Jump to content

Sapphire 6970 + ASUS M3A79-T = Αδύνατος συνδιασμός;

tzitzi

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Ρίξε επάνω στην ASROCK έναν PHENOM II X4 975BE 3,6Ghz ή έναν 980BE 3,7Ghz να χορτάσει το μάτι σου FPS με την 6970 ! Καλός ο 9950 και κρατάει ακόμα αλλά στο gaming θες Ghz !!

Αν θυμάμαι καλά εγώ είχα αγοράσει τον 975 που έχω μεταχειρισμένο στα 70-80€ ο οποίος με λίγο Overclock πιάνει τα 4,2Ghz core 2700Mhz+ north πολύ εύκολα ! Ψάξε για κάτι ανάλογο ! Πουλώντας τον 9950 θα σου κοστίσει σχεδόν τίποτα η αναβάθμιση.

[MENTION=7477]adpanos[/MENTION]

Παιζω μονο περιστασιακα. Η 6970 είναι υπερβολικη για μενα, αλλα τι να κανω που την ηθελα...

Μ αυτή τη περιπετεια βγήκα εντελως εκτος προυπολογισμου οποτε δε με βλεπω για τπτ σοβαροτερο απο cpu.

Οψομεθα..

Παντως θα με ενδιεφερε να μαθουμε για ποιον λογο υπαρχει αυτη η ασυμβατοτητα και σε εσενα αλλα και σε εμενα κατι ποστ που ειπα πιο πισω.ενδεικτικα η δικη μου περιπτωση ηταν με μια gigabyte ga-ma690g s2h και ενω δουλευε με μια 3850,με μια 4850 δεν ποσταρε καν.μεχρι και με την 6950 ποσταρε ομως.

Καλοδουλευτη.

Υποπτεύομαι ότι για καποιο λόγο δεν φτανει το ρευμα απο την PCI-E. Κάποιο στοιχειο της καρτας δεν βλεπει αυτο που θέλει και δεν ανταποκρίνεται με αποτελεσμα η Mb να μη την βλεπει. Με την asrock οταν ανοιγω τον υπολογιστή για πρώτη φορά δεν τη βλεπει. Το κλεινω και τον ξανανοιγω απο το τροφοδοτικο και τοτε τη βλεπει κανονικα.

Αυτο που καταλαβαίνω είναι οτι δεν φτανει το ρευμα στην αρχή, μετά γεμίζει καποιος πυκνωτής και τη βλεπει κανονικα.

Εχει υποδοχή πάνω στην mb για επιπλεον ρευμα, αλλα δεν την εχω χρησιμοποιήσει ακόμη. Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία και θα ενημερώσω

Υποπτεύομαι ότι για καποιο λόγο δεν φτανει το ρευμα απο την PCI-E. Κάποιο στοιχειο της καρτας δεν βλεπει αυτο που θέλει και δεν ανταποκρίνεται με αποτελεσμα η Mb να μη την βλεπει. Με την asrock οταν ανοιγω τον υπολογιστή για πρώτη φορά δεν τη βλεπει. Το κλεινω και τον ξανανοιγω απο το τροφοδοτικο και τοτε τη βλεπει κανονικα.

Αυτο που καταλαβαίνω είναι οτι δεν φτανει το ρευμα στην αρχή, μετά γεμίζει καποιος πυκνωτής και τη βλεπει κανονικα.

Εχει υποδοχή πάνω στην mb για επιπλεον ρευμα, αλλα δεν την εχω χρησιμοποιήσει ακόμη. Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία και θα ενημερώσω

Μέσα στο bios της ASROCK σου δίνει το δικαίωμα να επιλέξεις εσύ την max ισχύ που θα δίνει η PCI-E στην κάρτα !!! Να πας εκεί και να αυξήσεις το max ποσό ισχύος που μπορεί να δώσει !

Μετά ξαναδοκίμασε !

EDIT: Τα 8-πινα τα έχεις συνδεδεμένα στην 6970 από το τροφοδοτικό έτσι ???

Χωρις το 8πινο δε δουλευει

Οχι δεν τοχω κανει (κάπου ειναι κρυμμενη η επιλογή και δε τη βρίσκω, αλλα που θα μου παει :) ), όμως και στη Μ3Α79-Τ που το ειχα φτάσει στα 200W δεν ειχε γινει τιποτα. 230W είναι ολο και ολα που υποτιθεται οτι τραβαει η καρτα.

Απλά νομιζω οτι τα σχεδιαστικά κα κατασκευαστηκά στανταρτς έχουν πέσει σε σημείο παρόμοιο με την οικονομία μας, και είμαστε οι παράπλευρες απώλειες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.