Jump to content

Intel Yorkfield Core 2 Q9650 Extreme Quad Core -Yπερχρονισμός (Βοήθεια)

Arxontas

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply
την τροφοδοσία της Thermaltake Frio OCK την έχεις συνδέσει στην μητρική ή κατευθείαν πάνω στο PSU ?

H τροφοδοσία της Thermaltake Frio OCK είναι συνδεδεμένη κατ'ευθείαν πάνω στη μητρική στη θέση CPU FAN.

Οι ανεμιστήρες της Silverstone είναι τα εξής μοντέλα:

3Χ SST-FN121-BL (EXHAUST)

1X SST-AP121 (INTAKE)

Κατά τα άλλα, αυτή τη στιγμή το έχω στα 3.4 GHz και δεν με ενδιαφέρει να το ανεβάσω παραπάνω αφού δοκίμασα τα FPS στο STAR WARS:THE OLD REPUBLIC και έχω 100+ FPS με όλα τις επιλογές στο highest και όλες τις επιλογές λεπτομέρειας στο μέγιστο σε ανάλυση 1920Χ1080 HD. Δηλ, έχω τα ίδια FPS και στα 3.4 και στα 4.2 GHz.

Η διαφορά απο την προηγούμενη μητρική που είχα είναι τεράστια, αφού υπεστήριζε PCI 1.1 ενώ η καινούργια υποστηρίζει PCI 2.0+. Απο δώ νομίζω ότι έρχεται η μεγάλη διαφορά που είδα σε FPS. Με την καινούργια μητρική έχω απο +35 μέχρι +70 FPS (δηλ απο 50+ μέχρι 100+) στις ίδιες συχνότητες και με την ίδια κάρτα και φυσικά στην ίδια ανάλυση και με όλες τις επιλογές στο μάξιμουμ.

Επίσης, η παλιά ΜΟΒΟ που είχα (GA-P35-DS4) ήταν Rev 2.0 και όχι Rev 2.1, και υπεστήριζε FSB μέχρι 1333 όχι μέχρι 1600+ που υποστηρίζει η Rev 2.1. Ετσι, ήταν φυσικό κι επόμενο να μην μπορώ να είμαι σταθερός πάνω απο τα 3.80 GHz. Την λεπτομέρεια αυτή την πρόσεξα όταν την έβγαλα απο το σύστημα για να βάλουμε την καινούργια.

ΣΗΜ: Ο τεχνικός που έκανε την εγκατάσταση απο το MULTIRAMA της Πάτρας διαβάζει αυτό το θέμα οπότε μπορείτε να τον ρωτήσετε κατ'ευθείαν αν έχετε απορίες σχετικά με τα τεχνικά.

Φωτό απο παλιά μητρική μου:

mobod.jpg

Λοιπόν παιδιά, μόλις πήρα το μηχάνημα απο το Multirama της Πάτρας. Τα παιδιά οι τεχνικοί κάνανε εξαιρετικά σπέσιαλ δουλειά. Βάζω φωτό:

Όλα καλά στο μόνο που διαφωνώ είναι αυτό που λες για εξαιρετική δουλειά. Η συναρμολόγηση από τις φώτο είναι πολύ κακής ποιότητας απλά πετάξανε όλα τα υλικά στο κουτί με ένα (πολύ) στοιχειώδες συμμάζεμα......Εγώ είδα τουλάχιστον 10 λάθος σημεία από τις φώτο...

Για επίπεδο multirama καλά είναι βέβαια αλλά μην εντυπωσιάζεσαι, σε τέτοια μαγαζιά οι τεχνικοί δεν έχουνε πιστοποιημένη

γνώση επί του αντικειμένου,

Όλα καλά στο μόνο που διαφωνώ είναι αυτό που λες για εξαιρετική δουλειά. Η συναρμολόγηση από τις φώτο είναι πολύ κακής ποιότητας απλά πετάξανε όλα τα υλικά στο κουτί με ένα (πολύ) στοιχειώδες συμμάζεμα......Εγώ είδα τουλάχιστον 10 λάθος σημεία από τις φώτο...

Για επίπεδο multirama καλά είναι βέβαια αλλά μην εντυπωσιάζεσαι, σε τέτοια μαγαζιά οι τεχνικοί δεν έχουνε πιστοποιημένη

γνώση επί του αντικειμένου,

Ε εντάξει, μια δουλειά είπαμε να κάνουμε, όχι Τέχνη της Αναγέννησης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.