Jump to content

Ερώτηση για pptp και δίκτυο

dimpap

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά!!

Έχω στήσει ένα vpn pptp για να κάνω κάποιες δοκιμές.

To modem router είναι ένα παλιό vigor 2700 που έχει πάρει τον ρόλο του server pptp

για client δοκίμασα ένα pc φίλου.

Πάμε στο πρόβλημα τώρα!!!

Ενώ client και server συνδέονται κανονικά δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε με τίποτα κοινόχρηστα αρχεία!!

Ο client κάνει ping προς το vigor και ότι είναι συνδεμένο πάνω σε αυτό pc κλπ και παίρνει κανονικά απάντηση σε όλα. Εγώ κάνω από το pc μου ping προς τον client και μου απαντάει κανονικά οπότε η σύνδεση έχει γίνει.

Στο pc μου(windows7) έχω κάνει κάποιους φακέλους κοινόχρηστους , το ίδιο έχει κάνει και ο φίλος μου(το pc του έχει xp) αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε αρχεία.

Απο το pc μου βλέπω κανονικά το pc του φίλου αλλά όταν πάω να μπω μέσα μου λέει οτι Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση.....

Το pc του φίλου δεν βλέπει καθόλου το δικό μου pc.

Τι μπορεί να συμβαίνει? μπορεί κάποιο φίλος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ

Αν περνάει το ping από τον έναν στον άλλον δεν είναι δικτυακό το πρόβλημά σας. Κοίτα αν έχεις ρυθμίσει σωστά τους κοινόχρηστους φακέλους, χρήστες που θα τους βλέπουν κλπ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.