Jump to content

Thermal paste στο cpu

nikos-kom

Recommended Posts

Γεια σας , λογικα εκανα βλακεια και ξερω οτι δεν μπορει να φτιαξει , αλλα γραφω μπας και υπαρχει λυση.

Επειδη μου εκανε ενα βουητο το pc αποφασισα να το ανοιξω και να το καθαρισω,το κακο ειναι οτι μου πηγε

thermal paste και στο απο πισω μερος του επεξεργαστη και νομιζω και στην μητρικη , δν ειμια σιγουρος για αυτο 100%.

το θεμα ειναι οτι δν ανοιγει,παιρνουν ρευμα καποια παρτς τα φανσ δουλευουν τα leds μπροστα επισης , και ο σκληρος στην αρχη ακουγετε οτι κανει κατι,αλλα μετα σταματαει.Υπαρχει λυση για αυτο..???πφφφφφφφφ

τον επεξεργαστη τον καθαρισα νομιζω καλα , δν φαινονται γκρι σταμπες ι κατι ...και στα Pins στην μητρικη δν νομιζω να εχει , τουλαχιστον δν φαινετε κατι.τον καθαρισα τον εβαλα παλι μεσα,και τον ανοιξα , παλι τπτ

edit:Ευτυχως ειμαι τυχερος, μετα που την καθαρισα ξανα , επαιξε ολα καλα .

Thanks φιλος

Solved

Αν χρησιμοποιεις arctic παστες, να θυμασαι οτι η silver ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη και θελει προσοχη. Με ceramique δεν υπαρχει προβλημα.

Γενικα μπαινει ελαχιστη παστα, δε σημαινει οτι οσο περισσοτερη τοσο το καλυτερο :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.