Jump to content

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! :(

x@nD3R

Recommended Posts

Παιδιά είχα το pc μου ανοικτό και προσπαθούσα να μπω στο ίντερνετ και ο ******* ο κολλητός μου έβγαλε το εσωτερικό μόντεμ!!!!! Το πισι έσβησε και όταν πήγα να το ανοίξω, άνοιγε αλλά η οθόνη έμενε σβηστή. Μετα από λίγα sec ακουγόταν ένα τικ και τρεμόπαιζε το φωτάκι της motherboard και η volcano γύριζε ελάχιστα. ΤΙ ΕΙΝΑΙ???? helppppppp

Αν τράβηξε το pci modem εν ώρα λειτουργίας του υπολογιστή, μπορεί να κάηκε από μητρική μέχρι ένας θεός ξέρει τι.

Γνώμη μου, ξήλωσε όλα τα εξαρτήματα από πάνω, δοκίμασε τα ένα-ένα σε άλλο pc για να δεις τι έμεινε ζωντανό.

Αρχική απάντηση από x@nD3R

Ρε σεις γιατί δεν ανοίγετε ένα chat? θα είναι πιο καλό :PP

Και να ανοίξουμε, δεν σε βλέπω να μπαίνεις για πολύ.... μία φορά να σε επισκεφθεί ο κολλητός σου και...... :p:P:P

Ακριβος το ιδιο εχω παθει και εγω μονο που το πισι ηταν κλειστο αλλα δεν ειχα κλεισει το τροφοδοτικο απο το διακοπτακι. Το αποτελεσμα ηταν να με τιναξει λιγο το μοντεμ και εν τελει η μητρικη να μην ανοιγει. Μετα απο πολλη παιδεμα αποφασισα να την παω πισω για RMA την δινω να την τεσταρουν και η μητρικη ηταν οκ τελικα!!!!!! καποιο κολλημα φενεται θα ειχε φαει.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.