Jump to content

GTX470 ή κάτι άλλο;

Chosen

Recommended Posts

Τρομερή τιμή, δυνατούτσικη καρτούλα και ωραία ψυκτρούλα. Σε αυτά τα λεφτά εγώ θα την έπαιρνα με κλειστά μάτια. Πάντως αν παίζεις όντως σε 2560χ1600 ίσως χρειαστείς άλλη μία από δαύτες:)

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, σε μισή ώρα περίπου το παλικάρι θα είναι στην πόρτα μου με την κάρτα :D

Για την 6870 το σκέφτηκα, αλλά επειδή είμαι λίγο κολλημένος με τον θόρυβο, πιστεύω ότι με την Icy Vision V2 ψυκτρούλα στην εξίσωση, η απόφαση ήταν ξεκάθαρη.

Τελικά ήρθε με την κάρτα κι έφυγε με την κάρτα. Τα 2 ανεμιστήρια του Icy Vision παίζανε στο 92% κολλημένα, ούτε οι drivers κατάφεραν να τα χαμηλώσουν, ούτε τα nVidia system tools, ούτε το EVGA Precision, τίποτα τζίφος... :(

Μου φαίνεται θα σαλτάρω και θα πάρω την 6950 με τα 200 ευρώ από το Amazon να τελειώνω...

Τα 2 ανεμιστήρια του Icy Vision παίζανε στο 92% κολλημένα, ούτε οι drivers κατάφεραν να τα χαμηλώσουν, ούτε τα nVidia system tools, ούτε το EVGA Precision, τίποτα τζίφος... :(

Εμ, δεν δοκίμασες RivaTuner v2.24c download from Guru3D.com :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.