x@nD3R Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2004 Παιδιά είχα το pc μου ανοικτό και προσπαθούσα να μπω στο ίντερνετ και ο ******* ο κολλητός μου έβγαλε το εσωτερικό μόντεμ!!!!! Το πισι έσβησε και όταν πήγα να το ανοίξω, άνοιγε αλλά η οθόνη έμενε σβηστή. Μετα από λίγα sec ακουγόταν ένα τικ και τρεμόπαιζε το φωτάκι της motherboard και η volcano γύριζε ελάχιστα. ΤΙ ΕΙΝΑΙ???? helppppppp Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Αν τράβηξε το pci modem εν ώρα λειτουργίας του υπολογιστή, μπορεί να κάηκε από μητρική μέχρι ένας θεός ξέρει τι.Γνώμη μου, ξήλωσε όλα τα εξαρτήματα από πάνω, δοκίμασε τα ένα-ένα σε άλλο pc για να δεις τι έμεινε ζωντανό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 16, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 μόνο επεξεργαστη και κάρτα γραφικών έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 16, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 ’μα πάω την motherboard στο πλαίσιο και τους πώ οτι την ώρα που έπαιζα το pc έκλεισε και μετα δεν ξαναάνοιξε λέτε να μου την αλλάξουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 16, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Αν δεν έχει σημάδια κακοποίησης, υποθέτω πως ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 16, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Μακάρι να μου την αλλάξουνε. Δεν πειράζει που θα πώ ενα ψεμματάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 16, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από x@nD3R Μακάρι να μου την αλλάξουνε. Δεν πειράζει που θα πώ ενα ψεμματάκι Χεχε, εσένα ή το πλαίσιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 16, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 χαχαχα. RootX υπάρχει περίπτωση να έχει καεί ο athlonakos μου??? Τι να τους πώ οτι έπαθα για να μην καρφωθώ οτι λέω ψέμματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 16, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Αυτό δεν το γνωρίζω, δεν είναι στάνταρ το τι μπορεί να την "ακούσει" από τέτοια ιστορία...Μόνο δοκιμάζοντάς τα σε άλλη μητρική θα μάθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 16, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Ρε σεις γιατί δεν ανοίγετε ένα chat? θα είναι πιο καλό :PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 16, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από x@nD3R Ρε σεις γιατί δεν ανοίγετε ένα chat? θα είναι πιο καλό :PP Και να ανοίξουμε, δεν σε βλέπω να μπαίνεις για πολύ.... μία φορά να σε επισκεφθεί ο κολλητός σου και...... :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 16, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 axaxaxaxaxa. Καλο καλοοοο. Δεν ξαναπατάει στο δωμάτιο μου! καινούριο pc και το κατέστρεψε ο λαλακας! Φοβάμαι μην καρφωθώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 16, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Αγχος, πολύ αγχος!! Θα περάσω κατά τις 6 σήμερα να δώ τι θα γίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιούλιος 16, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Ακριβος το ιδιο εχω παθει και εγω μονο που το πισι ηταν κλειστο αλλα δεν ειχα κλεισει το τροφοδοτικο απο το διακοπτακι. Το αποτελεσμα ηταν να με τιναξει λιγο το μοντεμ και εν τελει η μητρικη να μην ανοιγει. Μετα απο πολλη παιδεμα αποφασισα να την παω πισω για RMA την δινω να την τεσταρουν και η μητρικη ηταν οκ τελικα!!!!!! καποιο κολλημα φενεται θα ειχε φαει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 16, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Εμένα με η χωρις το μόντεμ πάνω δεν ανοίγει! έκανα και clear cmos αλλά τζίφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 16, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Πήγα στο πλαίσιο και σε 3 λεπτά μου άλλαξαν mobo χωρίς δεύτερη κουβέντα. Πολυ καλλόι άνθρωποι!! :P:P:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 16, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Παιδιά ο 2500 που αγόρασα πρέπει να είναι barton ή κάτι άλλο? Πάνω από 2100 γιατί δεν πάει?? Μήπως πρέπει να αλλάξω το ρεύμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Ιούλιος 17, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2004 σσσσσσσσσ παιδιά είμαι υπάλληλος του πλαισιο. Μη το ξεφτιλιζεται έτσι. Είπαμε αλλα ,,...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.