Jump to content

F1 2012

wolves

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
Εεεεμ.. όχι, δεν υπάρχει επιλογή!

Σε τι δυσκολία το τρέχετε; Είμαι στην toro rosso και το έχω στο intermediate ή στο professional καμιά φορά. Δύσκολο..

Ε τους μ!λ@κ%$ γιατι το βγαλαν?Ουτε interviews εχει..

Toro rosso ειμαι κ γω κ το εχω στο intermediate..εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο πιο δυσκολα τα δοκιμαστικα.

Περασα και κατι mods με ρεαλιστικες διαφημισεις στις πιστες,ρεαλιστικα τιμονια, και μονοθεσια με hd textures.

Τελειωσα τον τριτο αγωνα σημερα κ ειμαι πρωτος με τον Vettel πισω 13 βαθμους..

Παιζω με XBOX 360 pad.

Μπορείς να αλλάξεις κράνος ωρε σεις. ή κατα την διάρκεια ;

Να σας πω την αλήθεια,το θεωρούσα βλακεία,με τους δημοσιογράφους και όλα αυτά,παιδικά πράγματα..

Το μενού μου αρέσει πιο πολύ τώρα.Και το παιχνίδι πιο προσεγμένο!

Τα mods από που;

Και γω με torro roso ξεκίνησα αλλά στο amature το ΑΙ :rofl: .

Να παίξουμε κανά coop πρωτάθλημα.

Ε τους μ!λ@κ%$ γιατι το βγαλαν?Ουτε interviews εχει..

Toro rosso ειμαι κ γω κ το εχω στο intermediate..εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο πιο δυσκολα τα δοκιμαστικα.

Περασα και κατι mods με ρεαλιστικες διαφημισεις στις πιστες,ρεαλιστικα τιμονια, και μονοθεσια με hd textures.

Τελειωσα τον τριτο αγωνα σημερα κ ειμαι πρωτος με τον Vettel πισω 13 βαθμους..

Παιζω με XBOX 360 pad.

Kι εγώ με ένα XBOX 360 like pad παίζω.. όπως είπες τα δοκιμαστικά είναι πιο δύσκολα. Έτσι αν είναι βάζω intermidiate στα δοκιμαστικά και prof στον αγώνα.. δε με νοιάζει να βγω πρώτος, όσο το να νιώθω ότι δεν κερδίζω για πλάκα..

Το παιχνίδι έχει τρελά bug ειδικά σε συνθήκες βροχής. Π.χ. ρίχνεις ξαφνικά 30 sec σε αντιπάλους και μετά από ένα γυρό με τη βροχή στα ίδια επίπεδα, σε φτάνουν σαν να είσαι άσχετος.. μάλιστα ειδικά Καναδά που άλλαζαν οι συνθήκες από full wet (χωρίς προγραμματισμένο pit stop) σε indermediate λάστιχα.. έπαθα πλάκα μέχρι να καταλάβω πως ζητάω τι λάστιχα να μου βάλουν! Τις πρώτες 2 φορές, απλά μπήκα pit και μου έβαλα option :suicide:

Επίσης για όσους τους φαίνεται εύκολο, βγάλτε το abs, το stability control και φυσικά στο realistic σημαίες, rules και ζημιές.

Τι bug ήταν αυτό στην sepang ?

Ο καιρός 100% βροχή..ήλιος παντού και να βρέχει,κάτι ψιχάλες...

Μου λένε από το radio control ότι σε 10λεπτά θα σταματήσει,μπένουν όλα τα μονοθέσια από τον 3ο γύρο να αλλάξουν από intermediate για στεγνά..και μένουν 35'' πίσω..Και κάνω την κούρσα μου,και μου έχουν πει ήδη 3φορές ότι η βροχή σταμάτησε να μπω να αλλάξω λάστιχα (4γύρος/14).Ενώ κάτω να είναι μούσκεμα και να κάνω λίγο σπρέι..Ε λεω ας μπω στον 6ο γύρο..Αλλάζω σε option ελαστικά..και πιάνει ένα πατινάρισμα το αμάξι,σε κάθε στροφή..Και τα βλέπω να μένουν γαλάζια πόση ώρα,κρύα δηλαδή...Κάνω 2 γύρους,και λένε από το κοντρολ,ότι πιάνει βροχή σε 5λεπτά,να μπω να αλλάξω πάλι..Βλέπω δεν μπαίνει κάποιο μονοθέσιο μέσα,συνεχίζω και γω..Βροχή δεν πιάνει ποτέ...

