Jump to content

fullfilled by Amazon

anonymous-root

Recommended Posts

Θα κάνω την πρώτη μου αγορά από το amazon.co.uk (μια μπαταρία για λαπτοπ).

έχω την ίδια μπαταρία με επιλογές α) από έναν πωλητή και β) από τον ίδιο πωλητή αλλά fullfilled by amazon.

Φαντάζομαι η σωστή επιλογή μου θα πρέπει να είναι το β);

από εκεί και πέρα θα έχω να κάνω μόνο με το amazon έτσι;

Θα κοιτάξεις να έχει την επιλογή ''super saver delivery'' για να στέλνει δωρεάν στην Ελλάδα. Οι πωλητές στο amazon δεν στέλνουν όλοι εκτός Αγγλίας, οπότε θα το διαπιστώσεις αυτό όταν προχωρήσεις στο checkout.

Θα κάνω την πρώτη μου αγορά από το amazon.co.uk (μια μπαταρία για λαπτοπ).

έχω την ίδια μπαταρία με επιλογές α) από έναν πωλητή και β) από τον ίδιο πωλητή αλλά fullfilled by amazon.

Φαντάζομαι η σωστή επιλογή μου θα πρέπει να είναι το β);

από εκεί και πέρα θα έχω να κάνω μόνο με το amazon έτσι;

ναι, η απαντηση στο ερωτημα σου

εφοσον εχεις την δυνατοτητα να κανεις την αγορα απο 3ο πωλητη (οχι αμεσα απο την Αμαζονα), αλλα να ειναι fullfilled from amazon, τοτε το προτιμας

σε καθε περιπτωση ειναι καλο να κοιταξεις και αυτο που ειπε ο αποπανος, δηλαδη να ειναι eligible για Super Saver Delivery, κοινως, δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα.

Αν δεν, ισως να σε συμφερει καλυτερα να αγορασεις απο καποιον αλλον πωλητη γιατι η διαφορα απο τα μεταφορικα να κανει την τιμη του πιο χαμιλη εν τελει.

Καλες αγορες :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.