Jump to content

Τρίλλημα !!!

pmakr1416003456

Recommended Posts

Έχω μια 24" W2443T LG TN...

Σκέφτομαι να την αλλάξω. Είμαι αναμεσα σε μια philips 27" LED Non IPS - Philips E-Line 273E3LHSB 27¨ Wide LED

Σε μια Dell U2412M Ultrasharp 24¨ Wide LED (Rev.A04)

ΑΛΛΑ

Πήγα στο πλαίσιο και είδα στημένες οθόνες-τηλεοράσεις.

παρατήρησα ότι οι 32" Full HD τηλεοράσεις (με τρώει ο κ*λος μου!!! γιατι χωράνε στο γραφείο μου), αν και δεν ειναι IPS οσο και να τις εβλεπα απο χαμηλά δεν μαυριζαν. Και εχουν ιδια τιμή με τις 27" LED non IPS για pc. Χρησιμοποιώ d-sub λογω του kvm. To θέμα είναι αν πάρω 32" μηπως το παρακάνω και ναι μεν για τηλεοραση απο απόσταση που ειναι το κρεβατι μου θα ειναι μια χαρα, αλλά για το pc που κάθομε περιπου 60 εκατοστα μακρυα απο την οθόνη θα ειναι κουραστική; Τι λέτε; Έχει δοκιμασει κανεις κάτι τέτοιο; http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-32LV3550-LED-TV-32-32LV3550.htm

Τι μου προτείνετε;

για χρηση desktop σε pc δεν θα στο προτεινα με τπτ

ο λογος?

γιατι ενω για ταινιες και TV ειναι χρυσες και αγιες οταν ομος την ειχεις στη μαπα σου στα 60cm

ειναι χαλια μαυρα!!!

για χρηση desktop σε pc δεν θα στο προτεινα με τπτ

ο λογος?

γιατι ενω για ταινιες και TV ειναι χρυσες και αγιες οταν ομος την ειχεις στη μαπα σου στα 60cm

ειναι χαλια μαυρα!!!

εγω παντως που εχω 32" δεν με εχει κουρασει καθολου σε net κτλ! ισα ισα που δουλευω πιο ανετα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.