Jump to content

Αγορά gaming pc μέχρι 900ευρώ!

jimc

Recommended Posts

Ο 2500k είναι i5 sandy bridge.

Όσον αφορά την εικόνα και την τηλεόραση,αυτό που σου λένε είναι ότι θα δείχνει χειρότερα στην 40άρα το 720p από ότι το 1080p γιατί το dot pitch θα είναι μεγαλύτερο.Δλδ το μέγεθος της κουκίδας θα είναι πιο μεγάλο με 720p από ότι με 1080p.Δλδ λιγότερες και μεγαλύτερες κουκίδες με 720p από ότι με 1080p άρα χειρότερη ποιότητα!

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

ok ρε παιδια τωρα καταλαβα..αλλα τι να κάνω που ειναι hd ready η tv μου..σε 1080i θα ειναι καλύτερα? για cpu λεω να περιμένω 1 μήνα και κάτι και να πάω στον i5 3570..αν δεν ξεφεύγει στην τιμή απο τον i52500κ

φίλε μου σε ευχαριστώ με βοηθάς πραγματικά στο θέμα της cpu..απλά δεν μπορώ να καταλάβω σε 720p σε 40" γιατί η η ποιοτητα της εικονας θα ειναι χαμηλη?? εγω στο ps3 παίζω σε 1080i και η εικόνα ειναι super..

Μην "κολάς" σε αυτά που σου γράφουν οι άλλοι. Θεωρητικά θες 1080p

για να σε καλά και βασισμένοι σε αυτό στο έγραψαν. (βέβαια είναι και

μεγάλο marketing trick η όλη φάση των αναλύσεων το οποίο δεν είναι

το παρόντως να ξανα-αναλύσουμε) Δικά σου είναι τα μάτια και από τη

στιγμή που εσύ το θεωρείς super, αυτό είναι που μετράει.

Μην "κολάς" σε αυτά που σου γράφουν οι άλλοι. Θεωρητικά θες 1080p

για να σε καλά και βασισμένοι σε αυτό στο έγραψαν. (βέβαια είναι και

μεγάλο marketing trick η όλη φάση των αναλύσεων το οποίο δεν είναι

το παρόντως να ξανα-αναλύσουμε) Δικά σου είναι τα μάτια και από τη

στιγμή που εσύ το θεωρείς super, αυτό είναι που μετράει.

το λέω γιατι η tv μου είνα hd ready..οπότε δεν μπορώ να πάω σε 1080p αλλά θέλω να φτίαξω ενα pc που να παίζει σε 1080p και με full τα γραφικά(αν μπορώ με ενα pc που κάνει κοντά στα 900ευρώ)..γιατι αργότερα παίζει να την αλλάξω..

στα 3.5m από 40 ίντσες ότι ανάλυση και να βάλεις βλέπεις ένα ωραιότατο dvd. τα περί ανάλυσης στα προηγούμενα ποστ δεν έχουν καμμία βάση.

υπολόγισε χοντρικά 1m = 3πόδια - οπότε κοιτάς περίπου 10.5ft και 40inches

για να διακρίνεις διαφορά 1080 από 720 στα 3.5m θές πανάκι και προβόλι και min 90 ιντσες. στο λέω γιατί έχω τέτοιο σεταπ. 107 ίντσες από 3.75m

resolution_chart.jpg

σου δίνω και μια ένδειξη μεγέθους 40 vs 107 :)

40-inch-16x9-vs-107-inch-16x9.png

Μιλάμε όμως για TV 40" σε χρήση gaming. Το πρακτικό είναι το θέμα όχι το θεωριτικό.

Άλλο ταινία και άλλο να παίξεις Diablo 3 και να ψάχνεις για items κάτω πχ...

προφανώς. συμφωνώ απόλυτα. απλώς σε αυτή την περίπτωση το να παίζεις (αν μπορείς φυσικά) παιχνίδι σε 1920 χ 1080 δεν έχει κανένας απολύτως νόημα. ουτε κάν σε 1280 χ 720.

μίλησα γενικά γιατί αυτή η τιβι σε αυτήν την απόσταση συμπεριφέρεται στο μάτι του θεατή σαν μια καλή crt.

Και για να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα.

Πάρε μια οθόνη για υπολογιστή με ανάλυση 1920χ1080 και κάνε το παιχνίδι να παίζει extend στην 40άρα.

Δε θα χαρείς παιχνίδι στην tv στα 3μιση μέτρα. Βέβαια αυτά είναι και προσωπικά γούστα είτε γέρασα και γκαβώθηκα και δεν βλέπω εγώ.

Και για να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα.

Πάρε μια οθόνη για υπολογιστή με ανάλυση 1920χ1080 και κάνε το παιχνίδι να παίζει extend στην 40άρα.

Δε θα χαρείς παιχνίδι στην tv στα 3μιση μέτρα. Βέβαια αυτά είναι και προσωπικά γούστα είτε γέρασα και γκαβώθηκα και δεν βλέπω εγώ.

Σωστος ο παιχτης...:)

Πολυ αναλυση πεφτει.

Μια χαρα θα σαι, ειναι και υποκειμενικο αυτο.

Θα σπρωχνεις τον καναπε στη χειροτερη, δε μπορω να βλεπω τσακωμους για + - 1 μετροοοοο...

Καταφερε να παρεις οτι καλυτερο σε καρτα γραφικων και θα γουσταρεις στη 40αρα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.