Jump to content

Recommended Posts

Θέμα γούστου είναι βασικά, πετάξου σε κανά πλαίσιο και δες μια glossy και μια matte και αποφάσισε μετά.

δες το μόνος σου, σε μερικούς αρέσει το glossy άλλοι το θεωρούν ανυπόφορο, παρομοίως με το matte. Δες αν σε ενοχλεί κάτι κι αν σου φαίνονται και τα δυο το ίδιο τότε πάρε glossy.

με το θεμα του τελωνειου ειναι καθαρα θεμα τυχης?

εμένα με EMS που λέγαν ότι και καλά δεν περνάει πέρασε τελικά οπότε πιστεύω τύχη.

εμένα με EMS που λέγαν ότι και καλά δεν περνάει πέρασε τελικά οπότε πιστεύω τύχη.

και ποσα χρηματα ηταν παραπανω? ειχες πει απο πριν στον πωλητη να γραψει gift και μικροτερη αξια?

Ναι και μένα θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες περί του θέματος. Τι δηλωμένη αξία είχε, πόσα πλήρωσες κτλπ.

η αγορά έγινε το καλοκαίρι του είχα πει να μου την δήλωση μικρότερη αξία, μου την δήλωσε 200$ και το τελωνείο ήταν 133€ μαζί με τους δασμούς.

νομίζω πάνω απο 150$ σταματάει κάτι δεν είμαι βέβαια και σίγουρη είναι και το θέμα όγκου στη μέση καμιά φορά.

Είναι παράνομο να αποφύγεις (ή να προσπαθήσεις) να αποφύγεις τους δασμούς του τελωνείου, όσο παράλογοι και να 'ναι. Δυστυχώς θα πρέπει να συνεχίσετε την κουβέντα με pms.

παντως 130 ευρω που πληρωσε τελωνειο ο φιλος πιο πανω δεν συμφερει καθολου μιας και με 500 ευρω παιρνει επωνυμη απο Ελλαδα

Παρέλαβα σήμερα τελικά. 250ευρώ σύνολο μου στοίχησαν όλα για μια qnix se.

Πρώτες εντυπώσεις...καλά τα 1440p, καλό και το PLS αλλά μόλις το refresh rate πάει 100+ :drool: ...απλά :drool: και όχι δεν παίζω fps, οχι φανατικά τουλάχιστον. Το θεωρώ πολύ δύσκολο να πάρω 60hz monitor πάλι στην ζωή μου.

Δυστυχώς με το ocing η φωτεινότητα χάνει πολύ στα πλάγια και συγκεκριμένα στην δεξιά πλευρά. Αύξηση gamma βοηθάει λίγο αλλά και πάλι είναι λίγο 'διαφορετικό'.

Light bleeding υπάρχει, όχι τραγικά πράγματα. Δεν έχω αποφασίσει πόσο με ενοχλεί ακόμα.

Σε σχέση πάντως με την Nec με S-IPS panel που είχα, η Qnix σε ποιότητα είναι αρκετές κλάσεις κάτω.

Η ερώτηση κύρια ποια ίσως και χαζή.

Αξίζει Κορεάτισα 1440 είτε επώνυμη ips 1080

Μιλάω για 27ίντσες