tavliban Μάρτιος 19, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 χμμμ...μπα άστο, παράτα την ιδέα μου... δοκίμασε με το τροφοδοτικό καλύτερα ΜΠΑΣ και... αλλιώς σε βλέπω με το ζόρι αναβάθμιση...κ όχι μόνο αυτό...αν ήθελες Intel θα πρέπει να μείνεις σε AMD...κατά την γνώμη μου εκεί που πρέπει να στείλεις είναι στην ASUS ειδικά κιόλας άμα δεν παίξει με το 1000άρι psu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάρτιος 19, 2012 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 Asus support /Sapphire support / Asus forums...προς θεού μην φλασάρεις...επίσημη υποστηριξη πρωτα και αν δεν,προτιμότερο να την αντικαταστησεις με κατι αλλο παρα να βρεθείς με bricked καρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάρτιος 19, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 Εγώ ποντάρω ότι φταίει ο επεξεργαστής, ο 9950 είναι παράξενος CPU. Μπορεί να μην συνεργαζόταν καλά με κάτι μνήμες, μπορεί να μην clockαριζόταν, μπορεί μπορεί..Τον είχα και τον ξέρω (140W TDP), τώρα είναι στο PC του αδερφού μου παρέα με M3A78 pro και μια 6970.O 9950 σου είναι η 140W TDP version η 125W ;Έχω έναν Phenom II X3 720, αν μένεις Αθήνα μπορούμε να τον δοκιμάσουμε, τον έχω καθαρά για δοκιμές και τέτοιες περιπτώσεις.Υ.Γ. Έχουμε και το ακριβώς ίδιο motherboard, (79-t deluxe), του έχω πάνω τον phenom 9850 (95W TDP) που παίζει και σε micro ATX AM2 mobos.[MENTION=12158]Dant3[/MENTION] περί ορέξεως, οι phenom 1 έχουν πάρα πολύ ψωμί ακόμη να δώσουν, μια χαρά τετραπύρηνοοι είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάρτιος 19, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 [MENTION=3658]vasi[/MENTION]Το προβλημα δεν ειναι αν μασαει τα benchmarks αλλα οτι δεν εκκινει ο η/υ.Μπορεί να μην έχει απαιτήσεις στο boot και να ξεκινάει, και στον άλλον κάτι άλλο, τρέξε το benchmarks, δικαιούσαι rma ή οχι ...ασφάλισες την θύρα PCIe, άκουσες το κλικ !! ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzi Μάρτιος 19, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 [MENTION=22080]tavliban[/MENTION] Περιμένω απάντηση απο την asus. [MENTION=5217]felix[/MENTION] Μια ματια στο asus forum με απογοητευσε εντελως. Αντε να ψαχνω για am2+ mb τετοια εποχή... [MENTION=15504]Pokemon640[/MENTION] Μπορεί, δε ξέρω. Μέχρι τώρα δεν ειχα κανενα προβλημα με ότι και ναχω βαλει. Είναι 140w tdp. Σ' ευχαριστώ πολύ για τη προσφορά αλλά δεν είμαι Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάρτιος 19, 2012 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 @tzitzi , αν είσαι από Θεσσαλονίκη, έχω να έρθω τη παρασκευή μέχρι τη Κυριακή, το βολεύουμε, διαφορετικά θα στον στείλω με ΕΛΤΑ, μόλις δεις ότι φταίει αυτό, ψάχνεις να βρεις κάποιον Phenom ii x4 955-965 η phenom ii x6 (για να είσαι στα επίπεδα του 9950) και θα είσαι κομπλέ.Είχα κάνει κάτι παρόμοιο με τον 9950 μια ανταλλαγή, για να δω αν το motherboard του δέχεται τον 140W αντί του 125 σε μια MSI (ενός φίλου). Τελικά δεν δεχόταν κανένα 9950 cpu ενώ λειτουργούσε κανονικά σε μικρότερα μοντέλα από την ίδια σειρά. (σε 790FX/SB600 κιόλας!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 20, 2012 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 @Dant3 περί ορέξεως, οι phenom 1 έχουν πάρα πολύ ψωμί ακόμη να δώσουν, μια χαρά τετραπύρηνοοι είναι.Καθολου ψωμι δεν εχουν.