venom7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2012 Καθόμουν και κοιτούσα τις τιμές των τηλεοράσεων στο νετ και βλέπω να έχουν πέσει οι τιμές τους.Και αναρωτιέμαι και θα ήθελα τις γνώμες σας... Με τέτοιες τιμές που έχουν ας πούμε οι 32άρες,αξίζει ή αλλιώς ποιος ο λόγος να παίρνουμε monitors??? Άσε που θα έχουμε και tv μαζί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάρτιος 20, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Γιατί οι max αναλύσεις έχουν παραμείνει οι ίδιες. 1080p δηλαδή.Άμα θες να πάς σε μεγαλύτερη ανάλυση τότε ξεκινάς από εδώ:Dell UltraSharp U3011 | Skroutz.gr HP ZR30w 30" | Skroutz.grLG W3000H | Skroutz.grΌπου - όπως βλέπεις - οι τιμές είναι >1000€ που μόνο προσιτέςδεν τις λες για τον μέσο χρήστη. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο καιτο panel (IPS/PVA/κτλ) καθώς και το input lag. Τέλος, είναι και πως βλέπει ο καθένας. Συνήθως οι τηλεοράσεις χρησιμοποιούνται για gaming και από απόσταση, όπου πολλοί δεν έχουν πρόβλημα με το handicap των 1080p. Τώρα, για καθημερινή χρήση όπως browsing/διάβασμα/γράψιμο άλλοι είναι οκ, άλλοι πεθαίνουν λόγω ανάλυσης. (προσωπικά θα πέθαινα και λόγω απόστασης. θέλω τηνοθόνη όσο πιο κοντά στην μάπα μου γίνεται. απόσταση μεγαλύτερηαπό 40-50 εκατοστά με καταστρέφει) Όσο για το θέμα "είναι και ΤV",πολλοί έχουμε κόψει την TV εδώ και χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makam Μάρτιος 20, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Η σκέψη αυτή είναι σωστή γιατί ο λόγος τιμή ανά ίντσα είναι σαφώς μεγαλύτερος στις οθόνες παρά στις τηλεοράσεις.Ίσως γιατί δεν έχει μειωθεί η ζήτηση των οθονών, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι όντως πολλοί έχουν κόψει τελείως την τηλεόραση.Πάντως και το θέμα πόσες ίντσες - σε ποια απόσταση είναι για μένα εντελώς υποκειμενικό και θέμα συνήθειας.Ξεκίνησα με Amiga 500 (που τη θυμήθηκα) και οθόνη 14, αν θυμάμαι καλά, και ήμουν πολύ χαρούμενος.Τώρα έχω 20άρα (οθόνη έτσι;!) και ζορίζομαι λίγο.Πάντως ξαδερφάκι είχε μια 32άρα και μια 50άρα στα γραφεία του (ξέμειναν από κλειστό μαγαζί) και όταν τις είδα τρόμαξα.Ένοιωθα στην 32άρα ότι δεν έφτανε η ματιά μου στα άκρα της οθόνης!Για την 50άρα δεν το συζητάω, ούτε αυτός άντεξε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.