Jump to content

Προβλημα στις asus χαλαει καρτες pci-express

thanasis2012

Recommended Posts

Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ο τεχνικος τους για τις μητρικες ειναι αρρωστος οπως εχουν πει και σε αλλον που εχει καποιο προβλημα και αυτος με καρτα ati στην απλη οχι την gen3.

Παντως αυτον που μιλησα του ειπα να ενημερωσει τον τεχνικο οταν ξεαρωστησει οτι την οποια απαντηση απο πλευτας εταιριας την θελω και γραπτως στο ε-μαιλ.

Αφου ο τεχνικος μου ειπε οτι θα εστελνε αναφορα του προβληματος στα κεντρικα και οτι θα ενεγχαν εαν συμβαινει και γιατι πρεπει να παρω και απαντηση.

Απλα την θελω και γραπτως την οποια απαντηση για να μην μου λενε σημερα δεν υπαρχει προβλημα με την μητρικη και αποδειχθη αυριο οτι υπαρχει και κανουν την παλαβη οτι δεν γνωριζαν τιποτα.

Δεν γινεται να δινω 200 ευρω για μια μητρικη και να φοβαμε να συδεσω καρτα pci-e μην τυχον και της προκαλεσει βλαβη η μητρικη.

Ακομα και εαν πουμε οτι προκειτε για ασυμβατοτητα αυτη παρουσιαζετε στην δικια τους μητρικη δεν εχω δει κατι παρομοια σε αλλη μητρικη με καποιον που εχει τετια καρτα γραφικων και ηχου σε αλλη μητρικη.

Οποτε σαν λογκα σκεπτομενος λεω γιατι την επομενη φορα να παρω παλι μητρικη μιας εταιριας που παρουσιαζει τετιες παραξενες και επικινδυνες ασυμβατοτητες σε σημειο να χαλαει hardware. Οποτε την επομενη φορα θα κοιταξω να επιλεξψ αλλη εταιρια για μητρικη.

Και οχι δεν μου φταιει μονο το προβλημα που παρουσιαστηκε αλλα και ο τροπος που με αντιμετοπισαν σαν πελατη και θεωρω οτι ηταν ο χειροτερος δυνατος απο οτι διαπιστωσα μεχρι τωρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.