Jump to content

Καινουργιο pc

matteus

Recommended Posts

Γεια σας πριν μερικες μερες εκανα παραγγελια αυτα.

X79A-GD45(8D)

Intel Core i7 3820 3.6 GHz

Corsair Vengeance 4GB DDR3

Corsair Power Supply 750W ATX 24 pin HX

και αργοτερα θα προσθεσω μια τουμπανο καρτα γραφικων απλα δεν ειμαι σιγουρος για το τροφοδοτικο μηπως ειναι καλυτερα το 850 που κοστιζει 22 ευρω παραπανω ? μην το μετανιωσω αργοτερα για 22 ευρω.

οπως και να εχει τα 750 θα σου φτασουν για μια καρτα γραφικων, οποια και να ειναι αυτη

απο τη στιγμη ομως που τωρα αγοραζεις τροφοδοτικο και τα 22 ευρω δεν ειναι καμια τεραστια διαφορα μπροστα στα 150 που θα δωσεις ετσι κ αλλιως, για μενα καλυτερα να παρεις το 850αρι για να εχεις και την δυνατοτητα να κανεις και crossfire/sli αν σου τη βαρεσει ;)

ο 3820 καιει 130 watt σε full load, δηλαδη πρακτικα σχεδον ποτε :)

και εγω ετσι το σκεφτηκα αλλα και αυτα τα -22 ευρω με σωζουν, ασε που μελλοντικα θα βαλω μια καλη ακριβη καρτα δεν νομιζω να εχω τα λεφτα για δυο καρτες.

και εγω ετσι το σκεφτηκα αλλα και αυτα τα -22 ευρω με σωζουν, ασε που μελλοντικα θα βαλω μια καλη ακριβη καρτα δεν νομιζω να εχω τα λεφτα για δυο καρτες.

αν σε σωζουν τοτε παρε το 750αρι

νομιζω ομως πως αν δινεις 220 για μητρικη και 280 για επεξεργαστη, ειναι λιγο υπερβολικο να λες πως σε σωζουν τα 22 ευρω του τροφοδοτικου που ειναι ισως και το μοναδικο part του συστηματος που θα στησεις τωρα, αλλα θα σου κρατησεις και για τις επομενες 3 αναβαθμησεις σου σε διαστημα 6ετιας ;)

το 850αρι δεν θα κωλωσει πουθενα τα επομενα 5-6 χρονια με μια καρτα και σε καποιες περιπτωσεις και με διπλες καρτες

το 750αρι ομως? ;)

μην ξεχνας πως τα corsair που κοιτας εχουν και 7 χρονια εγγυηση :tomato:

απλα μεχρι την αλλη δευτερα τα κομματια θα ειναι ετοιμα και εμενα μου λειπει ηδη ενα μικρο ποσο αν τυχον καταφερω να πουλησω το παλιο μου πισι σε τιμη χωμα θα του πω αν γινεται να το αλλαξουμε με το 850.

παντως η σειρα hx της corsair των 750w και κατω κατεσκευαστικα ειναι seasonic και αυτο μετραει ετσι διαβασα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.