nucleus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2012 Για πείτε καμμία άποψη από προσωπικές εμπειρίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Μάρτιος 15, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Αν και κάτοχος του HAF 932 θα έλεγα ότι συγκρίνεις την π..τσα με την βούρτσα... Το επόμενο case που θα πάρω θα είναι το Corsair 600Τ White Graphite οπότε δαγκωτό από εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάρτιος 15, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Προσωπικά δεν πολυγουστάρω το 600T.Corsair Carbide Series 500R άμα είσαι ok με 6 hdd slots, αλλιώς 400R για 8 slots.Haf 932 και Corsair 600T και τα 2 από χώρουςκαλά είναι. Από κει και πέρα είναι το τι αρέσεισε σένα εξωτερικά. Btw ότι και να πάρεις απόαυτά απαιτείται οπωσδήποτε fan controller κιανάλογα την ακοή σου παίζει να χρειαστεί νααλλάξεις όλα τα φουρφούρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 15, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 εντωμεταξυ φτιαχνουν κατι φωτος τελειως ακυρες,δλδ ειναι που ειναι το airflow στο 600τ μετριο,βαζουνε και trifire σε sandwich,ειλικρινα πανω απο μια ωρα Battlefield 3 δεν προκειται να βγαλεις απο τις θερμοκρασιες που θα αντικρίσεις.βεβαια μεταξυ αυτων των δυο θα πηγαινα σε 600τ,το hAF ειναι ασχημο για μενα,αν και παρεχει πολυ πιο καλο cooling νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάρτιος 15, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Πολύ απλή επιλογή, αν θες να κυνηγήσεις και τον τελευταίο βαθμό C σε αέρα πας στο HAF, αν σε ενδιαφέρει το watercooling ή το design του corsair πας σε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 16, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2012 Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι καλό το HAF αλλά στην εποχή του.Πλέον το θεωρώ ξεπερασμένο σαν κουτί.Ειδικά το θέμα σκόνης που έχει, παρά το καλό airflow του, το θεωρώ αποτρεπτικό για αγοράΑπό την άλλη έχεις ένα full tower vs mid tower μήπως εσύ πρέπει να δεις τι ακριβώς χρειάζεσαι για αρχή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάρτιος 16, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2012 Το 932 έχω και η γνώμη μου είναι η εξής: το 600Τ είναι πιο μικρό, πιο όμορφο και δεν σκονίζεται πολύ αλλά δεν έχει τόσο καλές θερμοκρασίες. Το 932 είναι γομάρι & κορυφή για ψύξη αλλά θέλει τακτικό ξεσκόνισμα και δεν είναι τόσο όμορφο. Στα ίδια λεφτά θα έπαιρνα το 600Τ αλλά στα 180 ευρώ θα έπαιρνα το HAF-X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάρτιος 16, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2012 Πολύ απλή επιλογή, αν θες να κυνηγήσεις και τον τελευταίο βαθμό C σε αέρα πας στο HAF, αν σε ενδιαφέρει το watercooling ή το design του corsair πας σε αυτό.Για watercooling πιστευω παλι υπερτερει το haf Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 16, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2012 Εγώ πάλι θα έδινα λίγα παραπάνω και θα έπαιρνα κάποιο άλλο της corsair. Ωραίο επειδή είναι λευκό το 600t αλλά μικρό, θερμοκρασίες κλπ. Πάρε άλλο και βάψε το εξωτερικό λευκό αργότερα πχ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάρτιος 16, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2012 Το 600Τ δεν θα το πάρω σε λευκο μου την σπαει σαν χρωμαΔεν θα βαλω watercooling.Ειμαι τρομερα ανεκτικος στον θορυβο απο ανεμιστηρες μια και το pc που έχω τώρα κάνει ηδη σαν τρενο λογω γηρατειων.Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάρτιος 17, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 Δαγκωτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick22 Μάρτιος 17, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 Εγώ πάλι νομίζω έχω την καλύτερη απορία απο όλους Γιατί μόνο αυτά τα δύο?? Τα οποία δε τα λες και ίδια κατηγορία, ούτε χρηματική, ούτε μέγεθους, ούτε χαρακτηριστικών, ούτε, όυτε.... Εγώ πάντως δε ψηφίζω κανένα αλλά αν για κάποιο(ανούσιο κατ εμέ) λόγο κολάς σε αυτά τα δύο.. corsair για τη σκόνη που τη μισώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάρτιος 18, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2012 Fractal design Define XL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiSeL Μάρτιος 19, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 Πηρα την προηγουμενη εβδομαδα το 600Τ σε λευκο και ειναι πραγματικα πολυ καλο!Απο θεμα φασαριας,δεδομενου οτι το εχω πανω στο γραφειο,δεν με ενοχλει ιδιαιτερα.Ειναι πολυ ωραιο κουτι και μπορεις να κανεις πολλες μοντες.Το Haf το ειχε παρει ενας φιλος πριν απο 2 χρονια και φυσικα τοτε ηταν απο τα πολυ καλα cases.Πλεων ομως εχει περασει η μπογια του..Το εχει στο πατωμα και μαζευει τρελη σκονη και επισης κανει λιγο βαβουρα παραπανω γιατι ειναι απο παντου ανοιχτο.Για το κουτι που εγραψες παραπανω δεν εχω αποψη γιατι δεν το εχω ξαναδει αλλα με χαλανε τα κουτια με τα πορτακια μπροστα.Αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάρτιος 26, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Τελικά πήρα το 600Τ.Όταν το φτιάξω θα ποστάρω καμμια photo (Δεν θα είναι σύντομα με τους hyper ivy bridge). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.