πηγα απο 9850 που δεν ανεβαινε ουτε ενα hz πανω απο τα 2,5 του σε 955 και του κοτσαρα ενα 3,8 με το καλημερα και ειδα σε ολα τα παιχνιδια θεαματικες διαφορες.στα παντα ολα,ακομα και σε παλαιολιθικα.την σκοτωνει με τον 9950 την 6970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάρτιος 20, 2012 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 παίδες δεν ξέρω για τον 9950, αλλά ο 9600 που ήταν της ίδιας οικογένειας δεν έκανε για παιχνίδια...οι διαφορές στα γραφικά ήταν χαωτικές με την bulldoza..και δεν μιλάω για fps...αλλά για ΠΟΙΟΤΗΤΑ εικόνας... anyway...off topic εδώ το παλλικάρι καίγεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzi Μάρτιος 20, 2012 Author #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Παιδια μη χαλιέστε. Μπορεί να ισχύουν αυτα που λετε μπορεί και οχι και γω δεν ειμαι ο καταλληλος να το κρινω και στην πραγματικότητα ουτε και με ενδιαφέρει. Ο συντριπτικα περισσότερος χρονος μου είναι σε εφαρμογές γραφείου. Μ αρεσουν τα παιγνίδια αλλά στη πραγματικότητα ακομη και η 4850 μου κανει. Επομένως οπου και να με παει η 6970, καλύτερα θαμαι. Αυτο που λετε, πως περνάει η σκύλα το λαγό, εντάξει. Δεστε το αλλοιώς, θάχω περισσεια ειδικής ισχύος Update στο διαλογο με sapphire: Προτείνει αλλαγή pci-e και psu και εξακολουθεί να μη μου λεει τι ειναι το led που αναβει και αν υπάρχουν ασυμβατοτητες με τις asus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάρτιος 20, 2012 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 το 1000άρι Psu στο έφερε ο φίλος να δεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzi Μάρτιος 20, 2012 Author #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Θα τον δω τη Πεμπτη. Πάντως μ εβαλες στη πριζα και τρεχω το φουκαρα τον 9950 στα 3,2 μόνο με τον πολλαπλασιαστή και όλα τα άλλα στο αυτοματο. Τρομερή διαφορά στο word. Διορθώνει το κειμενο σε 2ns ταχύτερα :clap: Μου εφυγε η περιεργεια αν παει παραπανω απο τα 2,6 του Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzi Μάρτιος 21, 2012 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Λοιπόν, για να εχω τη συνείδησή μου ήσυχη ακολούθησα και τη συμβουλή του Pokemon640. Εβαλα στη θεση του 9950 ένα athlonx2 4800. Δυστυχώς ατύχησα.Update Shapphire: Επικοινωνείστε με την Asus για καινούργιο BiosUpdate Asus : Σιγή ασυρματου (δουλεύει όλο το R&D dpt για να βρεί λύση και χρειάζεται ησυχία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzi Μάρτιος 22, 2012 Author #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2012 Η συνέχεια.Δοκιμάστικε καλο 1000αρι psu και σιγά μην εγινε τπτ.Update Asus: Ναι υπάρχει ασυμβατότητα, δοκίμασε το τελευταίο Bios.Το ειχα δοκιμάσει, το ξαναβαλα με το καλο psu μηπως και, αλλά τπτ.Επομένως αναζητείται mb AM+ (ακόμα και gigabyte που λέει ο λόγος..) για να μη δωσω την vga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigPan Μάρτιος 22, 2012 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2012 Αν και δεν θα βοηθήσει σε τίποτα θα το γράψω. Με cpu athlon x2 7750 και mobo m3a78 κούμπωσα μια sapphire 6970 Sapphire Technology Web Site και όλα παίξαν άψογα εξαρχής. Τροφοδοτικό τώρα έχω ένα silverstone strider 600w.Παναγιώτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάρτιος 22, 2012 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2012 Αν και δεν θα βοηθήσει σε τίποτα θα το γράψω. Με cpu athlon x2 7750 και mobo m3a78 κούμπωσα μια sapphire 6970 Sapphire Technology Web Site και όλα παίξαν άψογα εξαρχής. Τροφοδοτικό τώρα έχω ένα silverstone strider 600w.Παναγιώτης μα δεν υπαρχει προβλημα τροφοδοσιας αλλα ασυμβατοτητας..! γιωργο αν δεν θες να μπεις σε εξοδα και ταλαιπωρειες να σου στειλω τα χρηματα πισω να μου στειλεις την καρτα,να την πουλησω σε αλλον, η πουλα την εσυ εκτος και αν εχεις βλεψεις για αλλαγη οθονης η συστηματος..οποτε τοτε κανε οτι χρειαζεται αναβαθμιση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigPan Μάρτιος 23, 2012 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 Ναι, δεν διαφωνώ, δεν το είπα για να τονίσω το τροφοδοτικό, αλλά το ότι στο (ας πούμε) πάρομοιο σύστημα μου δεν υπήρξε θέμα ασυμβατότητας. Και στους δύο οι mobo είναι Asus και στους δύο οι gpu είναι Sapphire. Η διαφορά στις μητρικές μας είναι το CF που παίζει στο δικό του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzi Μάρτιος 23, 2012 Author #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 Το "(ας πούμε)" είναι που δημιουργεί τις ασυμβατότητες. Το κόλπο είναι να κάνει κάτι η Asus, που δε τη βλέπω και πολύ χαρούμενη αν και απάντησε ότι το ξέρει.Πάνο σ' ευχαριστώ, αλλά δε φταις για το δικό μου πρόβλημα, η κάρτα δουλεύει μια χαρά. Κοιτάω μήπως βρω mb ΑΜ2+ που να μην είναι και της πλάκας. Από τη Μ3Α79-Τ δεν έχω κανένα παράπονο και είναι μάλλον σίγουρο ότι με άλλες 6970 θα δουλεύει μια χαρά.Δοκίμασα και έβγαλα τα φισακια που στέλνουν τα usb και τον ήχο της πρόσοψης μη πως και γίνει τπτ, αλλά και βέβαια δεν έγινε κάτι. Έβγαλα και ολα τα usb από πίσω και έβαλα πληκτρολόγιο παλιό, τπτ. Άλλαξα και τις μνήμες, τπτ.Update Sapphire: Τα θέματα ασυμβατότητας πρέπει να λύνονται από τους κατασκευαστές της mb. Ζητείστε καινούργιο bios. (το ότι μπορεί να φταίει η κάρτα τους, ούτε που τους περνάει από το μυαλό. Πετάμε το μπαλάκι. Τουλάχιστον δε τους παίρνει μέρες για να απαντήσουν. Όλες οι ερωτήσεις απαντήθηκαν την επόμενη μέρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzi Μάρτιος 23, 2012 Author #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 [MENTION=4019]BigPan[/MENTION]Μόλις είδα ότι έχουμε ακριβώς την ίδια 6970. Σκέφτομαι να παίξω κανένα Τζόκερ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzi Μάρτιος 27, 2012 Author #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Update Asus: 80044κτλ αναμονη (με μπετοβεν παρακαλω - αν και δεν ήταν η εισαγωγη της 7ης όπως αποδειχθηκε ότι θα έπρεπε). Ευγενεστατος, αν και μαλλον κουρασμενος, κύριος. Του λέω το πρόβλημα, προτείνει μερικές απο τις γνωστές λύσεις αν και το κάνει με κρυα καρδιά γιατι τοχει ξαναδει το έργο, και: " Λυπάμαι δεν μπορουμε να κανουμε κατι, υπάρχει ασυμβατότητα. Μπορεί κάποτε να βγάλει καινουργιο bios η asus που να τη λύνει" Μπορεί κάποτε να πάρω και γω σύνταξη.... Οπότε αν κάποιος έχει στην άκρη καμμια ΑΜ2+ και δεν ήξερε τι να τη κάνει , του προσφέρεται άμεση και ριζική λύση, και τη ΔΕΗ θα τσοντάρει να πληρώσει και γω θα κάνω τη δουλειά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzi Απρίλιος 1, 2012 Author #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Αλλάχτηκε η mb με μια AsRock και όλα παίζουν μια χαρά. Long live ASUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.