Jump to content

Tagan 480W ή Chieftec 420W

Ripper18

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

To συστημα μου ειναιP4 3.0@3.7,2Hd,sp94+enermax92mm,cd-rw,dvd-rom,9800pro,p4p800.A-data ddr 5001:1,4 fan 80mm.Με καλυπτει ενα Tagan 480W ή να παρω ενα Chieftec 420W?

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Σε καλυπετει το tagan νομιζω εγω εχω πολυ καλες εμπειριες απο αυτο αλλα μου κατσε να παρω το antec truecontrol που ειναι 550 και εχει και ρυθμισεις για overvoltage.

Εγω το χρησιμοποιησα με τις εξης συσκευες:

P4 3.2-3.9GHZ

ABIT MAX3

OCZ PC 4000 GOLDEN 1GB

GE FORCE TI 4200

DVD-ROM

CD-RECORDER

DVD-RECORDER

W/D 1200 JD-SATA

MAXTOR PLUS 8-30GB

RHEOBUS 3.5

7X0.80 FAN

2X120FAN

FLOPPY

ASETEK WATERCHILL(L20 HYDOR)

Δεν λεω οτι ειναι κακο αλλα δεν εχου σχεση μεταξυ τους μονο που θα το πιασεις στα χερια σου το tagan θα καταλαβεις τη διαφορα.Απο hacshop νομιζω εχει 115 ευρω η καλυτερη τιμη ποσο εχει το chieftec?

tagan καλύτερα.. δεν είναι το psu για τσιγγουνιές... μην αλλάζεις στο μέλλον κιόλας στον επόμενο επεξεργαστή πχ...

Αρχική απάντηση από Voudas

tagan καλύτερα.. δεν είναι το psu για τσιγγουνιές... μην αλλάζεις στο μέλλον κιόλας στον επόμενο επεξεργαστή πχ...

^

^

^

Ι

Ι

Σωστο αυτο------------Ι

κ γω tagan προτεινω...........

To Tagan δε το έχω δουλέψει. Δουλεύω όμως το Chieftec 420W και είμαι υπερικανοποιημένος.

ρε παιδια στο tagan μπορουμε να πειραξουμε τις τασεις των γραμμων 3.3ν και 12ν?

Αρχική απάντηση από Ripper18 [Χθες, στις 17:23]

To συστημα μου ειναιP4 3.0@3.7,2Hd,sp94+enermax92mm,cd-rw,dvd-rom,9800pro,p4p800.A-data ddr 5001:1,4 fan 80mm.Με καλυπτει ενα Tagan 480W ή να παρω ενα Chieftec 420W?

Και γω εχω ενα συστημα παρομιο με το δικο σου και το δουλευω με το Chieftec χωρις προβληματα. Παρολα αυτα νομιζω οτι ειναι καλυτερο να επενδυσεις σε ενα δυνατο τροφοδοτικο για το μελλον.

• 2 weeks later...

Πιστευω οτι το chieftec ειναι καλυτερο.Κατι σχετικο ειχα διαβασει και σε ενα ram

Tagan γιατι αξίζει τα χρήματά του ! Το έχω στο 2ο pc και οι τάσεις που δίνει χωρίς mod έιναι απλά κορυφαίες !!! Έχει Sata 2 υποδοχές είναι Active PFC, έχει 24πιν σε 20 πιν adapter (κάνει για Xeon) έχει υπεραρκετά molex και οι νέες εκδόσεις του έχουν θωρακισμένο καλώδιο για την Svga με μπλέ βύσμα και caps !! για το φιλτράρισμα της τάσης. Αθόρυβο κατα τα άλλα και έχει πάρει και αρκετά certificates τελευταία ! Χτύπα το δεν θα χάσεις !!!

παιδια ξερει κανενας τιμες να μου πει και απο τα 2?γιατι το γ@μω φτηνιαρικο το q-tec καικε :mad:

4-5 μέρες ποιο πριν θα μπορούσε κάποιος να βουτήξει καινούριο, αν και χωρίς εγγύηση, το Chieftec από μένα με 50€. Το είχα προς πώληση. Αλλά πλέον το κρατάω για μένα. Είναι πολύ καλό, βαρύ και αθόρυβο. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλά συστήματα τα οποία να ζητάνε κάτι το παραπάνω. Και αν το κουτί το επιτρέπει ίσως να ήταν καλή ιδέα και η ιδέα των 2 τροφοδοτικών. Πάιρνεις ένα μέτριο και όσο το δυνατόν ποιο αθόρυβο τροφοδοτικό και του κολλάς κάποια από τα εξαρτήματα μειώνοντας το φορτίο στο βασικό τροφοδοτικό.

Ζήλεψε το e-shop και φέρνει και αυτό το tagan

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.700206

Πλάκα πλάκα κάποιοι στο e-shop παρακολουθούν από πολύ κοντά τα forums μου φαίνεται και έχουν αρχίσει και φέρνουν πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια τώρα τελευταία.

Αρχική απάντηση από yanni

Ζήλεψε το e-shop και φέρνει και αυτό το tagan

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.700206

Πλάκα πλάκα κάποιοι στο e-shop παρακολουθούν από πολύ κοντά τα forums μου φαίνεται και έχουν αρχίσει και φέρνουν πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια τώρα τελευταία.

κ σε χαμηλοτερες τιμες θα ελεγα.....στανταρ καποιος τα παρακολουθει ολα....

Αρχική απάντηση από yanni

...............

Και πολυ καλα κανουν, αφου καλο στην τσεπη τους κανουν ετσι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.