xtrmsnpr Οκτώβριος 19, 2012 #82 Οκτώβριος 19, 2012 Παίδες..πώς σας λένε στο steam;Να παίζουμε καμιά φορά..Θα με βρείτε με το xtrmsnpr
Billys Οκτώβριος 21, 2012 #83 Οκτώβριος 21, 2012 Μου εκανε προταση η McLaren(για την 2η χρονια),3 αγωνες πριν το τελος του πρωταθληματος ...αφου δηλωσα οτι ο Hamilton ειναι ο κυριος αντιπαλος μου..
papajim Οκτώβριος 21, 2012 #84 Οκτώβριος 21, 2012 ^Και σε μένα το ίδιο έγινε. Βέβαια από Toro Roso πήγα Mercendes στη μέση της χρονιάς περίπου.Στο 90+% των αγόνων που έχω παίξει βρέχει. Συμβαίνει και σε σας;
Billys Οκτώβριος 21, 2012 #85 Οκτώβριος 21, 2012 Και σε μενα βρεχει αλλα οχι σε τετοιο ποσοστο..αντε να εχει βρεξει στους μισους αγωνες το πολυ.Αυτο που εχω παρατηρησει σε σχεση με το f1 2011,ειναι οτι πεταει κωλο πιο ευκολα στις στροφες..(traction control on)..το παρατηρησατε και εσεις?Στους τελευταιους αγωνες χρησιμοποιω setup, optimized για καθε πιστα που βρισκω στο net..νομιζω ειδα μια μικρη βελτιωση.
xtrmsnpr Οκτώβριος 21, 2012 #86 Οκτώβριος 21, 2012 Παίδες το weather bug συνεχίζεται αδιάκοπα.. Δεν γίνεται να βλέπεις ήλιο,χαρά θεού 0% πιθανότητες για βροχή και να βγαίνεις στην πίστα και να βρέχει... Και μόλις πιάσει και ρίχνει καρεκλοπόδαρα,να μπένεις να βάζεις wet και τα AI cars να μένουν έξω με τα prime/option και να μην αναβοσβήνει και το πίσω φως τους ..Και να έχεις το radio να σου λέει,να μπεις στα pit να βάλεις τα option επειδή χάνεις χρόνο.. ή να πιάνει να βρέχει πάλι με ότι είπα πριν,και να μπαίνεις να αλλάξεις λάστιχα σε βρόχινα,και το αμάξι να μην σε ακούει..Δηλαδή,έκανα αγώνα με κατεγίδα,έκανα το λάθος να αλλάξω σε wet,και το αυτοκίνητο,σπίνιαρε σα τρελό,και για δοκιμή πήγα πάλι pit-stop και έβαλα option και το αμάξι,βράχος!Τρελό κράτημα,όύτε τεκακε ούτε τίποτα....λέω δεν μπορεί κάθε φορά,να μαντεύω πως είναι να παίξω. My Bug list - Codemasters Forums δεν παίζεται στο steam εσείς;
fatalara Οκτώβριος 21, 2012 #87 Οκτώβριος 21, 2012 Και σε μενα βρεχει αλλα οχι σε τετοιο ποσοστο..αντε να εχει βρεξει στους μισους αγωνες το πολυ.Αυτο που εχω παρατηρησει σε σχεση με το f1 2011,ειναι οτι πεταει κωλο πιο ευκολα στις στροφες..(traction control on)..το παρατηρησατε και εσεις?Στους τελευταιους αγωνες χρησιμοποιω setup, optimized για καθε πιστα που βρισκω στο net..νομιζω ειδα μια μικρη βελτιωση.Αυτο που παρατηρώ στο δικό μου στυλ οδήγησης ειναι ότι δεν μπορείς να πάρεις στροφή ακαριαία όπως γίνετε στην f1 αν δεν έχεις απόλυτα σωστό balance. Λοκαρουν οι πίσω ρόδες για πλάκα στη μέση της στροφής και αν δεν έχεις τιμονιερα για να το καταλάβεις στην αναδραση, με το λίγο γκάζι που θα δώσεις με τη σκανδάλη του χειριστηριου στην καλύτερη περίπτωση να βγεις με το πλάι και να φιλησεις τη εσωτερική μπάρα. Ειδικά στο Μονακό με Williams εκλαιγα, με 11-11 κλήση στις πτέρυγες το πισω μέρος δεν παταγε κάτω ποτέ. Τι optimized setup, tweak για ταιριάζει σε μένα και τα σχετικά μόλις ακουμπαγες το κερμπ στην πρώτη στροφή γεια σου, ανεβαινεις την ευθεία, τυφλή αριστερή τσίμπημα στο φρένο γκάζι στα μπαμ... Και μπαμ στην εξωτερική, παίρναμε το τούνελ το σικειν και πάμε για τη γρηγορη αριστερή πάλι με τσίμπημα η αφημα του γκάζιου στιγμιαία, αναπηδηση και τετακε. Στην ουγκαρια τώρα αααααααλλο δραμα. Δεν ξέρω αν φταίει το μονοθέσιο που το έχουν κάνει να εχει κακή μηχανική πρόσφυση, πάντως εγω δεν ήθελα και πολύ για unistall το μεσημέρι.
