Jump to content

Mητρική δεν δίνει σήμα στην οθόνη

steven100

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια. Να πω σύντομα πως η μητρική μου P4VMM2 V5.X - ECS Elitegroup δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Έχει και onboard κάρτα γραφικών αλλά δεν δίνει σήμα. Έχω κάνει clear cmos, έχω δοκιμάσει με κάρτα γραφικών και πάλι τίποτα. Το τροφοδοτικό ξεκινά - το ανεμιστηράκι ξεκινά όπως και η μητρική με τη διαφορά ότι α) δεν κάνει το κλασσικό μπιπ (που σημαίνει ότι όλα πάνε καλά) & β) δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Να αναφέρω τέλος πως δοκιμάζω και μνήμες και δεν λύνει το πρόβλημα.

Μπορώ να κάνω κάτι ή να πάει ανακύκλωση;

Τώρα ας πεταχτώ κι εγώ με τα κουλά..... βγάλε την ψύκτρα του north και τράβα στο via ένα ψησιματάκι με ένα πιστολάκι για τα μαλιά (δυνατό κατα προτίμιση). Κράτα το 2-3 λεπτά αφού μονώσεις γύρω γύρω με αλουμινόχαρτο. ΑΝ ανάψει είναι κάποια μπιλίτσα στο bga που επανέφερες προσωρινά. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις...

Εκανες καποια αναβαθμιση/αλλαγη πριν συμβει αυτο ή ετσι ξαφνικα? Αν αλλαξες κατι πχ. επεξεργαστη ή μνημες κοιτα συμβατοτητα,αν παλι εγινε ξαφνικα κοιτα μηπως ξεκουμπωσε κανενα mouse,χωρις mouse μερικες μητρικες δεν ποσταρουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.