pantokratoras Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2012 ποιες ειναι οι καλυτερες για να εχω την καλυτερη αποδοση για παιχνιδια.και οταν εννοω αποδοση εννοω πιο πολλα frames πριν παιξω ενα παιχνιδι και ασχετα απο τι ρυθμισεις θα επιλεξω στο παιχνιδι..η καρτα γραφικων μου ειναι gt 430 1gb ddr3..ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 20, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 για ποιο λογο να τα πειραξεις? αστα default ( δλδ προεπιλογη απο την καθε 3d εφαρμογη) και παιξε με τις ingame ρυθμισεις! ειδικα με αυτη την vga που αναφερεις ηδη σε ολα τα settings θα εισαι στο low! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Μάρτιος 20, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 θελω να τα πειραξω γιατι κανω autocad και θελω την καρτα να δουλευει στο φουλ. οσο για τα παιχνιδια παιζω μονο παλια σε αυτο το pc και εχς ενα λαπτοπ για τα καινουρια..γιαυτο ρωταω ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 21, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 στο αρχικο σου post λες οτι θες να εχεις τα μεγιστα καρε στα παιχνιδια και τωρα λες οτι παιχνιδια παιζεις μονο κατι παλια και η κυρια χρηση 3d ειναι το autocad! οπως και να εχει η καλυτερη λυση ειναι να κατεβασεις το msi afterburner και απο εκει να κλοκαρεις την καρτα σου μεχρι οσο παει σταθερα και να το αφησεις εκει! εξαλλου με το που μπει η οποιαδηποτε vga σε 3d περιβαλλον αυτοματα παει στα μεγιστα ρολογια που της εχουμε ορισει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Μάρτιος 21, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 κοιτα στα παλια παιχνιδια και ζοριζεται...εγω coh παιζω και εχει θεμα..αλλα πιο πολυ το pc το δουλευω για σχεδιασμο και εκει σερνεται..το autocad οπως και τα παιχνιδια εχει καρε τα οποια για καποιο λογο ειναι πολυ χαμηλα αλλα επειδη το autocad δεν εχει ρυθμισεις...οι ρυθμισεις πρεπει να γινουν στην καρτα..καταλαβεσ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 23, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 κοιτα στα παλια παιχνιδια και ζοριζεται...εγω coh παιζω και εχει θεμα..αλλα πιο πολυ το pc το δουλευω για σχεδιασμο και εκει σερνεται..το autocad οπως και τα παιχνιδια εχει καρε τα οποια για καποιο λογο ειναι πολυ χαμηλα αλλα επειδη το autocad δεν εχει ρυθμισεις...οι ρυθμισεις πρεπει να γινουν στην καρτα..καταλαβεσ?ναι φιλε μου το ξερω! η μονη λυση σου ειναι το oc! μην περιμενεις παπαδες! ενα μικρο boost! και το αλλο που μπορεις να κανεις μαζι με το oc ειναι στο nvidia control panel να επιλεξεις performance αντι για quality! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Μάρτιος 23, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 μαλιστα θα το σκεφτω και θα δω..ειναι καινουρια η καρτα και τη θελω να κρατησει χρονια..γιαυτο λεω θα δω..ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Απρίλιος 4, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Εδώ είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Απρίλιος 4, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Και αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Απρίλιος 9, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 σε ευχαριστω πολυ θα τα τσεκαρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.