Delijohn Νοέμβριος 7, 2012 #91 Νοέμβριος 7, 2012 Ένα πρόχειρο με ανεβασμένο τον επεξεργαστή μόνο! Όντως είδα διαφορά στα γραφικά! Λιγότερες "θολούρες" σε κάποια σημεία και πιο γρήγορη ροή των frames!
ΛΑΜΠΡΟΣ Νοέμβριος 7, 2012 #92 Νοέμβριος 7, 2012 εμεις παιζουμε online μεσω tunggle και κανουμε ωραιες μαχες.
Billys Νοέμβριος 20, 2012 #93 Νοέμβριος 20, 2012 Πολυ καλη η 2η season που κανω...13 νικες σε 14 αγωνες με McLaren φυσικα..και μολις πηρα το champ απο το gp της Σιγκαπουρης..Κατεβασα και κατι mods με τον μεγαλο Senna και Hakkinen να δω ποτε θα τα περασω..
Delijohn Νοέμβριος 20, 2012 #94 Νοέμβριος 20, 2012 Πολυ καλη η 2η season που κανω...13 νικες σε 14 αγωνες με McLaren φυσικα..και μολις πηρα το champ απο το gp της Σιγκαπουρης..Κατεβασα και κατι mods με τον μεγαλο Senna και Hakkinen να δω ποτε θα τα περασω.. Σε τι επίπεδο δυσκολίας το έχεις; Εγώ παρατηρώ πως μπορώ για πλάκα να πάρω pole πλέον (με red bull) και το μονοθέσιο είναι καμία σχέση με της toro rosso. Κάνω περίπατο. Επίσης αν και είμαι στο 2ο-3ο αγώνα, καλές θέσεις παίρνει ο schumi ενώ στο τελευταίο αγώνα, με φουλ βροχή συνεχώς, αποφάσισαν να μπουν όλοι για λάστιχα από wet σε wet πάλι χωρίς λόγο, και τερμάτησαν μαζί μου στην 3άδα οι 2 marusia.. άκυρο;
Billys Νοέμβριος 20, 2012 #95 Νοέμβριος 20, 2012 Σε τι επίπεδο δυσκολίας το έχεις; Εγώ παρατηρώ πως μπορώ για πλάκα να πάρω pole πλέον (με red bull) και το μονοθέσιο είναι καμία σχέση με της toro rosso. Κάνω περίπατο. Επίσης αν και είμαι στο 2ο-3ο αγώνα, καλές θέσεις παίρνει ο schumi ενώ στο τελευταίο αγώνα, με φουλ βροχή συνεχώς, αποφάσισαν να μπουν όλοι για λάστιχα από wet σε wet πάλι χωρίς λόγο, και τερμάτησαν μαζί μου στην 3άδα οι 2 marusia.. άκυρο; Intermediate με ρεαλιστικα ολα(damage,κλπ)αλλα automatic και traction control στο full.. Απο την νεα χρονια θα ανεβασω επιπεδο. Καλα οτι να ναι,ναι εχει κατι θεματακια το παιχνιδι ειδικα οταν βρεχει με τα λαστιχα..δεν εχω περασει κανενα patch ακομα..12 εχουνε βγει?
Delijohn Νοέμβριος 20, 2012 #96 Νοέμβριος 20, 2012 Intermediate με ρεαλιστικα ολα(damage,κλπ)αλλα automatic και traction control στο full..Απο την νεα χρονια θα ανεβασω επιπεδο.Καλα οτι να ναι,ναι εχει κατι θεματακια το παιχνιδι ειδικα οταν βρεχει με τα λαστιχα..δεν εχω περασει κανενα patch ακομα..12 εχουνε βγει?Εδώ βρήκα μια σύγκριση μα πρέπει να έχει όλα τα βοηθήματα ανοιχτά.. F1 2012 - Difficulty Comparison - YouTubeΕγώ το προσπαθώ στο pro κ μόνο το αυτόματο έχω.. και το φρενάρισμα χωρίς abs είναι εύκολο, αρκεί να μη κρατάς πατημένο το κουμπί. Παίζω με gamepad κι απλά το πατάω-ξεπατάω γρήγορα. Patch ούτε κι εγώ, ντεν ξέρει :whistle2:
Billys Δεκέμβριος 8, 2012 #97 Δεκέμβριος 8, 2012 Μολις περασα το patch 5 και εχασα ολη την καριερα...nice..:suicide:
wolves Δεκέμβριος 8, 2012 Author #98 Δεκέμβριος 8, 2012 Καλα, αυτο το θεμα με τα patch το ειχαν απο f1 2010...
Billys Δεκέμβριος 9, 2012 #99 Δεκέμβριος 9, 2012 Το εσβησα το παιχνιδι και το ξαναπερασα,ειχα κρατησει και backup τα saves οποτε τα ειδε μια χαρα τωρα..εχασα ομως ολα τα mods..:baby:
Zenor Δεκέμβριος 9, 2012 #100 Δεκέμβριος 9, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=VRJirj2XqeE&list]F1 2012 drift in Monaco - YouTube[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.