Dolly Μάρτιος 22, 2012 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2012 Ναι Σωτήρη, Και εξηγώ. 1ο έτος, αν ξεκινήσεις δουλειά, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μέρα πλην της 1/3 ή 1/4 (δεν θυμάμαι) που ξεκινάει το έτος το οικονομικό, θα παίρνεις πιο πολλά τον μήνα, Η στο τέλος θα πάρεις επιστροφή!Γενικά αν κάτι γίνεται εδώ ειναι να παίρνεις επιστροφή η τίποτα.Αυτό απο εμπειρία μου.Πχ. αν μέσα στο έτος ΔΕΝ πάρω τίποτα που να έχει σχέση με φορολογική απαλλαγή, δεν θα παρω τίποτα, και οτι πληρωσω ειναι.Αν πχ πάρω ποδήλατο με το Cycle to work scheme, και δώσω πχ 1000 λίρες, θα πάρω επιστροφή γιατι το 1000άρικο αυτο ειναι απαλλαγή.Εσυ τώρα Σωτήρη πας για επιστροφή!Ρε τι να λέμε τι κράτος είναι.Εγώ επέστρεψα Αυγουστο του '11 για δουλειά πάλι και είχα φύγει το 2007. και είδαν πως άρχισα πάλι να πληρώνω φόρο και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ μου έσκασε στο σπίτι επιστροφή φόρου απο το 2006-2007, 953 λίρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 22, 2012 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2012 Μιας και βλέπω τα ξέρεις, για πες τι απαλλαγές παίζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 22, 2012 Author #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2012 Eπιδοτηση για ποδηλατο;; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!! :dance3::dance3:Κλεισθενη, οποτε μπορεις απαντησε μου σε αυτα εδω και περιμενω και ενα πμ μολις βρεις τα λινκΚατι ακομα για οποιον ξερει.Το συστημα υγειας πως ειναι; χρειαζεται ιδιωτικη ασφαλεια ή αυτη του κρατους ειναι καλη; Μεταφορες χρηματων απο εδω πως συμφερει να κανουμε; μεσω τραπεζης ή τα παιρνουμε και τα αλλαζουμε εκει; Αν μετα χρειαστει να στειλουμε ή να μας στειλουν απο και προς Ελλαδα;Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 29, 2012 Author #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Bump!:fun:Κατι ακομα για οποιον ξερει.Το συστημα υγειας πως ειναι; χρειαζεται ιδιωτικη ασφαλεια ή αυτη του κρατους ειναι καλη; Μεταφορες χρηματων απο εδω πως συμφερει να κανουμε; μεσω τραπεζης ή τα παιρνουμε και τα αλλαζουμε εκει; Αν μετα χρειαστει να στειλουμε ή να μας στειλουν απο και προς Ελλαδα;Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 30, 2012 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Το κρατικο συστημα υγειας ειναι καταπληκτικο. Εχει τυχει και εχω κανει εισαγωγη για καποιο μικρο θεματακι. Ακομα και σε θαλαμο με αλλους 2, ειμουν ανετος, ειναι καθαροτατα και φυσικα ανθρωπινα ! ΚΑΜΙΑ σχεση με το μπουρδελ0 μας. Μην το φοβηθεις καν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 30, 2012 Author #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Νice!Πρεπει να ψαχτω λιγο βεβαια γιατι πληρωνει χρονια η μανα μου μια ιδιωτικη εδω Ελλαδα, να δω αν δεν χρειαζεται να την κοψω. Μ αυτην εκανα laser στα ματια περσυ τσαμπε τελειως.:nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Νοέμβριος 3, 2012 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2012 Η συμβουλή μου προς όποιον θέλει να πάει έξω είναι αρχικά να επικεντρωθεί στην αναζήτησης δουλειάς, σπιτιού και ασφάλισης.Τηλεοράσεις, και άλλες ανέσεις που δεν είναι απαραίτητες αφήστε τες για εκεί γιατί χάνετε πολύτιμο χρόνο από το τα 3 βασικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 3, 2012 Author #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2012 Εχουμε καμια μεταφορικη/φορτηγο με λογικες τιμες;Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2edit:απανταω στον εαυτο μουhttp://www.thelab.gr/off-topic/metaforiki-me-logikes-times-gia-agglia-109134.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 8, 2012 Author #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Εκτος απο πτυχιο σχολης, ποιο αλλο εγγραφο θα ηταν καλο να μεταφρασω;Αυριο παω και για διαβατηριο, αν και δεν ειναι απαραιτητο, αλλα καλο ειναι να υπαρχει μου ειπαν.