ChiSeL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2012 Καλησπερα σε ολους. Αν και γραφω πρωτη φορα παρακολουθω το forum αρκετο καιρο και ειναι super! Στο θεμα μας τωρα...Θελω να βαλω υδροψυξη στο συστημα της υπογραφης και πιο συγκεκριμενα στη cpu τωρα και στη gpu αργοτερα.Ειχα ομως αγορασει το Τhermaltake BigWater 735 και θελω να χρησημοποιησω οτι μπορω απο αυτο για να ριξω το κοστος.Η αντλια και το reservoir ειναι σε καλη κατασταση το ψυγειο παλι..οχιΜπορω με αυτη την αντλια να κανω τη δουλεια μου προσωρινα και αργοτερα μαζι με το block της γραφικων να την αλλαξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάρτιος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 Καλησπερα σε ολους.Αν και γραφω πρωτη φορα παρακολουθω το forum αρκετο καιρο και ειναι super! Στο θεμα μας τωρα...Θελω να βαλω υδροψυξη στο συστημα της υπογραφης και πιο συγκεκριμενα στη cpu τωρα και στη gpu αργοτερα.Ειχα ομως αγορασει το Τhermaltake BigWater 735 και θελω να χρησημοποιησω οτι μπορω απο αυτο για να ριξω το κοστος.Η αντλια και το reservoir ειναι σε καλη κατασταση το ψυγειο παλι..οχιΜπορω με αυτη την αντλια να κανω τη δουλεια μου προσωρινα και αργοτερα μαζι με το block της γραφικων να την αλλαξω? Ποσα λεφτα θες να δωσεις ?ξες τι σπειρωμα εχουν πανω τα πραγματα για τα ρακορ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiSeL Μάρτιος 17, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 Ποσα λεφτα θες να δωσεις ?ξες τι σπειρωμα εχουν πανω τα πραγματα για τα ρακορ ?Ξεχασα το πιο σημαντικο!Υπολογιζα γθρω στα 80ευρω για το block Και το ψυγειο για να φτασω στα 100 με τα ρακορακια και τους σωληνες.Μπορω να παρω ομως κατι αξιολογο ή πρεπει να δωσω περισσοτερα χρηματα?Για τα ρακορ θα ανεβασω μια photo μετα που θα παω στο σπιτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάρτιος 17, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικήςeworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικήςeworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικήςeworld.com.gr Ο κόσμος της ΠληροφορικήςΜε αυτα πιστευω να εισια κομπλε τωρα δεν ξερω αν το σπειρωμα των ρακορ σου ειναι G1/4 η G3/8 Aργοτερα αν βαλεις και καρτα γραφικων στο κυκλωμα ισως θα εβαζα και ενα μονο ψυγειο στον πισω ανεμηστηραΑλλιως αναλογα τους δισκους που εχεις μπορεις αν δεις για 180/200mm ψυγειο(180mm , 200mm) αναλογα το πιο χωραει μπροστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiSeL Μάρτιος 17, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικήςeworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικήςeworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικήςeworld.com.gr Ο κόσμος της ΠληροφορικήςΜε αυτα πιστευω να εισια κομπλε τωρα δεν ξερω αν το σπειρωμα των ρακορ σου ειναι G1/4 η G3/8 Aργοτερα αν βαλεις και καρτα γραφικων στο κυκλωμα ισως θα εβαζα και ενα μονο ψυγειο στον πισω ανεμηστηραΑλλιως αναλογα τους δισκους που εχεις μπορεις αν δεις για 180/200mm ψυγειο(180mm , 200mm) αναλογα το πιο χωραει μπροσταΤο σπειρωμα ειναι G3/8 τελικα.Τα πραγματα ομως που μου εδειξες ειναι G1/4 απ'οτι ειδα.Μπορω να τα συνδιασω?Επισης το block που μου εστειλες δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο...Τι λες για αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάρτιος 17, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 Το σπειρωμα ειναι G3/8 τελικα.Τα πραγματα ομως που μου εδειξες ειναι G1/4 απ'οτι ειδα.Μπορω να τα συνδιασω?Επισης το block που μου εστειλες δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο...Τι λες για αυτο?Mια χαρα θα εισαι και με αυτο το Block Στα ρακορ τωρα δεν νομιζω να εχεις θεμα , αν εχεις 3/8 σωληνα (10mm ID/13mm OD) τοτε κρατας αυτα που εχεις και περνεις τα νεα μονο αν ομως ειναι μικροτερη η μεγαλυτερη διατομη ο σωληνας τοτε αν τα θες απο ελληνικο καταστημα ισως εχεις ενα θεματακι να βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.