nikos-kom Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2012 Γεια σας , λογικα εκανα βλακεια και ξερω οτι δεν μπορει να φτιαξει , αλλα γραφω μπας και υπαρχει λυση.Επειδη μου εκανε ενα βουητο το pc αποφασισα να το ανοιξω και να το καθαρισω,το κακο ειναι οτι μου πηγεthermal paste και στο απο πισω μερος του επεξεργαστη και νομιζω και στην μητρικη , δν ειμια σιγουρος για αυτο 100%.το θεμα ειναι οτι δν ανοιγει,παιρνουν ρευμα καποια παρτς τα φανσ δουλευουν τα leds μπροστα επισης , και ο σκληρος στην αρχη ακουγετε οτι κανει κατι,αλλα μετα σταματαει.Υπαρχει λυση για αυτο..???πφφφφφφφφ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2012 Βγαλτα προσεκτικα μην τον ανοιξεις ξανα, προσπαθησε να τα σκουπισεις στεγνα,εφοσον δεις οτι εχει παει παστα πανω σε επαφες κτλπ...αρχικα καθαρισε καθε υποψια βρωμιας ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos-kom Μάρτιος 18, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2012 τον επεξεργαστη τον καθαρισα νομιζω καλα , δν φαινονται γκρι σταμπες ι κατι ...και στα Pins στην μητρικη δν νομιζω να εχει , τουλαχιστον δν φαινετε κατι.τον καθαρισα τον εβαλα παλι μεσα,και τον ανοιξα , παλι τπτedit:Ευτυχως ειμαι τυχερος, μετα που την καθαρισα ξανα , επαιξε ολα καλα .Thanks φιλος Solved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Μάρτιος 18, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2012 Αν χρησιμοποιεις arctic παστες, να θυμασαι οτι η silver ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη και θελει προσοχη. Με ceramique δεν υπαρχει προβλημα. Γενικα μπαινει ελαχιστη παστα, δε σημαινει οτι οσο περισσοτερη τοσο το καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos-kom Μάρτιος 18, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2012 good to know, ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.