Το Lower που ειχα παρει μικρος, να παω να το κανω κανενα γνησιο αντιγραφο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 8, 2012 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Lower οχι αγόρι, αν κάπου χρειαστεί να αποδείξεις πως ξέρεις Αγγλικά, θα σου πούν να δώσεις το IELTS. Οπότε αυτό στα φρύδια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 21, 2012 Author #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 -Σπιτι βρεθηκε! -Αναχωρηση 01/Jan/2013 -Διαβατηριο εβγαλα -Πτυχιο θα μεταφρασω σε δικηγορο γιατι η μεταφραστικη υπηρεσια του υπουργειου εξωτερικων δεν λειτουργει γιατι εχουν απωλησει τους υπαλληλους. -Εκανα και ανοσολογικες εξετασεις για παν ενδεχομενο, μηπως ζητησουν απο κει. -Τωρα ψαχνω να γραψω καμια συστατικη για να μου την υπογραψουν 2 καθηγητες μου. Εχει κανεις ιδεα πανω σ αυτο; ή να ψαξω για samples? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 21, 2012 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 Καλή τύχη να έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 21, 2012 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 Kαλη τυχη Φανη σε ολα ! ΥΓ: Τις μνημες ρεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 21, 2012 Author #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 Thnx παιδες!!Γιαννη βρηκες κανεναν για το κουτι ή μονο λογια εισαι;Btw εχω βρει μεταφορικη για οθονη-ηχεια-υπολογιστη με 80-90€Eδω μου ειχαν κανει προσφορες μονο για οθονη-ηχειαΜεταφορά: Mεταφορα (Γαλατσι -> Manchester) - ΔέματαΑυτος ειναι ο μεταφορεαςΜεταφορές μετακομίσεις ClicknmoveWelcome PageKαι εδω που νομιζω εχει αγορασμενα likehttps://www.facebook.com/asterastransport?fref=tsΑλλα δεν ξερω, το ψιλοφοβαμαι μην τα κανω δωρο στον κυριο Τακη αντι να μου παραδωθουν στο Μαντσεστερ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 16, 2012 Author #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] [MENTION=1085]sotiris[/MENTION]Ξερετε αν πρεπει να δηλωσουμε στη ΔΟΥ οτι φευγουμε εξωτερικο;Χαράτσι σε όλους τους κατοίκους του εξωτερικού | φορολογικα , ερευνες | Ημερησία Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 16, 2012 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Νομίζω πως ναι, θα κοιτάξω να το κάνω τώρα τα Χριστούγεννα γιατί δεν τό 'χω κάνει και μου ήρθε τεκμήριο (για το αυτοκίνητο). Επίσης έτσι δεν έχεις τεκμήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 16, 2012 Author #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Επισης, ξερεις αν χρειαζεται να παω να μεταφρασω πιστοποιητικό γεννησης και ποινικου μητρωου; Εχει κλεισει και η μεταφραστικη υπηρεσια του Υπ. Εξωτερικων και για το πτυχιο εσκασα 25€ σε δικηγορο και δεν ξερω αν μου το εφτιαξε σωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 17, 2012 #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Κάτι μού 'παν ότι ξανάνοιξε η μεταφραστική. Εγώ πάντως πιστοποιητικό γεννήσεως δεν έχω μεταφράσει, ούτε ποινικό μητρώο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 17, 2012 Author #59 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Κάτι μού 'παν ότι ξανάνοιξε η μεταφραστική. Εγώ πάντως πιστοποιητικό γεννήσεως δεν έχω μεταφράσει, ούτε ποινικό μητρώο.Ωραια, θα το τσεκαρω σε λιγες ωρες. Αν κ την προγουμενη φορα που πηρα τηλ στο υπεξ μου ειπαν να παω κ τελικα δεν δουλευαν.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 17, 2012 #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Επισης, ξερεις αν χρειαζεται να παω να μεταφρασω πιστοποιητικό γεννησης και ποινικου μητρωου; Εχει κλεισει και η μεταφραστικη υπηρεσια του Υπ. Εξωτερικων και για το πτυχιο εσκασα 25€ σε δικηγορο και δεν ξερω αν μου το εφτιαξε σωστα.ηθελες επισημη μεταφραση απο Αγγλικα Ελληνικα η το αντιθετο? Βασει του κωδικα δικηγορων ο ελληνας δικηγορος μπορει να κανει μονο το πρωτο, δεν το πολυεψαξα αν υπαρχει ειδικη διαταξη που επιτρεπει και το αντιθετο, αλλα δεν ξερω κατα ποσον το αγγλικο δικαιο δεχεται ως αποδεικτικο την μεταφραση απο ελληνα δικηγορου... Εκτος αν τοχουν ρυθμισει με διακρατικη συμφωνια. Αυτο για δικηγορο στο ειπε εγκυρα καποιος υπαλληλος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.