστημα που σου δίνει δυνατότητα να βάλεις αναλογικές τηλεφωνικές συσκευές πάνωπήγα να το παίξω σπίτι μ άλλα σταμάτησα γτ έχω pstn γραμμή και θέλει συγκεκριμένες κάρτες οπότε το project έχει πάρει αναβολήείναι όμως πολύ καλό όταν το μελετήσω ίσως το βάλουμε και στο ξενοδοχείο για τηλεφωνικό κέντρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.