Jump to content

Laptop απλό!

matsakas

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ένας φίλος θέλει να τον βοηθήσω να επιλέξει ένα laptop μέχρι 650Ε

Οθόνη 15,4 ίσως και μικρότερη (στην αρχή μου έλεγε για netbook) αλλά από όσο ξέρω δεν αξίζουν οπότε παει για laptop..

Χρήση απλή, καμιά ταινία, κανένα παιχνιδάκι (τύπου need for speed) και λίγο χρήση στο ιντερνετ.. Έχει σταθερό.. το λαπτοπ το θέλει κυρίως για ταξίδια..

Έχετε να προτείνετε κάτι ?

Dell Inspiron Q15R-N5110 (i5-2450M/4GB/500GB) | Skroutz.gr

Θα μπορεί να παίζει και με το παραπάνω τα περισσότερα παιχνίδια.Ψάξε στο φόρουμ υπάρχουν αρκετά θέματα για το συγκεκριμένο λαπτοπ.

• 1 month later...

Καλησπέρα και πάλι!

Τελικά δεν αγόρασε ακόμα laptop..

Και έχει ρίξει και τα λεφτά στα 550 (αν βρεθεί βέβαια κάτι καλό για +50 τα δίνει άνετα..)

Βλέπω πολλές προσφορές σε laptop που μου έρχονται από τα Newsletter πλαισιου-eshop-electroworld-mediamarkt και δεν ξέρω τι να του πω να επιλέξει που με ρωτάει..

Εαν έχετε δει κάτι που να αξίζει σε αυτά τα λεφτά ή γενικότερα να ξαναπροτείνετε κάτι αξιόλογο θα περιμένω!

Ευχαριστώ και πάλι

• 4 weeks later...

Επαναφέρω το θέμα μιας και μεχρι την Τεταρτη πρέπει να έχει γίνει η αγορά..

Τιμή έως 550Ευρώ

Χρήση απλή, ταινίες, παιχνιδια τύπου need for speed και χρήση στο ιντερνετ με wifi.

Ποιο προτείνετε ως value for money στα λεφτα αυτα?

Ευχαριστώ ξανά!

απο αυτα που βαζεις η κaλυτερη επιλογη δειχνει το HP (που σου παρεθεσε και ο gregorypec).

προσωπικα θα πηγαινα σε intel για cpu, αν παιζω παιχνιδια θα κοιταζα να εχει καλη καρτα γραφικων, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα διαλεγα με βαση το rma, οπου εκει τα καλυτερα ειναι τα toshiba, τα dell k τα lenovo.

πχ. αυτο ειναι μια πολυ καλη περιπτωση (μερικες αμφιβολιες μονο για το μαγαζι..)http://www.skroutz.gr/s/296209/Dell-Inspiron-15R-P6100-2GB-320GB.html

αλλα μαλλον θα πηγαινα εδω.. http://www.cosmodata.gr/product/38010/

Το χρειάζεται μέχρι αύριο οποτε θα σας παρακαλέσω αν εχετε να προτεινετε κάτι να το κανετε σήμερα!
Καλησπέρα και πάλι!

Τελικά δεν αγόρασε ακόμα laptop..

Επαναφέρω το θέμα μιας και μεχρι την Τεταρτη πρέπει να έχει γίνει η αγορά..

Τον εκβιάζουν για να παρει λαπτοπ κι αυτός το καθυστερεί? :sarcastic::T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.