Jump to content

Αγορα κουτιού

gio102004

Recommended Posts

CoolerMaster Elite 430 | Skroutz.gr

Sharkoon T9 Economy | Skroutz.gr

Xigmatek Asgard | Skroutz.gr

MS-Tech CA-0210 | Skroutz.gr

eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής

Μεγάλες ψύκτρες νομίζω μόνο το Elite 430 και

το Tron 310 χωράν. (σε περίπτωση που έχεις μια)

Ακούγονται τα καλύτερα για το συγκεκριμένο SuperCase LX-803 Black Case

VFM επένδυση!

Το συγκεκριμενο το αγορασα για τον αδερφο μου,ωραιο και στιβαρο,καλης ποιοτητας πλαστικα (ουτε τριξιμο ουτε τιποτα),μαυρο μεσα και πολλα ανεμηστηρια τα οποια ερχονται μαζι με το κουτι.Απλα μην περιμενεις τρελα πραγματα στο cable management.:)

Φιλικα Χρήστος

[MENTION=12284]JeRiChO[/MENTION] Ε όχι να μην περιμένει και τρελά πράγματα στο cable management

http://www.thelab.gr/1063145780-post7973.html

Απλά πριν το επιλέξει ΑΝ το επιλέξει να πει ποια ψύχτρα έχει

Xigmatek Asgard | Skroutz.gr

Χτές του έβαλα την True Black 120 που έχω με push& pull και πίσω ανεμιστήρα.

Για τα λεφτά του καλό είναι. Απλά δεν σφίγγουν τα πλαϊνά και ταλανώνονται λίγο = θόρυβος

@JeRiChO Ε όχι να μην περιμένει και τρελά πράγματα στο cable management

http://www.thelab.gr/1063145780-post7973.html

Απλά πριν το επιλέξει ΑΝ το επιλέξει να πει ποια ψύχτρα έχει

Τι να σου πω ρε φιλε(:p),εγω 2 επεκτασεις εβαλα μια 24 pin και μια 8 pin και το καπακι "εβρισκε" στο βυσμα της 24,εκλεινε αλλα εκανε ενα φουσκωμα.Το παραθυρο εσυ το εκοψες η υπαρχει και εκδοση με παραθυρο?

Τι να σου πω ρε φιλε(:p),εγω 2 επεκτασεις εβαλα μια 24 pin και μια 8 pin και το καπακι "εβρισκε" στο βυσμα της 24,εκλεινε αλλα εκανε ενα φουσκωμα.Το παραθυρο εσυ το εκοψες η υπαρχει και εκδοση με παραθυρο?

Ψήνεσαι για Μαρίκα

Εγώ το έσφαξα πάνω στα νεύρα μου :p

Msystems.gr - Προϊόντα - SuperCase LX-803 Black Case επελεξα αυτο. το cable management με παιδεψε λιγο...αλλα χαλαλι!:dance3:

Ωραιος,καλοδουλευτο το κουτακι.Αυτο που μου εκανε παντως εντυπωση ειναι τα αρκετα ανεμηστηρια που παρεχονται μαζι με το κουτακι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.