tavlamari Μάρτιος 22, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2012 Μεχρι τα 4.3-4.4 θα πας με με πιο φθηνες μητρικες.Απο κει και περα και εγω την ασους θα σου ελεγα(μπορει να στον σπρωξει παραπανω ειδικα αν ειναι καλο κομματι)αλλα οποια και απο τις αλλες δυο να παρεις,ικανοποιημενος θα μεινεις.Ειδικα αν σκοπευεις να κινηθεις μεχρι τις παραπανω συχνοτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 23, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 βρήκα στο amazon κομμάτι p8z8-v pro (οχι gen3) exibition piece από Avides στα 118 με μεταφορικά και παράγκειλα....έχει κανείς εμπειρία από Avides μέσω amazon; Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Μάρτιος 23, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 @ The_Blade WTF? Παμε για sandy? where is the super duper bulldozer? :hehe: Για μητρικη παρε την rog που λες οτι βρισκεις μεταχειρισμενη. Την εχει φιλος μου και ειναι εξαιρετικη.. Εννοειτε ομως οτι ξεχνας cf/sli γιατι η καρτες θα ειναι σαντουιτς και η πανω καρτα θα βραζει.. Αλλιως τsιμπα την asus P8Z68-V/GEN3.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 23, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 @ The_BladeWTF? Παμε για sandy? where is the super duper bulldozer? :hehe: Για μητρικη παρε την rog που λες οτι βρισκεις μεταχειρισμενη. Την εχει φιλος μου και ειναι εξαιρετικη.. Εννοειτε ομως οτι ξεχνας cf/sli γιατι η καρτες θα ειναι σαντουιτς και η πανω καρτα θα βραζει.. Αλλιως τsιμπα την asus P8Z68-V/GEN3.. ο Bulldozer μας τελείωσε γιατί βγήκε bobcat .... βρήκα την P8Z68-V PRO στα 118 ευρώ με μεταφορικά μέσω άμαζον, λέει ότι είναι κομμάτι display από το γερμανικό καταστημα Avides. Λέει exhibition piece, used-like new, original packaging, full bundle, full accessories. Δυστυχώς δεν είναι gen3 αλλά είναι pro οπότε έχει περισσότερα sata 3+usb 3 Τελικά παράγκειλα αυτήν, τώρα αν έρθει και είναι "ταλαιπωρημένη" την επιστρέφω, ούτως η άλλως δεν βιάζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.