redbighunter Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2012 θελει κανεις τιποτα απο το performance-pcs? Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάρτιος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 Ενημερωτικά, αν παραγγείλετε μη βάλετε το option με τα χαμηλότερα μεταφορικά. Η τελευταία μου παραγγελία δεν ήρθε ποτέ και δεν δέχτηκαν να την αντικαταστήσουν, παρόλο που, καλή τη πίστει, δεν είχα κάνει Paypal claim και περίμενα, όπως μου ειπαν "1-2 μήνες". Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 17, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 Ενημερωτικά, αν παραγγείλετε μη βάλετε το option με τα χαμηλότερα μεταφορικά. Η τελευταία μου παραγγελία δεν ήρθε ποτέ και δεν δέχτηκαν να την αντικαταστήσουν, παρόλο που, καλή τη πίστει, δεν είχα κάνει Paypal claim και περίμενα, όπως μου ειπαν "1-2 μήνες".What is καλη την πιστη;Δεν ηρθε = claim Item Not Received Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάρτιος 17, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 What is καλη την πιστη;Δεν ηρθε = claim Item Not ReceivedΚαλή τη πίστει = In good faith aka θεωρούσα ότι είχα να κάνω με σοβαρό μαγαζί, οπότε δεν κινδύνευαν τα χρήματά μου. Που να ξέρω ότι ακόμα και ο τελευταίος Κινέζος πωλητής του eBay έχει σωστότερη πολιτική σε αυτό το κομμάτι.Κατηγόρησαν δε τα ΕΛΤΑ και ανέφεραν ότι έχουν πολλά χαμένα πακέτα από Ελλάδα. Τους ενημέρωσα ότι στο μεσοδιάστημα είχα βάλει 16 διαφορετικές παραγγελίες και όλες έφτασαν χωρίς πρόβλημα.Και, εν τω μεταξύ, να χτυπήσω ξύλο, αλλά τόσα χρόνια - σε άπειρες παραγγελίες - έχω χάσει πακέτο μόνο μία φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 17, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 παντως εγω οσες φορες εχω ριξει παραγγελια απο εκει... παντα ερχονται στον προορισμο τους! εχει και tracking number και ανα πασα στιγμη βλεπεις που ειναι το δεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάρτιος 18, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2012 +1 και απο εμενα κανενα προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Μάρτιος 18, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2012 Φίλε μου είμαι από Αθήνα και ενδιαφέρομαι για αρκετά μικροπραγματάκια (fan grills κτλ).Πως μπορώ να σου στείλω τι θέλω, και πως θα γίνει η συναλλαγή??? Φαντάζομαι θα θες κάποια προκαταβολή, τι γίνεται με τα μεταφορικά??? Η συνάντηση είναι εύκολη όποιο Σαββατοκύριακο θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάρτιος 18, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2012 Ναι, χαίρω πολύ, κι εγώ είχα αγοράσει χωρίς κανένα πρόβλημα από αυτούς στο παρελθόν. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν προκύψει το πρόβλημα. Εκεί φαίνονται οι σοβαρές εταιρείες. Από ένα ποσό και πάνω σου κάνει upgrade αυτόματα την παραγγελία στο ακριβό service, με tracking κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 19, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 Φίλε μου είμαι από Αθήνα και ενδιαφέρομαι για αρκετά μικροπραγματάκια (fan grills κτλ).Πως μπορώ να σου στείλω τι θέλω, και πως θα γίνει η συναλλαγή??? Φαντάζομαι θα θες κάποια προκαταβολή, τι γίνεται με τα μεταφορικά??? Η συνάντηση είναι εύκολη όποιο Σαββατοκύριακο θες. στηλε μου με pm τα λινκ και τις ποσοτητες των πραγματων που θες και μιλαμε για τα υπολοιπα!:mobile1: Ναι, χαίρω πολύ, κι εγώ είχα αγοράσει χωρίς κανένα πρόβλημα από αυτούς στο παρελθόν. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν προκύψει το πρόβλημα. Εκεί φαίνονται οι σοβαρές εταιρείες. Από ένα ποσό και πάνω σου κάνει upgrade αυτόματα την παραγγελία στο ακριβό service, με tracking κλπ. απο τι ποσο? γιατι εμενα με 800 δολλαρια παραγγελια δεν μου εκανε τιποτε παραπανω παρα μονο οτι του ειχα πει εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 19, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 μεχρι τις 23 μαρτιου εχει προσφορες σε αρκετα προιοντα λογω καποιας γιορτης! (pattie's day) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάρτιος 19, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 απο τι ποσο? γιατι εμενα με 800 δολλαρια παραγγελια δεν μου εκανε τιποτε παραπανω παρα μονο οτι του ειχα πει εγω!Από ~$30 και πάνω δε σου εμφανίζει την οικονομικότερη επιλογή shipping και καταλήγεις να πληρώνεις $37 μεταφορικά για προϊόντα των $30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 19, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 Από ~$30 και πάνω δε σου εμφανίζει την οικονομικότερη επιλογή shipping και καταλήγεις να πληρώνεις $37 μεταφορικά για προϊόντα των $30.Όντως και είναι τραγικό. Εγώ κοίταγα για παραγγελία 80$ και ήθελε 47$ μεταφορικά. Βρε άντε γειααα.Πάντως με ενδιαφέρουν και εμένα κάτι ψιλο πραγματάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 19, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 Από ~$30 και πάνω δε σου εμφανίζει την οικονομικότερη επιλογή shipping και καταλήγεις να πληρώνεις $37 μεταφορικά για προϊόντα των $30.μα εννοειται οτι δεν αξιζει να παρεις κατι απο Αμερικα με αυτα τα μεταφορικα! γι'αυτο και παντα ρωταω αν θελει και κανεις αλλος ωστε να εθουν τα μεταφορικα σε λογικα επιπεδα για τον καθενα μας! παντως οποιος ενδιαφερεται το μονο που χρειαζεται ειναι να μου στηλει τα λινκ απο τα προιοντα που θελει και τις ποσοτητες που θελει για να τα βαλω ολα μαζι, γιατι αλλιως δεν μπορω να υπολογισω τα τελικα μεταφορικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Μάρτιος 29, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2012 Δεν το κανετε καλυτερα amazon ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.