Έχοντας χάσει το πλεονέκτημα των 35+sec,και να είναι στα 8sec πλέον..Και γύρο με το γύρο,ο Kobayashi να κατεβάζει 3sec την φορά.Λόγο ότι είχα μπει τόσο νωρίς,τα λάστιχα είχανε γίνει...Βέβαια μέχρι και τον 12γύρω η πίστα ήταν μες το νερό ακόμα,και όλοι φορούσαμε option λάστιχα:wall: .Τελικά τερμάτισα με 0.400sec διαφορά από τον Kobayashi,και με έσωσε ο massa που ήταν 23ος και του ρίχναμε γύρο,όσο έμεινε ανάμεσα μας.:woot:

---

τον όλον αγώνα τον έκανα restart 2 φορές,γιατί την 1η βγαίνω και μου έλεγε 0% βροχή,και ξεκινάει ο αγώνας και έριχνε καρέκλες,οπότε φορούσα λάθος λάστιχα,λέω που πάω τώρα..Που να ξερα!

Μετά το restart,δίνει τα ίδια και λέω ας βάλω τα βρόχινα .Χαμός από βροχή,ντάλα ήλιος έξω.Όλοι φοράνε option ο μόνο με wet εγω.Ξεκινάνε..1η στροφή,με λίγα χιλιόμετρα,και από pole position στην 20θέση,φεύγω στα παρτέρια.Και όλοι οι άλλοι πάνε μια χαρά.Λέω μας δουλεύει το παιχνίδι.:baby:

Κάνω restart και έγινε ότι έγραψα πιο πάνω..

Ελπίζω να μην το ξανασυναντήσω .

Εγώ δεν έχω δει ποτέ τπτ τέτοιο, γενικά μην ακούτε τι λέει το κοντρόλ και το 100% βροχή σημαίνει ότι θα βρέχει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος. Την ένταση της βροχής την βλέπεις απο το σχέδιο δίπλα στο ποσοστό αν για παράδειγμα εχει σταγόνες ειναι ήπια βροχή αν εχει κάθετες χοντρές γραμμές θα ρίξει καρέκλες. Λάστιχα απο wet σε option βάζετε μόνο όταν δείτε ότι στο δρόμο εχει αρχίσει να φαινετε η αγωνιστική γραμμή και προσοχή στον πρώτο 1.5 γύρο κάντε το χωρίς το kers γτ θα γλιστράει.

Τι bug ήταν αυτό στην sepang ?

Ο καιρός 100% βροχή..ήλιος παντού και να βρέχει,κάτι ψιχάλες...

Μου λένε από το radio control ότι σε 10λεπτά θα σταματήσει,μπένουν όλα τα μονοθέσια από τον 3ο γύρο να αλλάξουν από intermediate για στεγνά..και μένουν 35'' πίσω..Και κάνω την κούρσα μου,και μου έχουν πει ήδη 3φορές ότι η βροχή σταμάτησε να μπω να αλλάξω λάστιχα (4γύρος/14).Ενώ κάτω να είναι μούσκεμα και να κάνω λίγο σπρέι..Ε λεω ας μπω στον 6ο γύρο..Αλλάζω σε option ελαστικά..και πιάνει ένα πατινάρισμα το αμάξι,σε κάθε στροφή..Και τα βλέπω να μένουν γαλάζια πόση ώρα,κρύα δηλαδή...Κάνω 2 γύρους,και λένε από το κοντρολ,ότι πιάνει βροχή σε 5λεπτά,να μπω να αλλάξω πάλι..Βλέπω δεν μπαίνει κάποιο μονοθέσιο μέσα,συνεχίζω και γω..Βροχή δεν πιάνει ποτέ...

