perlepes Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2012 Καλησπερα σε ολα τα παιδια.θελω τη βοηθεια σας για αγορα tablet οπως λεει και ο τιτλος.Εως τα 300 ευρω χωρις φπα, μιας που ειμαι επαγγελματιας θα γλυτωσω το φπα.Το θελω κυριως για μεταφορα αρχειων(κειμενου) και ανοιγμα στην δουλεια μου,και για διασκεδαση εκτος δουλειας(σε ταξιδια για πληροφοριες, καλοκαιρι για ταινιες)Απο χαρακτηριστικα θελω να ειναι απο 16 εως 32gb χωρο.Να εχει usb kai gps και οθονη απο 8 εως 10 ιντσες.Αν παρακαλω εχει κατι στα υποψην του και εχει δοκιμασει καποιο ας μου πει την γνωμη του,γιατι σαν αγορα ειναι τεραστια και εχω πελαγωσει,δεν βρισκω ακρη με τιποτα...Ευχαριστω προκαταβολικά για την βοηθεια σας :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάρτιος 20, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 usb host ? να συνδεεις stickakia και πληκτρολογια κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Μάρτιος 20, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Μονο stick αν γινεται για μεταφορα αρχειων.Αλλιως μονο αμα συνδεω το tablet με το pc γινεται ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάρτιος 20, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Ναι γινεταιΤα περισσοτερα επωνυμα tablets δεν εχουν παντως usb host Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Μάρτιος 20, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 εχεις χρησιμοποιησει καποιο tablet με αυτα τα χαρακτηριστικα που θελω?Αν ναι τι μου προτεινεις?Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 20, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 ένα πολύ καλό value for money κατά τη γνώμη μου ειναι αυτό: Archos A80 GEN9 16GB Turbo Ξεφεύγει ελάχιστα από τα 300€ (325€ έχει) αλλά έχει πολύ καλή υποστήριξη από την εταιρεία, εξαιρετικά χαρακτηριστικά και ενσωματωμένη usb που σχεδόν κανένα άλλο δεν έχει (και ναι, ειναι πάρα πολύ χρήσιμη και θα με θυμηθείς κάποια στιγμή) Aν δεν θέλεις απαραίτητα καινούργιο, αλλά σε ενδιαφέρει και η αγορά κάποιου μεταχειρισμένου τότε δες και αυτό γιατί είναι σε πολύ καλή τιμή: http://www.thelab.gr/pwliseis/ipad-1-64gb-wifi-106888.html Δεν έχει usb δική του βέβαια, αλλά υπάρχουν ανταπτοράκια στο ebay με πολύ λίγα χρήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάρτιος 21, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 ενδιαφερεσαι για κινεζιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 21, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 κινεζιά με 300€ δεν ειναι λίγο too much ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάρτιος 21, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 προφανως δε μιλαω για τοσο μεγαλο ποσο..εχει μπορεις να περιοριστεις στα 200€ ας πουμε 10" capacitive ics 4.0.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Μάρτιος 21, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Δεν εχω ιδεα ρε παιδια απο tablet για να σου πω οκ για τις κινεζιες...Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστες...Εχεις δουλεψει εσυ κινεζικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάρτιος 21, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 εχω παραγγείλει ενα απλο 10αρι για τη ξαδερφη μου..δε το εχω παραλαβει ακομα ..εγω εχω ενα transformer tf101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάρτιος 21, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Προτάσεις για αγορά tablet απο κινέζικα μαγαζιά : Σελίδα 51 :: myphone forum δες στο παραπάνω φορουμ για περισσοτερες πληροφοριες για κινεζιες και οχι μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 21, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Eδω είσαι: http://www.thelab.gr/pwliseis/tablet-10-1-asus-transformer-tf101-107100.html Αν αργότερα νομίζεις ότι σου χρειάζεται, αγοράζεις και το dock και είσαι αρχηγός για πολύ καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Μάρτιος 21, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Αυτο σκεφτομαι να σου πω την αληθεια hayabusa...το εχει το multirama προσφορα 345 με φπα αλλα θα το κοψω τιμολογιο, αφου θα το χρησιμοποιω και στη δουλεια, και θα γλυτωσω το φπα, αρα μου κοστιζει 283.Ευχαριστω παντως για την βοηθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.