nobig Μάρτιος 23, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 Ρε γαμώτο οι πολλές ίντσες των LG & samsung είναι πρόκληση όταν τις βρίσκεις στα ίδια € με την 42άρα panasonic. Δεν ξέρω τι να κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάρτιος 23, 2012 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 700MAX εεε ?? Με 280Ε παραπάνω δεν θα είχες δίλημα, θα είχες αποφασίσει εχθές Panasonic TX-P50GT30E | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 23, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 μμ νομίζω ότι δεν είναι τόσο καλή όσο η G30 και για να πω την αlήθεια προτιμώ να δώσω μερικά € περισσότερα για καλύτερο 2d panel παρά για 3d. Απλά δεν ξέρω πόσο καλύτερη μπορεί να είναι η pana σε σχέση με τις LG & Samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukounis Μάρτιος 24, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2012 η gt30 είναι μια g30 3d με ένα κλικ καλύτερο ανακλαστικό φίλτρο + δορυφορικο δέκτη. στην τιμή αυτή που έχει τώρα είναι λουκουμάκι. απλά εξαιρετική. δεν υπάρχει καλύτερο 2d πάνελ από την g30. μεγαλύτερο ναι απαντώντας εμμέσως στην επόμενη ερώτηση σου. το μέγεθος μετράει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. η πάνυ έχει καλύτερο μαύρο και είναι πιο ανθεκτική σε ir και έχει πολύ λιγότερες αντανακλάσεις , αλλά από την άλλη μεριά το μάτι συνηθίζει στις ιντσες και ζητάει περισσότερες. ενας λόγος να αποφύγεις τις Lg και samsung είναι αν ο χώρος σου έχει πολύ φώς. όπως καταλαβαίνεις σε τέτοια τιμή έχουν ένα υπτυπώδες ανακλαστικό φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.