Jump to content

F1 2012

wolves

Recommended Posts

taso πολυ καλες οι παρατηρησεις σου,αλλα αν το μοντελο οδηγησης ειναι ανιωθο και αναλατο τι να τα κανεις ολα αυτα.

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτο που ηθελα απο το παιχνιδι πιο πολυ!Realistic Cameras στο 2:27 που αλαζει τις καμερες!

Απο αυτα που ειπατε και εγω θα ηθελα να δω Parade lap και τους γερανους να περνουν τα διαλημενα αμαξια!

Παρακολουθωντας το Forum της Codemasters, πολλα ατομα την εστειλαν προτασεις βελτιωσεων για να τις συμπεριλαβει αυτες στο F1 2012 αν γινεται.

Αν θα προλαβει να τις βαλει μεχρι τον Σεπτεμβριο εχει καλως αλλιως θα περιμενουμε για το 2013.:mad:

Λαμπρο οταν το λες ανιωθο τι εννοεις;Αν λες για τον χειρισμο πιστευω οτι θα εχει βελτιωθει.:crazy_pilot:

• 3 weeks later...

Δεν εχω παιξει σχεδον καθολου το 2011,ειχα παιξει αρκετα το 2010 αλλα δεν ειχε πολυ καλη αισθηση με τιμονιερα,εχουμε καμια ιδεα εδω περα αν θα το παν για ψιλοsimulator η arcade...?

• 3 weeks later...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2LvCcmC67lg]F1 2012 - This years game detailed: Young drivers, Texas and more - YouTube[/ame]

• 2 weeks later...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=z-M6JDdnIdM&t=1m4s]Racing Game Reviews: F1 2001 - YouTube[/ame]

άμα δεν το κάνουν έτσι πάλι..τότε θα είναι το ίδιο φαγητό,απλώς ζεσταμένο πάλι..

• 2 weeks later...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6648mhkC0sw&feature=plcp]F1 2012 Gamescom 2012 - Spa - www.xboxracing.de/f1 - 720p - YouTube[/ame]

LOTUS GAMEPLAY!

Tα γραφικα μου φενονται βελιτωμενα!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=sMhy8w_bG6g&feature=plcp]F1 2012 Gamescom 2012 - 1st try (FAIL!) - YouTube[/ame]

Πατισε εξω και επηρεαστικαν τα ελαστικα ΦΟΒΕΡΟ!

Αντε και λιγος ρεαλιζμος!

Εγω εχω να πω τα εξης. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ δεν ειναι δυνατον να βγαινει παιχνιδι το 2011 με μηχανη γραφικων απο το 2006-7 (δεν θυμαμαι ακριβως) χωρις καμια απολυτως βελτιωση, ειτε με ηλιο ειτε χωρις το παιχνιδι φενεται ιδιο. Αλλα ξεχασα αν το κανετε αυτο πως θα το παιξει το χκουτι360 και ο παιχνιδοσταθμος3? Τι θελετε? γερανους να σηκωνουν τα μονοθεσια??? με τι πορους? εδω στο grid2 αφαιρεσαν την camera του οδηγου γτ δεν θα την αντεχαν τα παραπανω μηχανηματα. ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ GAME. Ειπαμε να μην το κανουμε sim αλλα δεν μπορω να βλεπω ατομα να παιρνουν στροφες απ οπου ναναι στη πιστα λες και παιζω NFS. Για τα παιδια που εχουν θεμα γενικα με αισθηση στην τιμονερα, δουλεψτε λιγο στο να σεταρετε τα τιμονια σας. Καπου ειχα ενα λινκ για το πως αλλα δεν μπορω να το βρω:sorry:

Μπα εγω δεν εχω μεγαλο θεμα με τα γραφικα αλλα το οτι οντος το περιοριζουν λογο κονσολων ναι ειναι λιγο γελιο αλλα τι να κανεις ειναι αναγκαστικα αυτα!

οχι φιλε δεν ειναι αναγκαστικα. Να βαλουν το κεφαλι τους κατω και να φτιαξουν το game pc optimised. Αλλες εταιριες που το κανουν οπως πχ bethesda ειναι ηλιθιοι? Αυτος που θελει να κανει δουλεια φενεται.

