dimpap Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2012 Γεια σας παιδιά!! Έχω στήσει ένα vpn pptp για να κάνω κάποιες δοκιμές.To modem router είναι ένα παλιό vigor 2700 που έχει πάρει τον ρόλο του server pptp για client δοκίμασα ένα pc φίλου. Πάμε στο πρόβλημα τώρα!!! Ενώ client και server συνδέονται κανονικά δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε με τίποτα κοινόχρηστα αρχεία!! Ο client κάνει ping προς το vigor και ότι είναι συνδεμένο πάνω σε αυτό pc κλπ και παίρνει κανονικά απάντηση σε όλα. Εγώ κάνω από το pc μου ping προς τον client και μου απαντάει κανονικά οπότε η σύνδεση έχει γίνει.Στο pc μου(windows7) έχω κάνει κάποιους φακέλους κοινόχρηστους , το ίδιο έχει κάνει και ο φίλος μου(το pc του έχει xp) αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε αρχεία. Απο το pc μου βλέπω κανονικά το pc του φίλου αλλά όταν πάω να μπω μέσα μου λέει οτι Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση..... Το pc του φίλου δεν βλέπει καθόλου το δικό μου pc. Τι μπορεί να συμβαίνει? μπορεί κάποιο φίλος να βοηθήσει? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2012 Αν περνάει το ping από τον έναν στον άλλον δεν είναι δικτυακό το πρόβλημά σας. Κοίτα αν έχεις ρυθμίσει σωστά τους κοινόχρηστους φακέλους, χρήστες που θα τους βλέπουν κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpap Μάρτιος 16, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2012 Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση. θα τα κοιτάξω ξανά απο την αρχή να δώ μήπως έχω κάνει λάθος στα κοινόχρηστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.