Jump to content

Boost my PC

env0y

Recommended Posts

Σίγουρα όλοι θυμάστε την σειρά Pimp My Ride ή το Σπίτι απ' την αρχή που αυτά τα άτομα αναλάμβαναν να σου μεταμορφώσουν κάτι σάπιο με το οποίο έχεις αναγκαστεί να ζεις μαζί του και το μεταμορφώσουν σε κάτι μοναδικό που φτάνεις στο σημείο να νιώσεις ότι ακριβώς ένιωσε η Σταχτοπούτα το πρώτο βράδυ που γνώρισε την νεράιδα.

Για να μην πολυλογώ φανταστείτε ότι υπάρχει μια παρόμοια εκπομπή για εμάς τους PCάκηδες πάρτε μια ιδέα στο παρακάτω βίντεο.

[ame]

[/ame]

Cosmos 2 , το απόλυτο case . Τωρα άμα αυτοί χαρίζουν τέτοιο pc σε κάποιον που παίζει rayman και κάνει επεξεργασία ήχου . Φαντάσου να πέσουν στον πωρωμένο gamer τι έχει να γίνει .....

Cosmos 2 , το απόλυτο case . Τωρα άμα αυτοί χαρίζουν τέτοιο pc σε κάποιον που παίζει rayman και κάνει επεξεργασία ήχου . Φαντάσου να πέσουν στον πωρωμένο gamer τι έχει να γίνει .....

δεν νομιζω να θελουν να πεσουν gamer η overclocker γτ μαζι με το cosmos 2 θα πρεπει να του βαλουν cf 7970 η sli με τις νεες Nvidia + Sandy-E με 3930Κ...:dance3::dance3:

edit: μολις ειδα και ολο το βιντεο και τελικα βαλανε ολα αυτα στο παλικαρι...Aν πεσουν σε gamer τι παραπανω μπορουν να βαλουν??

Φανταστικό!!!:T:

Στο τέλος, έπρεπε να έσκαγε ο Σούλης και να έκανε την διαρρύθμιση ώστε να χωρέσει αυτό το...''τέρας'' με την οθόνη στο γραφείο του πιτσιρικά!!!

ωραιο μηχανημα εφτιαξαν αλλα να δω σε λιγο πως θα το κανει συντηρηση ο τυπας και κυριως την υδροψυξη ενω ηταν ακομη κολλημενος στην P4 εποχη! θα το χρυπαει το κουτακι να βγει το νερο οπως χτυπουσε το "τερας" για το power button?

ω θεε μου...τι καγκουριά..

περα από την πλάκα κύριοι όποιος τρελός μπορεί να το κάνει μέσω του thelab και να βγάζει λεφτά από διαφημίσεις...άντε στις αντιπροσωπείες να κλείσετε συμβόλαια...

Καλα ναι!

Όπως το λέει και ο env0y

Pimp my PC έπρεπε να το λέγανε.

Και είναι και γάλλοι τρώνε πόδι το μόνο που πρέπει να δείς

Είναι να το πας μέχρι και στο 5 min και μετά στο 15 για να δεις τις αλλαγές από τι σε ΤΙ.

ω θεε μου...τι καγκουριά..

περα από την πλάκα κύριοι όποιος τρελός μπορεί να το κάνει μέσω του thelab και να βγάζει λεφτά από διαφημίσεις...άντε στις αντιπροσωπείες να κλείσετε συμβόλαια...

Κοίτα φίλε σαν κόστος δωρεάς είναι υπερβολικά μικρότερο από τα έξοδα "modding" ενός σπιτιού ή αμαξιού. Αν στην Ελληνική τηλεόραση η συγκεκριμένη σειρά έχει την ανάλογη τηλεθέαση υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η ευχή σου.

Υ.Γ Κοπρίτη τι λες ψήνεσαι???

Α ρε γμτ να είχα τα φράγκα ενός σταθμού και να έστηνα ένα τέτοιο σκηνικό ala Greek. Και ας μην έβγαζα κέρδος ρε γμτ να μην έβγαζα. :fist:

Να ήξερα όμως ότι όλοι θα το βλέπανε και να κρατούσε τα νούμερα τηλεθέασης το κοινό.

ρε μάγκες, πρέπει να βγει στην τηλεόραση αυτή η ιστορία??? δεν χρειάζεται κανένα κόστος...που να μπλέκεις με αυτά τα ζώα της τηλεόρασης...