οχι φιλε δεν ειναι αναγκαστικα. Να βαλουν το κεφαλι τους κατω και να φτιαξουν το game pc optimised. Αλλες εταιριες που το κανουν οπως πχ bethesda ειναι ηλιθιοι? Αυτος που θελει να κανει δουλεια φενεται.

Η bethesda ειναι αυτη με το skyrim σωστα;

Στο ps3 ειδικα, θυμασαι τι εγινε;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν με νοιαζει τι εγινε στο ps3, με νοιαζει οτι δεν εκατσε να κανει τα ιδια στο pc και εβγαλε και hd patch και γενικα κανει οτι μπορει προς το καλυτερο, το παλευει, δεν αφαιρει πραγματα στο pc γτ δεν το σηκωνει το ps3. Υπαρχει ενα παλικαρι εδω σε εμας που εσκασε 1000αρικο για gtx690 και ενα αλλο που ειπε στην προηγουμενη σελιδα για 3 monitor, ε, κυριοι στην codemasters καθηστε κατω, ποτε θα το βγαλετε το game? σεπτεμβριο? οκ εγω σας λεω βγαλτε το τοτε στις κονσολες και καθηστε ενα μηνα καντε τις αλλαγες για pc και παρτε τα 40 ευρω μου. Δεν γουσταρω να βλεπω το ετος 2011 στρετσαρισμενα πικονια στα sidepods του μονοθεσιου την εποχη της unreal engine 2 για παραδειγμα, θα πεσει τρελο κατεβασμα. :mad:

Δεν με νοιαζει τι εγινε στο ps3, με νοιαζει οτι δεν εκατσε να κανει τα ιδια στο pc και εβγαλε και hd patch και γενικα κανει οτι μπορει προς το καλυτερο, το παλευει, δεν αφαιρει πραγματα στο pc γτ δεν το σηκωνει το ps3. Υπαρχει ενα παλικαρι εδω σε εμας που εσκασε 1000αρικο για gtx690 και ενα αλλο που ειπε στην προηγουμενη σελιδα για 3 monitor, ε, κυριοι στην codemasters καθηστε κατω, ποτε θα το βγαλετε το game? σεπτεμβριο? οκ εγω σας λεω βγαλτε το τοτε στις κονσολες και καθηστε ενα μηνα καντε τις αλλαγες για pc και παρτε τα 40 ευρω μου. Δεν γουσταρω να βλεπω το ετος 2011 στρετσαρισμενα πικονια στα sidepods του μονοθεσιου την εποχη της unreal engine 2 για παραδειγμα, θα πεσει τρελο κατεβασμα. :mad:

Και γιατι δε σε νοιαζει τι εκανε στο ps3? Επειδη παιζεις στο pc? Δε παει ετσι…μια εταιρια που ζηταει ενα 50ευρω για ενα παιχνιδι, ειναι υποχρεωμενη να ειναι τελειο στον τεχνικο τομεα. Τελειο ομως….

Αυτη ομως προτιμησε να κυκλοφορησει το παιχνιδι ενω γνωριζε το προβλημα και αντε γεια….τσεπωσε εκατομμυρια και μη τον ειδατε….τα patch αργησε πολυυυυυυυ να τα βγαλει

Και γιατι δε σε νοιαζει τι εκανε στο ps3? Επειδη παιζεις στο pc? Δε παει ετσι…μια εταιρια που ζηταει ενα 50ευρω για ενα παιχνιδι, ειναι υποχρεωμενη να ειναι τελειο στον τεχνικο τομεα. Τελειο ομως….

Αυτη ομως προτιμησε να κυκλοφορησει το παιχνιδι ενω γνωριζε το προβλημα και αντε γεια….τσεπωσε εκατομμυρια και μη τον ειδατε….τα patch αργησε πολυυυυυυυ να τα βγαλει

Το ιδιο πραγμα λεμε. Το θεμα ομως ειναι οτι η bethesda εστω και αργα αντεδρασε ενω η codemasters που εχει την ευκαιρια να βελτιωνει καθε χρονο το game εχει μηδενικη βελτιωση τουλαχιστον για τα 2 πρωτα f1 που εβγαλε. Αν δω τα ιδια και στο 2012 δεν θα χαριστω, θα παω στο κολπο με τους πειρατες. Μια του κλεφτη, 2 του κλεφτη...:stop:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.