Έχοντας χάσει το πλεονέκτημα των 35+sec,και να είναι στα 8sec πλέον..Και γύρο με το γύρο,ο Kobayashi να κατεβάζει 3sec την φορά.Λόγο ότι είχα μπει τόσο νωρίς,τα λάστιχα είχανε γίνει...Βέβαια μέχρι και τον 12γύρω η πίστα ήταν μες το νερό ακόμα,και όλοι φορούσαμε option λάστιχα:wall: .Τελικά τερμάτισα με 0.400sec διαφορά από τον Kobayashi,και με έσωσε ο massa που ήταν 23ος και του ρίχναμε γύρο,όσο έμεινε ανάμεσα μας.:woot:

---

τον όλον αγώνα τον έκανα restart 2 φορές,γιατί την 1η βγαίνω και μου έλεγε 0% βροχή,και ξεκινάει ο αγώνας και έριχνε καρέκλες,οπότε φορούσα λάθος λάστιχα,λέω που πάω τώρα..Που να ξερα!

Μετά το restart,δίνει τα ίδια και λέω ας βάλω τα βρόχινα .Χαμός από βροχή,ντάλα ήλιος έξω.Όλοι φοράνε option ο μόνο με wet εγω.Ξεκινάνε..1η στροφή,με λίγα χιλιόμετρα,και από pole position στην 20θέση,φεύγω στα παρτέρια.Και όλοι οι άλλοι πάνε μια χαρά.Λέω μας δουλεύει το παιχνίδι.:baby:

Κάνω restart και έγινε ότι έγραψα πιο πάνω..

Ελπίζω να μην το ξανασυναντήσω .

Από full wet έβαλες τα option;;; Ε λογικό είναι.. τα indermidiate έπρεπε να αφήσεις.. απορώ πως μπορούσες κι οδηγούσες! :eek:

:rofl:

βρε καρέκλες έριχνε,όταν πρωτοβγήκα,και είπα που πάω να τρέξω τώρα:dance3: ενώ είχε λιακάδα.Και time trial που έκανα,έδειχνε βροχή,είχε ήλιο.Έδινε ήλιο,έριχνε καρέκλες ,λάστιχα έβαζα,το ανάποδο έκαναν :p .Μπείτε να το δείτε.

bugαρισμένη πίστα απλώς..

είπαμε!

(να τρέξουμε κανά coop πρωτάθλημα)

Τώρα που πιάσετε το θέμα της βροχής να ρωτήσω κάτι.

Κλίση αεροτομής την ώρα του αγώνα μπορείς να αλλάξεις;

Αν εννοεις το DRS (rear wing), ναι μπορεις...

Εχει επιλογες για KERS και DRS κατα τη διαρκεια του αγωνα.

Απορια..Ποσα laps παιζετε περιπου?

Αναλόγως τι θα επιλέξεις.. έχει επιλογές από όλο τον αγώνα, μέχρι το 25% νομίζω!

Εγώ καλώς ή κακώς, δεν έχω σκοπό να χαλάω ένα 2ωρο στη τσίτα μη κάνω κάποιο λάθος, για να τρέχω όλο τον αγώνα... :tongue:

Αναλόγως τι θα επιλέξεις.. έχει επιλογές από όλο τον αγώνα, μέχρι το 25% νομίζω!

Εγώ καλώς ή κακώς, δεν έχω σκοπό να χαλάω ένα 2ωρο στη τσίτα μη κάνω κάποιο λάθος, για να τρέχω όλο τον αγώνα... :tongue:

Και εγω μετα το μισαωρο αρχιζω και κρεμαω απο αυτοσυγκεντρωση γι αυτο και πλεον παιζω 18-22 laps max

Απορια..Ποσα laps παιζετε περιπου?

Εγω παιζω με τους λιγοτερους γυρους που γινεται..απο 10 περιπου μεχρι 17-18 αναλογα την πιστα..κατανταει λιγο μονοτονο μετα απο ενα σημειο γιαυτο βαριεμαι..:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.