πας π.χ. στο Πλαίσιο/multirama για να σου δίνουν h/w, τυπώνεις κάτι μπλουζάκια με το logo του πλαισίου. Πας μετά σε καμιά MSI τυπώνεις το logo τους επίσης, παίρνεις μια camera HD, έναν καμεραμάν με σταθερό χέρι και τα ανεβάζεις τα video στο thelab..

έτσι και αλλιώς η εκπομπή απευθύνεται σε ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΔΕΣ/ PC freaks whatever...άρα όλοι από το internet Θα το βλέπουν...

βάζεις και στην ιστοσελίδα ένα κάρο banners και ιδού τα λεφτά....άντε όλα εγώ θα τα λέω????????

Founders of thelab.gr (θέλω ποσοστά για τα πνευματικά δικαιώματα της ιδέας)

EDIT: ο παρουσιαστής να μην είναι μεταλάς κλπ πρέπει να έχει παρουσιαστικό...βάζεις και μια ΕΛΙΝΑ ΚΑΝΤΖΑ να σου δείχνει το H/W και ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ!!!!!!

ρε μάγκες, πρέπει να βγει στην τηλεόραση αυτή η ιστορία??? δεν χρειάζεται κανένα κόστος...που να μπλέκεις με αυτά τα ζώα της τηλεόρασης...

πας π.χ. στο Πλαίσιο/multirama για να σου δίνουν h/w, τυπώνεις κάτι μπλουζάκια με το logo του πλαισίου. Πας μετά σε καμιά MSI τυπώνεις το logo τους επίσης, παίρνεις μια camera HD, έναν καμεραμάν με σταθερό χέρι και τα ανεβάζεις τα video στο thelab..

έτσι και αλλιώς η εκπομπή απευθύνεται σε ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΔΕΣ/ PC freaks whatever...άρα όλοι από το internet Θα το βλέπουν...

βάζεις και στην ιστοσελίδα ένα κάρο banners και ιδού τα λεφτά....άντε όλα εγώ θα τα λέω????????

Founders of thelab.gr (θέλω ποσοστά για τα πνευματικά δικαιώματα της ιδέας)

EDIT: ο παρουσιαστής να μην είναι μεταλάς κλπ πρέπει να έχει παρουσιαστικό...βάζεις και μια ΕΛΙΝΑ ΚΑΝΤΖΑ να σου δείχνει το H/W και ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ!!!!!!

Το μπλα μπλα από την υλοποίηση απέχει πολύ ιδίως στην χώρα που λέγεται Ελλάδα και εάν από την 1η στιγμή ζητάμε φράγκα για πνευματικά δικαιώματα είναι η φάση σαν να ξεκινάμε να παίζουμε μπάλα από το 2ο ημίχρονο χάνοντας 3-0.

Εδώ κάνω αμάν να δω ένα κανάλι ελληνικό στο youtube με unboxing videos.

πάντα φιλικά

Υ.Γ Σιγά μην τα ζητούσα από Fαίλσιο ή Multirδράμα Με την μία στους Distributors.

μαζί σου φίλε...όμως στην ελλάδα έχω διαπιστώσει ότι είμαστε κ λίγο τεμπελάκια...(μαζί και γω)...ΔΙΑΘΕΣΗ θέλει τπτ άλλο...νομίζεις ότι και αυτοί οι γάλλοι που είδες δεν έκαναν την ιστορία που αναφέρω; Δεν κυνήγησαν κάποια εταιρεία; Δεν είχαν ένα site πριν από το boost my pc;

εγώ πάντως πιστεύω ότι οι founders του lab ίσως το έχουν σκεφτεί, και ίσως μπορούν να το κάνουν...(ή οποιοσδήποτε άλλος μάγκας στην Ελλάδα)

Για τα πνευματικά δικαιώματα για να μην υπάρχουν κ παρεξηγήσεις προφανώς κάνω πλάκα...:magic:

Εκεί που θα συμφωνήσω είναι ότι η αγορά της Γαλλίας είναι σαφώς πιο τεράστια από την ελληνική αλλά what the hell, πιστεύω ότι πολλοί από εδώ μέσα θα το έβλεπαν..καθ΄ότι υπάρχει τρέλα που περισσεύει...

EDIT: προφανώς πας στους distributors μαρς...είπα ότι μου ήρθε πρώτα στο μυαλό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.