tavliban Μάρτιος 17, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 μαγκες αυτό που έχω εγώ, δεν το ξεπερνάει κανείς...AMSTRAD 1640, ega 16 color monitor, 640KB ram, με 20ΜΒ σκληρό συμπιεσμένο στα 40ΜΒ και ααν θυμάμαι καλά η cpu έπαιζε στα 10Mhz... Θα πετάξω την μπουλντόζα και θα περιμένω απάντηση από το thelab... :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάρτιος 17, 2012 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 Χοχοχο... κρύψε τον amstrad και μείνε με την Μπουλντόζα, καλύτερα να σε ξεφορτώσουν απ'αυτήν Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkate Μάρτιος 25, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2012 καλή φάση!!! άλλα αν γίνετε να μου στέλνετε το παλιό hardware γιατί μου έρχονται κάθε εβδομάδα καμιά δεκαριά με p2 και p3 και ζητάνε να τα κάνω boost για να μπορούν να μπαίνουν στο ίντερνετ... το p4 που αλλάξανε στον μικρο είναι εργαλείο κάτσε καλά :man_in_love: για το άλλο τα σχόλια θα είναι ... πο πο πο... πρέπει να καίει ρεύμα αυτό??? είναι κάτι σαν την επιλογή Μερτσέντες η vivio 600c.c όλοι διαλέγουν το vivio ΕΛΛΑΣ 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάρτιος 25, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2012 Τι boost my pc ρε παιδιά...make me a new pc έπρεπε να λεγόταν. Εγώ, διαβάζοντας pimp my ride για pc, περίμενα φάση a la "κοπρίτης" και φτιάχτηκα...Δε λέω καλή φάση το νέο συστηματάκι, αλλά άλλο πράμα το προσωπικό touch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 25, 2012 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2012 Τι boost my pc ρε παιδιά...make me a new pc έπρεπε να λεγόταν. Εγώ, διαβάζοντας pimp my ride για pc, περίμενα φάση a la "κοπρίτης" και φτιάχτηκα...Δε λέω καλή φάση το νέο συστηματάκι, αλλά άλλο πράμα το προσωπικό touch. Aς μου δίνανε το συστηματάκι που δώσανε στον μικρό και ας μην είχε προσωπικό touch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.